Amerikalı birini aradım ve olanlar oldu

kylie jenner i bi arayım mı dedin:KK48::KK48::KK48:

merak etme suratına kapattığın kadının umru bile olmamıştır, bu dediğin şeyler türkiyede falan daha olası, biri çıkar suratıma kapatan fetöcüdü falan derse o zaman kork:KK48:

Hergun binlerce kisiye cagri yapan yabanci kadinlar da senin gibi korksaydi hic fena olmazdi..

Aklima geldi canim skldi bak bu saatte benim beyinsz kp arayan yabanci bir kadinla muhabbeti ilerletiyor ve aylarca gorusuyorlar sonrada kadinla esimin arasini yapmaya calismis birde utanmadan bana anlatiyordu...
Allahim nasil birseyin icine dusmusumde yillarca kocamdir deyip bu igrencliklerine goz yummusum
Bacım sende sabahin köründe hamile haline düşünüp düşünüp dertleri getirme aklına bebeğine yazık. Kp yapmış bir adını koyamadım şimdi denyo luk diyelim.Sen herşeye uyma dinleme .Hayat böyle işte dertsiz insan yok.

Telefonu çaldırıp kapatan acayip numaraları geri arayınca fatura şişiyormuş ya...Öyle bir şey oldu sandım.
Basit bir telefon işletmesi çıktı.Bari beyaz sarayı filan arasaydın korktuğuna değerdi.

İyi hormonsuz gıdalar yurtdışına nerede gdo'lu, hormonlu, genetiği değişmiş gıda varsa bize. Sonra sonuç bu. İnterpolle kalmaz, FBI,CIA, MOSSAD, MİT ne ararsan peşindedir su an. Galaksiler arası uzay federasyonu olsa o da duserdi peşine o kadar yani. Kaç kurtar kendini.

Telefonun delikleri içinde
Ufak tefek parmakların yüzünden
Ah bilseniz basımıza ne geldi
Küçük kardeşimin yüzünden

Babam evde yokken telefon eder
Bütün şehri arar rahatsız eder
Sayıları bilmez küçük yumurcak
Bilmeyiz ne zaman akıllanacak

001 den taksiler geldi
002 den tamirci geldi
003 te polislermiş
Kızdılar babımı alıp gittiler

Hiç akıllanmadı rahat durmadı
Telefonu karıştırdı yine oynadı
Hepimiz üzüldük olan islere
Anlatayım isterseniz bende sizlere

004 ten doktorlar geldi
005 ten ambulans geldi
006 itfaiyeymiş
Su sıkıp evimizi çok ıslattılar

Ya vaktiniz ya paranız çok. Amerikayı aramak da ilginç ya neyse.
Tabiki korkun bence CIA peşinizdedir.
Ey güzel Allahım derde gel.

birşey olmaz
şikayet etse ne olacak numaranız incelendiğinde yine problem olmaz
ki
tek çağtıyla k,mse kimseden şikayetçi olmaz merak etmeyin

Back
X