• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet 2. Günü gittim iğneyi al gel dediler.Fakat bazen başka günlerde de kullandıran var ..benim amh düşük bir de 3. Transfer deneyimim olacak belki kisiye özel de olabilir araştırdim çünkü .. neyse kendileri vuracakmis ama maalesef İzmit'te bulamadım Sakarya dayim ben oradan zar zor bir adet buldum kadın acil doğumda vuruldum.
Merhaba, iğneyi buldum ama kendileri mi vuracak acaba? Bu konuda sormayı unuttum. Kaça kadar ordalar acab?

Merhaba, iğneyi buldum ama kendileri mi vuracak acaba? Bu konuda sormayı unuttum. Kaça kadar ordalar acab?
Kusura bakmayın bildirim gelmiyor bana geç gördüm ..Vuruldunuz büyük ihtimalle 🙂 ama bulduysaniz oradaki hemşireler vurmuştur ..Ben Sakarya da bulduğum ve orda da ikamet ettiğim kadın acil de vurulmuştum

Merhabalar, umarım süreciniz olumlu sonuçlanır 🐣 Rapor çıktı mı size? Ücret ne şuan Umuttepede
Umarım hepimiz için hayırlı olur ..Rapor çok oldu çıktı hatta benim bu raporlu son hakkım😏raporlu olarak opuya yani yumurta toplama islemine 21000 gibi bir ücret ödedim.. embriyom 2 tane oluştu, donduruldu .. ilerleyen sürece bakicaz ..

Back
X