- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 98
- 35
- Konu Sahibi cheescakevesufle
-
Tek tek cevaplayayım
Ödemler için masaj öneriyse masaj yapmak lazım masajın sertliği ne çok bastırarak ne de hafif şekilde olacak ortasını bulun
Yatarken sırtüstü yatmaya çalışın ve eğer duvar varsa yan tarafınizda oraya yastık koyun ki gece duvara carpmayin
Rutin işlerini yapmada bir sıkıntı yok ağır kaldırmamaya dikkat et ve darbe gelmesin burnuna onun dışında çok da yorulma bence yeterli
Çok haraket etmek artırır mi bilmiyorum ama bence çok iş yaparsan ne biliyim mesela çok one egilirsen artırır fakat bu geçici bir şeydir kafaya takmaya değmez
Burnu spreyle temizlerken bu uzun da sürebilir kısa da , ben kendi yaptığımı söyleyeyim önce spreyi sıkıp sonra kulak çubuğu ile temizliyodum. Burunun 1 ay tıkanık olması gayet normaldir hatta bu tıkanıklık 3 4 ay sürer ki bu da gayet normaldir
Soracağın soru varsa sorabilirsin şimdiden geçmiş olsun canım :)
Bişey olmaz çok da seyyapmayin:d
Masajlar tabiki hafif olmalı
Ağırlık falan burnun sekline zarar vermez bence kayma yapmaz okadarkolay değil ..darbeden korusaniz yeter ...1 ay sonunda oldukça toparlanicaksiniZ
Sor bakalım umarım ameliyat hatası değildirCevap icin cok tesekkurler. Gereksiz stres yapiyoruz galiba:d benim derim cok ince ve sanki burnumun ust tarafinda kucuk bi cikinti olustu da o yuzden bastirarak mi yapmaliyim diye dusundum. Kontrolume az kaldi doktora da soracagim o ćikintiyi. Hatta kucuk bi kemik gibi bi sey gozukuyo. Derimin asiri inceliginden galiba.
Sizinkisi kaç ay oldu? Geçmiş olsun. Burun ucu dikişlerim görünüyor, küçük makasla kessem sıkıntı olur muİlk bir ay psikolojiye dikkat etmek lazım. Depresyona girebiliyor insan :)
Sizinkisi kaç ay oldu? Geçmiş olsun. Burun ucu dikişlerim görünüyor, küçük makasla kessem sıkıntı olur mu
Staj yapıyorum, ondan sıkıntı oluyorSiz geçen de aynı soruyu sormuştunuz. Demekki baya rahatsız ediyor sizi. Doktorun asistanına, hemşiresine sorsanz. Riskli bir durum çünkü. Kendiniz yapmayın bu işlemi. Benim de burun ucumda dikiş ipleri var 1 aylık kontrolde doktor alacak sandım 4-5 ayda kendisi eriyecek dedi, ipler beni de zaman zaman rahatsız ediyor içeri doğru sokmaya çalışıorum görünmemesi için.
2 ay oldu, bugün yerleri süpüreyim dedim. Burun ucumun böyle atıyor ve çıt çıt ses geliyor. Nedenini biliyor musunuz? Normal bir süreç miSiz geçen de aynı soruyu sormuştunuz. Demekki baya rahatsız ediyor sizi. Doktorun asistanına, hemşiresine sorsanz. Riskli bir durum çünkü. Kendiniz yapmayın bu işlemi. Benim de burun ucumda dikiş ipleri var 1 aylık kontrolde doktor alacak sandım 4-5 ayda kendisi eriyecek dedi, ipler beni de zaman zaman rahatsız ediyor içeri doğru sokmaya çalışıorum görünmemesi için.
2 ay oldu, bugün yerleri süpüreyim dedim. Burun ucumun böyle atıyor ve çıt çıt ses geliyor. Nedenini biliyor musunuz? Normal bir süreç mi
Gündelik iş yaparken öne falan eğiliyor musunuzBenim de 1 ay oldu ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi.
Doktor değilim tabi ama burnunuzu zorlamadan gerilme yaratmadan kesebilirsiniz benceSizinkisi kaç ay oldu? Geçmiş olsun. Burun ucu dikişlerim görünüyor, küçük makasla kessem sıkıntı olur mu
Gündelik iş yaparken öne falan eğiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?