Amerikalı birini aradım ve olanlar oldu

Bilemedim belki numaranızdan evinizin adresini bulabilirler sonuçta amerikalıymış. Peşinizi bırakmazlar dikkatli olun

Konu komik mi? Kişiden kişiye değişir, topik trollemek için mi açıldı? Belki.
Burada mevzu konunun içeriği ya da konuyu açan kişi de değil, sizlerin açılan konuya inanmadığınız halde geyik yapıp dalga geçmeniz.
İnanmıyorsanız KİB denen birşey var değil mi? Elbette o butonu biliyorsunuz ama geyik bölümünde vakit geçirmektense troll dediğiniz konuları trollemek daha kolayınıza geliyor.
Ah tabii bir de geyikten uyarı alınca kurallara saydırmak.

Bize de Rusyadan veya farklı ülkeden cagrı geliyor bu sekilde acınca kapatıyor FBI a mı versek ne saka bir yana bu tarz oldugunu düşünmüştür

Dalga geçmeyi düşünürken düşünecektiniz bunu

Yok tatlim endişelenme interpol değil cia ilgileniyor amerikanin içişleriyle ama önce aradığin eyaletin polis departmanina şikayet edilmen lazım, yarın evin üstüne helikopterle inip alırlar seni sonra ver elini pentegon

Bu arada konuyla tam ilgisi var mı bilmiyorum ama.. Geçen gün Whatsapp'ıma yabancı bir numaradan mesaj geldi. Arapça bir şey yazıyor. Ne yazdığına baktım arapça çevirinde, merhaba demekmiş. Profil fotoğrafına baktım, yeni yetme Suriyeli-Arap tipli bir oğlan çocuğu. Ben de tırstım ne alaka elin arabı beni nereden buldu neden mesaj attı diye. Sizce bu ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…