Merhaba , ben daha 15 haftalık hamileyim (14+5) ancak NewYork' ta doğum yapmayı düşünüyorum, bu konuda tecrübelerinizi doktor, hastane vb aktarırsanız çok memnun olurum , açıkçası biraz korkutucu geliyor, ultrason kullanılmıyormuş , illaki normal doğum vs diyorlar, her neyse aracı kurumlar çok pahalıya geldiğini öğrendim , kendiniz gidince daha uygunmuş, bu konuda bilgisi olan var mı? gerçi orada bir arkdaşım var ev konusunda yardımcı olacak , ancak diğer konuları nasıl halledeceğim bilmiyorum, NY u seçmemin sebebi arkadaşımın olması ve daha önce birkaç defa bulunmuş olmam yani aşinalığım var ama en önemlisi güvenilir bir arkadaş , bu konuda deneyimlerinizi doktor bilgisi vs aktarırsanız çok memnun olurum , bununla birlikte
Bebeğimizin ense kalınlığı 3 mm çıktı ve şimdi harmony test sonucunu bekliyorum daha bir hafta var sonucu almamıza biraz yıpratıcı bir süreç, ama kendime telkin veriyorum kötü bir şey olmayacağı konusunda, çünkü başka bir bulgu yok, 4-5 kilo aldım günaşırı yürüyüş yapıyorum 2-3 haftadır, ama bu konuya hiç takılmamaya çalışıyorum bir taraftan, çok teşekkürler şimdiden