Amin inşallah üzülmemeye çalışıyorum ama beynimden silip atamıyorum artık rüyalarımda hamile olduğumu görmeye başladım diyorum Rabbim sen ol de olur dua ediyorum (çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için)Herşeyi bıraktığınız bu noktada en çok istediğiniz şey gerçek olsun çok içten diliyorum sizin için.
evet aret kamar ı arkdaşım gitti mutlaka git dedi bu değerlerle korkuyorum.aret kamar a gidin. kendisi bana şifa oldu
amh nız kaçtıaret kamar a gidin. kendisi bana şifa oldu
bence zaman kaybetmeyin. ben 0.7 amh ile doğal yolla gebe kaldım ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim aret beyin ilaçlarını kullanıyorum. rahim sıkıntım varevet aret kamar ı arkdaşım gitti mutlaka git dedi bu değerlerle korkuyorum.
ay maşallah subhanallah rabbim sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda randevu alacağım.bence zaman kaybetmeyin. ben 0.7 amh ile doğal yolla gebe kaldım ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim aret beyin ilaçlarını kullanıyorum. rahim sıkıntım var
Bende diyorum veren rabbim ama sonuçları görünce insan kahroluyor rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok sağolsun moral oluyor insana 40 yaş sonrası hamile haberleriİnşallah en kısa sürede sağlıklı boy boy çocuklarınız olur. olmaz demeyin benim menopoza giriyorum sanıp hamile olduğunu öğrenen 45 yaşında akrabalarım var. olmaz diye bişey yok ki siz zaten gayet bilinçli bir şekilde hiç vakit kaybetmeden başlamışsınız tedaviye.
ve bence tüp bebek tedavisinde en uygun fiyatlısı. 100 bin artı ilaçlarla 150 bine mal oluyoray maşallah subhanallah rabbim sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda randevu alacağım.
valla bu devirde hiç bir şey değil Rabbim inşallah yüzüme gülerve bence tüp bebek tedavisinde en uygun fiyatlısı. 100 bin artı ilaçlarla 150 bine mal oluyor
Merhaba ,sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınızabence zaman kaybetmeyin. ben 0.7 amh ile doğal yolla gebe kaldım ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim aret beyin ilaçlarını kullanıyorum. rahim sıkıntım var
Canım Aret hocayı tavsiye ederim.Bu işi para için yapmıyor.Mayıs ayında gittim.Tedaviye başlattı bir yumurtam büyüdü yumurta toplamaya çağırdı gidemedik.Bu ay adet olmayı bekliyorum.Baştan başlıycaz tedaviye.Bu arada ben 47 yaşındayım ve amh :0.05evet aret kamar ı arkdaşım gitti mutlaka git dedi bu değerlerle korkuyorum.
Merhaba ,sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınızaBen de Aret hoca da tedavi görüyorum. Sizin peki 2.de tüp bebek mi oldu doğal mı, tüp bebekse hangi ilaçları kullandınız acaba?
Anladım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama Aret hoca için çok iyi diyorlar gerekli tetkik ve takipleri yapacaktır, sureciniz sağlıklı güzel geçsin inşallahBen doğal yolla hamile kalabiliyorum, benim sıkıntım gebeliği sürdürmekte zorlanıyorum. Doğal yolla hamile kaldım 2 sinde de. Tüp bebek sonrası hamile kaldığınızda hangi ilaçları kullanıyorsanız bende kullanıyorum. Oksapar dekort progestan vs
inşallah canım gideceğim ağustosta belki denk geliriz. inşallah rabbim nasip eder bende 44 amh: 0,01 6 ay önce amh ım 0,13 tü o iğnelermi bu kadar düşürdü anlamadımCanım Aret hocayı tavsiye ederim.Bu işi para için yapmıyor.Mayıs ayında gittim.Tedaviye başlattı bir yumurtam büyüdü yumurta toplamaya çağırdı gidemedik.Bu ay adet olmayı bekliyorum.Baştan başlıycaz tedaviye.Bu arada ben 47 yaşındayım ve amh :0.05
Dört gün önce adet oldum ama hayatım boyunca böyle bir adet kanamasına şahit olmadım.3 gün boyunca azar azar geldi.3 günü toplasan bir pedi doldurmayacak kadar dı.Çok üzgünüm. Belki amh sıfırlandı bende.Adetten kesiliyorum sanırım.Evlendiğim ilk bir yıl doktora gitmedim çünkü bu kadar istek yoktu içimde.Keşke hiç zaman kaybetmeden gitseydim ama yapacak bişey yok.Bugün gidip tahlil yaptıracağım.Tahlil sonuçlarını aret hocaya atıcam.Bakalım sonuçlara göre ne diyecek.İğneler yumurta rezervinin azalmasını hızlandırıyormuş biri demişti.Doğru mu bilmiyorum.Ben bir kez iğne kullandım tedavide.Ondan sonra oldu ne olduysa.Adet kanamalarım çok azaldı ondan sonra.Aret hoca hap veriyor 40 yaş üstündekilere.Orda karşılaşırız belki.inşallah canım gideceğim ağustosta belki denk geliriz. inşallah rabbim nasip eder bende 44 amh: 0,01 6 ay önce amh ım 0,13 tü o iğnelermi bu kadar düşürdü anlamadım
canım bendede iğneden sonra resmen sıfırlandı 0,13 den 0,01 düştü bende iğneler yaparmı acaba diye düşünmedim değil aret hocanın bildirirsen sevinirim canımDört gün önce adet oldum ama hayatım boyunca böyle bir adet kanamasına şahit olmadım.3 gün boyunca azar azar geldi.3 günü toplasan bir pedi doldurmayacak kadar dı.Çok üzgünüm. Belki amh sıfırlandı bende.Adetten kesiliyorum sanırım.Evlendiğim ilk bir yıl doktora gitmedim çünkü bu kadar istek yoktu içimde.Keşke hiç zaman kaybetmeden gitseydim ama yapacak bişey yok.Bugün gidip tahlil yaptıracağım.Tahlil sonuçlarını aret hocaya atıcam.Bakalım sonuçlara göre ne diyecek.İğneler yumurta rezervinin azalmasını hızlandırıyormuş biri demişti.Doğru mu bilmiyorum.Ben bir kez iğne kullandım tedavide.Ondan sonra oldu ne olduysa.Adet kanamalarım çok azaldı ondan sonra.Aret hoca hap veriyor 40 yaş üstündekilere.Orda karşılaşırız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?