Amelliyatım var ve çok korkuyorum yardım

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba kk kuzuları 30 haziranda muhammed dilbere amelliyatım var. Hem nefes sorunum hem de estetik problemım için.

Ama korkularım var tahliller falan yapılınca canınız cok yanıyor mu neler yasıyorsunuz amelliyata gırerken ve sonrasında. Tecrubeli arkadaslar yardım etsin noluur

Hiç korkma, rahat ol. Bi girdiğini bi de çıktığını hatırlıyorsun. Sonrası da başa gelen çekilir durumu. Hele Bi de burnun istediğin gibi olursa daha ne istenir ki. Tahlil için sadece kan aldılar bende. O da acımadı. Sonrası burun tıkanıklığı ve şişlikler morluklar. Geçti gitti. Sonuç eh idare eder bir burun :)

Merhaba kk kuzuları 30 haziranda muhammed dilbere amelliyatım var. Hem nefes sorunum hem de estetik problemım için.

Ama korkularım var tahliller falan yapılınca canınız cok yanıyor mu neler yasıyorsunuz amelliyata gırerken ve sonrasında. Tecrubeli arkadaslar yardım etsin noluur

Hiç anlamıycaksn bile canım amelyathaneye girişimi hatrlıyorm baskada bişey yok :) bi actm ki gözümü uyandrma odasındaym
Ben kan verince bayılan insanım zaten kelebek takıyorlar kokuna bir defa bidaha ilac için veya kan almak için ayrı igne kullanılmıyor emin ol ben bu işlemleri yapyırırsam herkes yaptırır düşün alcım cıkarken iki defa bayıldm korkudan :))))
Sakın korkma hiçbişey hissetmyceksn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ameliyat öncesi hoca geliyor teskin ediyor, sadece ameliyattan önce kan alınıyor, Ameliayta giderken cesaret iğnesi yapılıyor kendini sanki cenge gider gibi hissediyorsun, benim ameliayat 3,5 saat sürdü ben gözlerimin kapandığını hatırlıyorum sonra sanki hemen uyanmış gibi hisseettim

Back
X