- 7 Mart 2017
- 93
- 27
- 88
- Konu Sahibi Baskagezegen
-
yokya keşke aldırsa kilo cok zayıfım
hiç duymadım kilo aldırdıgını keşke aldırmış olsa ben zayıfımAldırmıyorsa iyi aslında benim biraz kilo soruni var da vermeye çalışıyorum :)
Keske bnde zayıf olabilsem cok uğraşıyorum biraz kilo verdim ama hala istedigim rakama ulaşamadımhiç duymadım kilo aldırdıgını keşke aldırmış olsa ben zayıfım
ahh bende keşke kilo alabilsemm ameliyatım sırasında yanak ve dudak dolgusuda yapıldı bana 6 saat sürdü ameliyatım. ameliyatın 3te. 1 i göbeğinde yağ ararken gecti dedi doktorum. hiç yağın yoktu cok zor cıkardık az bir miktarda oda kalitesizdi dedi göbeğimden alınan az bir yagla yanaklarımdaki zayıflık cukurları dolduruldu. ama yeterli değil. az daha kilo alda yine dolgu yapalım diyor doktorum keşke alabilsemKeske bnde zayıf olabilsem cok uğraşıyorum biraz kilo verdim ama hala istedigim rakama ulaşamadım
Aaa kötü olmuş gercekten ama bünye ye bağlı ıste bn cok kolay kilo alabiliyorum 1 günde istersem rahatlıkla 3 kilo alırım ama o 3 kiloyu vermek icin haftalarca uğraşırım nefret ediyorum bu durumdanahh bende keşke kilo alabilsemm ameliyatım sırasında yanak ve dudak dolgusuda yapıldı bana 6 saat sürdü ameliyatım. ameliyatın 3te. 1 i göbeğinde yağ ararken gecti dedi doktorum. hiç yağın yoktu cok zor cıkardık az bir miktarda oda kalitesizdi dedi göbeğimden alınan az bir yagla yanaklarımdaki zayıflık cukurları dolduruldu. ama yeterli değil. az daha kilo alda yine dolgu yapalım diyor doktorum keşke alabilsem
ahh nerde 3 kilo alabilmem. için 3-5 yıl gecmesi lazım 40-42 kilo ile evlendim. 5 yıllık evliyim cocuk yok daha. anca 47-48 kilo olabildim. iştahımda cok açık kilo yok yakıyorAaa kötü olmuş gercekten ama bünye ye bağlı ıste bn cok kolay kilo alabiliyorum 1 günde istersem rahatlıkla 3 kilo alırım ama o 3 kiloyu vermek icin haftalarca uğraşırım nefret ediyorum bu durumdan
Ne güzel yaa insallah bnden bi 5 kilo kadar sana gelirde sende rahat edersin bnde:)ahh nerde 3 kilo alabilmem. için 3-5 yıl gecmesi lazım 40-42 kilo ile evlendim. 5 yıllık evliyim cocuk yok daha. anca 47-48 kilo olabildim. iştahımda cok açık kilo yok yakıyor
ah ah inşallah cnm neyse ameliyatı atlattım sıra bebekte belki hamilelikte kilo alırımNe güzel yaa insallah bnden bi 5 kilo kadar sana gelirde sende rahat edersin bnde:)
InşAllah Allah her seyi gönlümüze göre versin.ah ah inşallah cnm neyse ameliyatı atlattım sıra bebekte belki hamilelikte kilo alırım
amin canım inşşlh. sizinde ameliyatınız benimki gibi kolay agrısız gecer inşallahInşAllah Allah her seyi gönlümüze göre versin.
Cok tesekkurler amin insallah rahat oluramin canım inşşlh. sizinde ameliyatınız benimki gibi kolay agrısız gecer inşallah
Öyle mi cook teşekkürler bunu unutmayayım kilom artarsa icerim belki .Narkoz kilo değil ödem yapar demişti benim doktorum bunun üstüne de kiraz sapı suyunun içilmesini önermişti...
Vücuttaki ödemi çok güzel atıyor doğumdan sonra vücudumda ödem oluştu gebelikte yoktu Mayıs kirazı bekledim resmen :) bugün aldım kirazları yiyip saplarını demleyip suyunu içmeyi planlıyorum :)Öyle mi cook teşekkürler bunu unutmayayım kilom artarsa icerim belki .
Cok iyi fikir benimde ameliyata 2 gün kaldi alayımda bolca içerim: )Vücuttaki ödemi çok güzel atıyor doğumdan sonra vücudumda ödem oluştu gebelikte yoktu Mayıs kirazı bekledim resmen :) bugün aldım kirazları yiyip saplarını demleyip suyunu içmeyi planlıyorum :)
Geçmiş olsun :)Cok iyi fikir benimde ameliyata 2 gün kaldi alayımda bolca içerim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?