• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan Kalp Vakfı Diyeti 3 - Deneyimim

tinton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
34
21
3
31
Merhaba arkadaşlar, bu 3 günlük şok diyetine yarın başlamaya karar verdim.Çok eğlenceli menüleri var benim sevdiğim türden zorlanmayacağımı düşünüyorum.
Şuan kilom=66.0
Hedefim = 63.0 (bir kilo versem de yeter)
Buraya 3 gün boyunca yaşadıklarımı paylaşıcam, bir kilo bile versem kardır benim için.Birazdan alışverişimi yapıcam.

İşte Diyet Listesi

1. Gün

Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
– Şekersiz çay / kahve

Öğle

– Yarım porsiyon ton balığı
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz kahve/çay/soda

Akşam
– 100 gr et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
– 1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)
-- Yarım muz

2. Gün

Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve

Öğle

– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker

Akşam
– 2 sosis
– 1 tabak brokoli veya karnıbahar
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3. Gün

Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay

Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği

Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

Son düzenleme:
normalde kac kilo verdiriyor bu sok diyet

hayirli olsun. insallah guzel sonuclar alirsin. takip ediyorum. sen bi yap guzel sonuclar alirsan bende yaparim. :KK70:
saka canim simdi isvec diyeti yapiyorum. bitince 3 ay sok diyet yapmiycam basarilar dilerim.

hayirli olsun. insallah guzel sonuclar alirsin. takip ediyorum. sen bi yap guzel sonuclar alirsan bende yaparim. :KK70:
saka canim simdi isvec diyeti yapiyorum. bitince 3 ay sok diyet yapmiycam basarilar dilerim.
teşekkür ederim, ah ah isveçi de bilirim az yapmadı bu bunye, sana da başarılar güzel haberler bekliyorum

bugün 66.2 olarak başlıyorum, 200 gram dün nasıl olsa diyete başlıcam diyip abartmamdan oldu birde aldığım fıstık ezmesini çok sevmiş olmam :KK70: bundan sonra evimden eksik etmem herhalde. neyse
1 dilim tost ekmeği
üstüne bolca fıstık ezmesi
yarım greyfurt(iştahımı kesti ağzımı gıcır gıcır yaptı :KK43: emip attım )
bir bardak çay

birazdan evden çıkıp kütüphaneye gidicem, ton balığını ve kızarmış ekmeği yanıma alıcam akşam döndüğümde de akşam menüsü..
Dondurmam bile var.
Bu diyete de kaçamak yaparsam kendimi affetmem :D

bugün 66.2 olarak başlıyorum, 200 gram dün nasıl olsa diyete başlıcam diyip abartmamdan oldu birde aldığım fıstık ezmesini çok sevmiş olmam :KK70: bundan sonra evimden eksik etmem herhalde. neyse
1 dilim tost ekmeği
üstüne bolca fıstık ezmesi
yarım greyfurt(iştahımı kesti ağzımı gıcır gıcır yaptı :KK43: emip attım )
bir bardak çay

birazdan evden çıkıp kütüphaneye gidicem, ton balığını ve kızarmış ekmeği yanıma alıcam akşam döndüğümde de akşam menüsü..
Dondurmam bile var.
Bu diyete de kaçamak yaparsam kendimi affetmem :KK70:
bu kadar cesit varken kacamak olmamali
:)

Back
X