Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar amh değerim 0,49 doktor tüp bebek merkezine git dedi izmirde önerdiğiniz iyi doktorlar varsa yazar mısınız yaşım 35 benim gibi olup hamile kalan var mı
prolaktin :26,03
E2:65,38
serbest T4:1,26
TSH:2,148
AMH:0,49
merhabalar amh değerim 0,49 doktor tüp bebek merkezine git dedi izmirde önerdiğiniz iyi doktorlar varsa yazar mısınız yaşım 35 benim gibi olup hamile kalan var mı
Umarım guzel sonuçlar alacağımız doktor buluruz.
Hangisi en doğru karar bilmiyorum ama bireysel kliniği olan degilde da kapsamli bir yer olsun istiyorum ben bahçeci ila tavmergen arasinda kaldım
Umarım guzel sonuçlar alacağımız doktor buluruz.
Hangisi en doğru karar bilmiyorum ama bireysel kliniği olan degilde da kapsamli bir yer olsun istiyorum ben bahçeci ila tavmergen arasinda kaldım
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım umarım herkesin gönlüne göre olur umarım <3 Bende tam 1 ocakta tüp bebek yolculuğuna başladım. Pazarteside transferimiz gerçekleşti inşallah pozitif sonuçlanır. Tüm tedavim Özel sağlık hastanesi Emre Başerde gerçekleşti. Ben hastaneye ilk adım attığımdan itibaren cok memnun kaldım. Hem maddi hem manevi doktorumun her zaman yanımda olduğunu hissettim her şeyden önce. Bu yola gireceklere doktorumu tavsiye ederim
İrenbede başladım ben amh 0.15 östrojen 100 diğer değerlerim normal seviyede Alper bey önerildi hem tanidiklardan hem de o hastanede çalışan tanıdık bir personel tarafından bilgili ve profesyonel bir hekim umarım kucagimiz boş donmeyiz