Ameliyattan sonrasi icin yanima ne almaliyim?

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar yanima nasil canta hazirlamaliyim cuma gunu ameliyatim var

valla ben yanıma bi önden düğmeli pijama almıştım bide ertesi gün çıkarken rahat giyilebilecek kıyafetler. Diş fırçasına gerek yok çünkü ilk gün fırçalayamıyorsunuz dişlerinizi..ameliyattan önce duş alın çünkü 2-3 gün yıkanamayacaksınız en zor tarafı buydu bence ameliyatın

Kulak copu oipet fln aliyimmi bide krem fln ne almam gerek

Ameliyattan sonra rahat su içebilmek için pipet al demişti ameliyat olan bir arladaşım mantığını anlamadım ama pipette alınmalıymış

Kulak copu oipet fln aliyimmi bide krem fln ne almam gerek
ben hiç birini almadım çünkü eve gidince burnumu temizlemeye başladım, doktorum kulak çöpü ile temizlememe izin vermedi zaten. Kremleri ilaçlarıda reçete verdi eve giderken aldım.. dediğim gibi ben bi rahat kıyafet ve önden düğmeli pijama aldım en önemlisi onlar. Pipetle su içemedim ben yüzüm çok şişti dudaklarımı hissetmedim diye pipetle çekemedim

Ay Allahim bende bi atlatsaydim stresden uyuyamiyorum

Küçük kare jel buz hastahne de vs olmayabilir, ben kendim alıp buzdolabına koydurmuştum. Önden düğmeli kıyafetler, boyun yastığı, eğer krem vs ilk gün süreceksen dikiş yerlerine kulak çubuğu, doktorun verdiği ilaçlar, ben pipetlede su içemedim en kolayı ufak Türk kahvesi fincanlarıyla içmekte benim için, ufak bir bardak götürebilirsin belki ama normal bardaklada içebilirsin

Siz yine de sorun ve önceden temin edin ilaçları. Ben öyle yaptım sordum ve önceden aldım. Çünkü hemen bulmak zor oluyor bazı ilaçları, onlarla uğraşmayım dedim ben ameliyat günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…