• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0,03 yumurta gelismeme durumu tedavi iptali

Bende benzer durumdayim ben şunu anladim eger biz hayirli sagliklisindan evladimiz olsun istiyorsak buda bizim imtihanimiz deyip azim gostermek zorundayiz cok calisicaz ,azim,stres yonetimi,kilo,saglikli dengeli beslenme,uyku,vitamin takviye destekleri,yani her yönden kendimize yönelecegiz tembellik etmek yok bizler farkliyiz usanmak yok

Bende benzer durumdayim ben şunu anladim eger biz hayirli sagliklisindan evladimiz olsun istiyorsak buda bizim imtihanimiz deyip azim gostermek zorundayiz cok calisicaz ,azim,stres yonetimi,kilo,saglikli dengeli beslenme,uyku,vitamin takviye destekleri,yani her yönden kendimize yönelecegiz tembellik etmek yok bizler farkliyiz usanmak yok
Inanirmisiniz 3 senedir gebelik istiyorum ve bunun neredeyse 2 senesi çabalamakla geçti. 001 amh 'ye düştüm geçen sene ve hala bir umut ile çabalıyorum gerekli olan tek 1 yumurta ile sperm kaliteli olsun yeter diye hala bu umutla bekliyorum. 3 aydır diyetisyenle sağlıklı beslenme yaptım çok güzel yumurtlama gördüm geçen ay ama gebelik olmadı bu ay yumurtlama görmedim. Yine de pes ermedim tüp bebeğe gittim tüp bebekte de başıma gelmeyen kalmadı ordan da bişey elde edemedim 2 defa tedavi iptali yaşadım ayrı ayrı doktorlarda sonra doktorun biri en son daha uğraşma donasyon yaptır dedi öyle bişey asla düşünmüyorum zaten. Doğaldan deniyorum ama o da olmadı yine de dediginiz gibi uğraşıyor ve pes etmeden çabalıyorum

Sizin amh kaç? Sizde de yumurta gelismedi mı? Tüp bebek deniyormusubuz doğaldan mı

Gözükse de rezerv çok düşük olduğu için bos çıkıyor
Yumurta kalitesi için diyetisyenle filan çalıştın mı hiç? Bende 3 ay çalıştım ovulaayonla çok güzel yumurtlama oldu 2 kere gebe kalamasamda o bile mutlu etti benimde amh 001-003 çıkmıştı 2 ayrı testte benim de aynı yani

Yumurta kalitesi için diyetisyenle filan çalıştın mı hiç? Bende 3 ay çalıştım ovulaayonla çok güzel yumurtlama oldu 2 kere gebe kalamasamda o bile mutlu etti benimde amh 001-003 çıkmıştı 2 ayrı testte benim de aynı yani
Beslenmeme dikkat ediyorum diyetisyene de başladım ama Regl bile zor oluyorum artık

Hangi diyetisyenle devam ediyorsunuz ?Bende diyetisyenle 3 ayı yeni bitirdim bu ay diyet yapmak istemedim sıkıldım. Regl ilaçla mı doğal mı zor oluyorsunuz?
Ben herhangi bir diyetisyenle devam ediyorum. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir. Tüp bebek diyetisyeni değil yani. 🙂 Ama iyi geliyordur diye düşünüyorum yine de. Beslenmemi düzelttim sonuçta.

Ben herhangi bir diyetisyenle devam ediyorum. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir. Tüp bebek diyetisyeni değil yani. 🙂 Ama iyi geliyordur diye düşünüyorum yine de. Beslenmemi düzelttim sonuçta.
Illa ki iyi geliyordur da bi sonucda genel manada sağlıklı kaliteli beslenmek hepsi de

Back
X