Ameliyattan sonra ele gelen kemik cikintisi

Aynısı bende de vardı tam 1. ayım. Hem sapda hem solda hem de üstte vardı. Hepsi masaj yaparken elime geliyodu ama dikkatli bakmadıkça belli olmuyodu ve çok sertti yanlardaki kemik gibiydi. Bugün koltukta otururken elim oraya gitti ve 2 3 dakika masaj yaptım orta kuvvetle bastırdım yukarı doğru. En sert gelen ve kesin bu kemik dediğim kısım birden yok oldu düzleşti. Bazen çok sert bazen büyük bazen küçük oluyodu ama ilk kez tamamen düz oldu umarım tekrar gelmez bazen okabiliyomus bu çıkıntı. Bazılarında geçiyomuş bazılarında geçmiyomuş. Siz de doktorunuz önerdiği şekilde düzenli masajını yapın. Ben hala burnumu begenmiyorum cpk büyük ve üstü kemerli gibi geliyo. Ama ilk kez elime gelen sert kemik gitti gibi hissettim

Aynısı bende de vardı tam 1. ayım. Hem sapda hem solda hem de üstte vardı. Hepsi masaj yaparken elime geliyodu ama dikkatli bakmadıkça belli olmuyodu ve çok sertti yanlardaki kemik gibiydi. Bugün koltukta otururken elim oraya gitti ve 2 3 dakika masaj yaptım orta kuvvetle bastırdım yukarı doğru. En sert gelen ve kesin bu kemik dediğim kısım birden yok oldu düzleşti. Bazen çok sert bazen büyük bazen küçük oluyodu ama ilk kez tamamen düz oldu umarım tekrar gelmez bazen okabiliyomus bu çıkıntı. Bazılarında geçiyomuş bazılarında geçmiyomuş. Siz de doktorunuz önerdiği şekilde düzenli masajını yapın. Ben hala burnumu begenmiyorum cpk büyük ve üstü kemerli gibi geliyo. Ama ilk kez elime gelen sert kemik gitti gibi hissettim
Benimde sağ yan tarafta bantlar çıktığından beri var bastırarak masaj yapıyorum ama geri çıkıyor ödem mi geçmeyecek bir kemik mi kemer mi bilmiyorum düz çaprazdan yamuk duruyor burnum sinirimi bozuyor bende yeni oldum sayılır bastırmaktan derim bile kızarıyor inşallah geçer

Benimde sağ yan tarafta bantlar çıktığından beri var bastırarak masaj yapıyorum ama geri çıkıyor ödem mi geçmeyecek bir kemik mi kemer mi bilmiyorum düz çaprazdan yamuk duruyor burnum sinirimi bozuyor bende yeni oldum sayılır bastırmaktan derim bile kızarıyor inşallah geçer
Ben de geçti yazdım size ama gerçekten elime gelmiyordu az önce flaşla karanlıkta çektiğimde yine belli oldugunu farkettim:( tek taraflı da değil komple sağdan soldan üstten bir kemer görüntüsünde. Gün ışığında çok belli değil dokununca ve gece ışıklarında farkediliyo ama yine de geçmezse üzülüceğim bişey:( umarım sizinki de geçer

Ben de geçti yazdım size ama gerçekten elime gelmiyordu az önce flaşla karanlıkta çektiğimde yine belli oldugunu farkettim:KK43: tek taraflı da değil komple sağdan soldan üstten bir kemer görüntüsünde. Gün ışığında çok belli değil dokununca ve gece ışıklarında farkediliyo ama yine de geçmezse üzülüceğim bişey:KK43: umarım sizinki de geçer
İnşallah geçer ya ne kadar ince işçilik gerektiren bir durummuş bu burun olayı. Ameliyattan sonrasi daha önemliymiş resmen en ufak bir çıkıntı bile alt üst etmeye yetti. Çok gıcığıma gidiyor. Bastırmaktan kircam artık kemiği 😃 seninkide geçer umarım kurtuluruz 😔

Benimde aynisi bastırıp çekince saniyelik düzenliyor sonra yine aynı korkum daha fazla çıkması yada böyle kalması 😔 tabi gerçekten kikirdaksa ben kemik gibi hissediyorum sert çünkü
1.5 ay oldu. Doktorum üstüne bastır biz onu desteklemek için koyuyoruz kıkırdak dedi. Bastırınca çöküyor ama 10-15 dk sonra falan geri eski haline geliyor.

Benimde aynisi bastırıp çekince saniyelik düzenliyor sonra yine aynı korkum daha fazla çıkması yada böyle kalması 😔 tabi gerçekten kikirdaksa ben kemik gibi hissediyorum sert çünkü
Benimde aynı şekilde.. düzelmeyecek gibi geliyor ama dürüst olayım çok da takmıyorum. Eski burnum çok çirkin olduğu için her türlü memnunum

Benim uç kalkikligi dışında hemen hemen aynı daha kemerli durmaya başladı hatta bugün bir kaç toplu fotoğraf cektirdim aşırı belli oluyo resimlerde napicam bilmiyorum

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar benim yanlardan sorun yok ama çapraz bakınca yamukluk bariz belli kemiği sadece ben hissediyorum ama goruntumude dikkatli bakınca bozuyor resim ekledim doktor bastırarak masaj yap olabiliyor böyle şeyler dedi :KK43:
Birebir aynisi bende de var :( 15 eylulde ameliyat oldum 15 ocak 2022 de 4.ayima girecegim sizdeki problem gecti mi?

Back
X