AMH 0.01 FSH50 OLANLAR GELİN GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM

parilti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
15
8
1
44
Merhaba Kızlar ben 1,5 yıllık evliyim yaş 43 dü direkt tüp bebeğe gittim ünlü bir yere beni 6 ay resmen oyaladılar bir deneme yumurta büyümedi dediler ve iptal oldu geçen gün hormon testi yaptırdım tam felakat amh 0,01 fsh 50 zaten belliydi menepoza gireceğim adetlerim düzensizdi 2 yıldır napçam bilmiyorum o kadar çok istedimki bir evladım olsun şu dünyada bu arada vitaminler kürler arı sütleri aklınıza ne gelirse kullandım şu an hepsini bıraktım

Herşeyi bıraktığınız bu noktada en çok istediğiniz şey gerçek olsun çok içten diliyorum sizin için.
Amin inşallah üzülmemeye çalışıyorum ama beynimden silip atamıyorum artık rüyalarımda hamile olduğumu görmeye başladım diyorum Rabbim sen ol de olur dua ediyorum (çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için)

evet aret kamar ı arkdaşım gitti mutlaka git dedi bu değerlerle korkuyorum.
bence zaman kaybetmeyin. ben 0.7 amh ile doğal yolla gebe kaldım ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim aret beyin ilaçlarını kullanıyorum. rahim sıkıntım var

İnşallah en kısa sürede sağlıklı boy boy çocuklarınız olur. olmaz demeyin benim menopoza giriyorum sanıp hamile olduğunu öğrenen 45 yaşında akrabalarım var. olmaz diye bişey yok ki siz zaten gayet bilinçli bir şekilde hiç vakit kaybetmeden başlamışsınız tedaviye.

bence zaman kaybetmeyin. ben 0.7 amh ile doğal yolla gebe kaldım ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim aret beyin ilaçlarını kullanıyorum. rahim sıkıntım var
ay maşallah subhanallah rabbim sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda randevu alacağım.

Bende diyorum veren rabbim ama sonuçları görünce insan kahroluyor rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok sağolsun moral oluyor insana 40 yaş sonrası hamile haberleri

Merhaba ,sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza Ben de Aret hoca da tedavi görüyorum. Sizin peki 2.de tüp bebek mi oldu doğal mı, tüp bebekse hangi ilaçları kullandınız acaba?

evet aret kamar ı arkdaşım gitti mutlaka git dedi bu değerlerle korkuyorum.
Canım Aret hocayı tavsiye ederim.Bu işi para için yapmıyor.Mayıs ayında gittim.Tedaviye başlattı bir yumurtam büyüdü yumurta toplamaya çağırdı gidemedik.Bu ay adet olmayı bekliyorum.Baştan başlıycaz tedaviye.Bu arada ben 47 yaşındayım ve amh :0.05

Merhaba ,sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza Ben de Aret hoca da tedavi görüyorum. Sizin peki 2.de tüp bebek mi oldu doğal mı, tüp bebekse hangi ilaçları kullandınız acaba?

Ben doğal yolla hamile kalabiliyorum, benim sıkıntım gebeliği sürdürmekte zorlanıyorum. Doğal yolla hamile kaldım 2 sinde de. Tüp bebek sonrası hamile kaldığınızda hangi ilaçları kullanıyorsanız bende kullanıyorum. Oksapar dekort progestan vs

Lutfen vitaminlerinizi birakmayin
Yumurta kalitesi icin cok onemli bu
Insallah Rabbim yuzunuzu guldursun tez zamanda

Anladım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama Aret hoca için çok iyi diyorlar gerekli tetkik ve takipleri yapacaktır, sureciniz sağlıklı güzel geçsin inşallah

inşallah canım gideceğim ağustosta belki denk geliriz. inşallah rabbim nasip eder bende 44 amh: 0,01 6 ay önce amh ım 0,13 tü o iğnelermi bu kadar düşürdü anlamadım

inşallah canım gideceğim ağustosta belki denk geliriz. inşallah rabbim nasip eder bende 44 amh: 0,01 6 ay önce amh ım 0,13 tü o iğnelermi bu kadar düşürdü anlamadım
Dört gün önce adet oldum ama hayatım boyunca böyle bir adet kanamasına şahit olmadım.3 gün boyunca azar azar geldi.3 günü toplasan bir pedi doldurmayacak kadar dı.Çok üzgünüm. Belki amh sıfırlandı bende.Adetten kesiliyorum sanırım.Evlendiğim ilk bir yıl doktora gitmedim çünkü bu kadar istek yoktu içimde.Keşke hiç zaman kaybetmeden gitseydim ama yapacak bişey yok.Bugün gidip tahlil yaptıracağım.Tahlil sonuçlarını aret hocaya atıcam.Bakalım sonuçlara göre ne diyecek.İğneler yumurta rezervinin azalmasını hızlandırıyormuş biri demişti.Doğru mu bilmiyorum.Ben bir kez iğne kullandım tedavide.Ondan sonra oldu ne olduysa.Adet kanamalarım çok azaldı ondan sonra.Aret hoca hap veriyor 40 yaş üstündekilere.Orda karşılaşırız belki.

canım bendede iğneden sonra resmen sıfırlandı 0,13 den 0,01 düştü bende iğneler yaparmı acaba diye düşünmedim değil aret hocanın bildirirsen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…