Amerika'da Doğum

Merhabalar,

Açıkçası pasaportunun çocuğa ileride sağlayacağı kolaylıkları göz önünde bulunduruyoruz tabiiki. Ama onun dışında şöyle de bir gerçek var ki eğer başka bir ülkede bize bu konuda yardımcı olabilecek dostlarımız olsaydı oraları da tercih ederdik yoksa özellikle Amerika olmalı gibi bir ısrarımız yoktu :) Aile dostlarımız orada olunca, yardımcı da olabileceklerini söyleyince biz de bunun üzerine düşünmeye başladık.

anladım
sizin evladınız sizin tercihiniz. hayirli olur insallah

Amin çok teşekkürler. Zaten kesin bir durum yok şimdilik sadece havada kalmış konuşulan bir konu. Açıkçası çoğu zaman vazgeçmiyor da değilim burada olmasını da istiyorum bir yandan. Dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun diyelim

zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben yaşadığım yerde doktor seçerken bile çok zorlanmıştım. başka bi ülkeye gitmek daha zor olsa gerek

zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben yaşadığım yerde doktor seçerken bile çok zorlanmıştım. başka bi ülkeye gitmek daha zor olsa gerek

Tabii ki baktığınızda büyük bir karar ciddi bir değişim hayatınızda. Dediğiniz gibi olduğumuz yerde doktor seçmek bile ne kadar zor oluyor

Merhaba , ben daha 15 haftalık hamileyim (14+5) ancak NewYork' ta doğum yapmayı düşünüyorum, bu konuda tecrübelerinizi doktor, hastane vb aktarırsanız çok memnun olurum , açıkçası biraz korkutucu geliyor, ultrason kullanılmıyormuş , illaki normal doğum vs diyorlar, her neyse aracı kurumlar çok pahalıya geldiğini öğrendim , kendiniz gidince daha uygunmuş, bu konuda bilgisi olan var mı? gerçi orada bir arkdaşım var ev konusunda yardımcı olacak , ancak diğer konuları nasıl halledeceğim bilmiyorum, NY u seçmemin sebebi arkadaşımın olması ve daha önce birkaç defa bulunmuş olmam yani aşinalığım var ama en önemlisi güvenilir bir arkadaş , bu konuda deneyimlerinizi doktor bilgisi vs aktarırsanız çok memnun olurum , bununla birlikte
Bebeğimizin ense kalınlığı 3 mm çıktı ve şimdi harmony test sonucunu bekliyorum daha bir hafta var sonucu almamıza biraz yıpratıcı bir süreç, ama kendime telkin veriyorum kötü bir şey olmayacağı konusunda, çünkü başka bir bulgu yok, 4-5 kilo aldım günaşırı yürüyüş yapıyorum 2-3 haftadır, ama bu konuya hiç takılmamaya çalışıyorum bir taraftan, çok teşekkürler şimdiden
Bnde amerika da yasiyorum. Dedignz gibi ultrsn falan toplamda 3 kere sokuyorlar ama siz dogum icin gelceksenz belki bi kere sokarlar. Norml dogum destekliler benm o yuzden kafam rahat mesela. Cnku zorlandgm an hadi sezeryana dicek kimse olmck tepemde bu acidan guzel. Ama maddi olark zorlayici yani benm ilk muaynem bile $800 tuttu. Burda yardm için bazı yerlere başvuruluyor ama senn süren yetr mi yada vizen buna müsade eder mi bilmyrm. Ama içim rahat gidiyrm hep özellkle benm yaşdğm yerde bebeklere yani üremeye fazla destkliler buda beni rahatlatıyor

New jerseydeyim,,,buradaki yakinlarinazada sorun ama duydugum
Kadariyla sizin gibi gelip sigorta ayarlayip ucretsiz dogum yapanlar olabiliyor eger parayla odemeye kalksaniz cok cok pahali olur zaten ,,,,, bunu yakinlariniza danisarak bilgi alabilirsiniz ,,,eyalet cok buyuk siz hangi tarafa gidecekseniz oldugunuz yere yakin bir hastaneyi tercih eder devam edersiniz zaten ultrason a bir kere koyarlar gerisi eski usul muayeneler onemli bir durum olmadigi surece hangi hastane olsa ayni uygulamayi yapacaktir

Merhaba beni Amerika'da yenı dogum yaptım Eylül ayında ve baya prosedür hakkında bılgı sahıbı oldum süreç hakkında aklına takılan herseyde yardımcı olabılırım.. New york brooklynde dogum yaptım..
Merhaba beni Amerika'da yenı dogum yaptım Eylül ayında ve baya prosedür hakkında bılgı sahıbı oldum süreç hakkında aklına takılan herseyde yardımcı olabılırım.. New york brooklynde dogum yaptım..
YArdimci olabilirmisiniz
Tskler

Ayrıca ben aracı kurumla yapmadım oldukça bıreysel yaptım hatta kocam bıle turkıyedeydı gelmemedi yanıma o kadar bıreyseldım yanı
Merhaba,

Ben de doğumumu NY' de düşünüyorum.
Üzerinden biraz geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim.

Bir tanidigim dogum yapti amerikada, araci kullandimi nasil oldu bilmiyorum ama toplamda 70 bine mal oldugunu duymustum. Cok samimi olmadigim ve pek gorusmedigim icin detaylari bilmiyorum tabiki.

Amerikada dogum hayalini konusan arkadaslar yapabildiniz mi insallah . Bana umut olun bende bunu dusunuyorum suan .insallah gerceklestirebilirim. Vize var kalacak yer var durham north carolina 'da ama doktor ve erken dogumdan korkuyorum cunku ikizlere hamileyim.

Amerikada dogum hayalini konusan arkadaslar yapabildiniz mi insallah . Bana umut olun bende bunu dusunuyorum suan .insallah gerceklestirebilirim. Vize var kalacak yer var durham north carolina 'da ama doktor ve erken dogumdan korkuyorum cunku ikizlere hamileyim.
Butun şartlar hazırken doktrdan korkmayın derim. Eyaletlere göre insanlıkları değişebilir belki bilmiyorum ama şehriniz belli netten yorumlara bakmanızı tavsiye ederim. Bide geç kalmamanızı.

Back
X