- 19 Ekim 2023
- 45
- 17
- 8
- 35
- Konu Sahibi aysimaada55
Herkese iyi akşamlar yaşım 35 bir kızım var 5 yaşında kan pıhtılaşması yüzünden 2 kaybım var kızım 3. Hamileliğim ve hamile kalmakta zorlanmadım hemen hemen ilk aylarda hamile kalıyordum takı 32 yasinda 2. Çocuğu isteyene kadar ilk önce FSH 17 küsur amh 0.11 ile erken menepoz teşhisi kondu ve acilen tüp Bebek denendi 1 yumurta gelişti Ankara'da yumurta toplama ve transfer derken olmadı tabiki sonrasında duyduğum herkeyi denedim ilacı olsun doğal kürleri olsun malesef 3 yıldır hamile kalmadım geçen ay 1 aylık adet gecikmesi ile doktora gittiğimde 6cm 4cm ve 2.5cm lik kistlerin olduğu söylendi tarlusal kullandım adet oldum E2 çok yüksek dedi dupaston ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi soracak olduğum soru şu Samsunun çarşamba ilcesinde yaşıyorum gidebileceğim onerebileceginiz bir yer var mı yani yada peşini bıraksam mi çünkü Dr zaten bir çocuğun var çok geç kalmışsin yaşın 35 olmuş niye bukarar bekledin dedi yaptıklarımı anlattım ama çözümün burda değil tüp bebekte olmaz dedi yani Allah değiliz ama tıbben açıklaması bu dedi şimdi amh 0.01 ama FSH nasıl 4.13 olur kafamı çok kurcalıyor çok şaşırtıcı bir şekilde değerlerin güzel dedi yani kafama çok takıldı yapacak birşeyim olmalı