Amh 0,288

cocostarrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
1
1
1
36
Merhaba hanımlar. Ben 36 yaşındayım. Çocuğum yok . 6 yıldır evliyim. Bugüne kadar çocuk düşünmemiştik. Öylesine kontrole gittim ve amh değerim 0,288 çıktı. Tüp bebek düşünüyoruz . Doktor normal yolla hamile kalamazsın dedi hiç bekleme dedi. Bu değerle tüp bebek tutar mı? Böyle bir değerle hamile kalanlarınız var mı ?

Forumda onlarca var daha düşük değerlerle hamile kalanlar, bu değer tutup tutmayacağını değil yumurta rezervini belirliyor olgun sağlıklı yumurta elde edilirse tabi ki tutabilir.

az önce şunu okudum canım

Yaş 35 , iki yıllık evlilik ve 0,11 AMH değeri ile doğal gebelik oldu.
Öncesinde ne yaptık:
  • Vajinal muane
  • Smear testi
  • Tam sayım kan tahlilleri
  • İdrar kültürü
  • HORMON Testleri
… sonuçlar temiz çıkmıştı. Yalnızca AMH 0.11 (düşük) ve demir (F) düşük .
Doktor Demir ve Multifer Plus , 3 aylık reçete etti. 3 ay dolmadan doğal gebelik gerçekleşti.

0.15 ve 0.02 ile bir yıl arayla iki kere hamile kaldım.doktorlar bana da olmaz demişti ama Allah nasip etti.biraz kendiniz deneyin derim.baska sikintilariniz yoksa tabi

Amh 0.36 benimde 31 yaşındayım 2 yıllık evliyiz bebek düşünmemiştik korunuyordum değerlerime baktırdım o sırada öğrendim tüp bebeğe başlamadan önce biraz kendi halime bırakıp denemek istedim 6. Ayda gebe kaldım herhangi bi takviye kullanmadım sadece gebe kaldığım ay ovülasyon testi yapmıştım

35 yaş ahm 0.2 ile kaldım önemli olan kalan yumurtları kaliteli hale getirmek. Multivatmin dvit demir kullandım arı sütü tükettim ovulasyon testiyle de yumurtlamayı takip ederek oldu bize de direk tüp bebek hiç beklemeyin falan dediler elimize belgeleri tutuşturdular regl olunca gidecektik meğer hamileymişim

Merhabalar benim de yaşım 34 amh değerim 0.37.
Tahmin edersiniz ki hemen tüp bebeğe yönlendirdi ve hatta o kadar kaba konuştu ki aşılama bile yapmam size dedi. Moraller bozuk geri döndük. Ardından başka doktora gittim beni cok güzel motive etti ama tahmin edersiniz ki ben kötü düşüncelere çok odaklandım. Ve bunu aşamıyorum. Siz peki ne kadar sürede hamile kaldınız. Bize de önerilerde bulunabilir misiniz

Maddi durumunuz varsa ben tüp bebek tedaviyi denemenizi öneririm inşallah ilk denemede hemen olur hatta prf. Dr. Meryem eken öneririm

20-28li yaş aralığında olsaydınız amh değerinizle uzun soluklu deneme rahatlığınız olurdu çünkü 0.1 bile olsa oluyor Allah ın izniyle

Ben sadece yaştan dolayı zamana bırakmanın riskli olabileceği düşüncesindeyim tamamen benim görüşüm

Rabbim hayırlısını nasip etsin tez vakitte nasip olur inşallah

Bazen doğruları söylerken acımasız olabiliyorlar yada duygusal yaklaştığımız için bize öyle geliyor bilemiyorum. Özel hastaneler direk umutsuz konuşuyor ben yine de kendimce takviyelerle denemeye başlamıştım o sırada yine tedavi seçeneğini de değerlendirelim diye şehir hastanesine gittim o doktorda bize üç ay deneyin gelin dedi amh tek basına gösterge değil önemli olan ultrasondaki folikül sayısı dedi. Yaşım 35 olmasa daha çok bekleyelim derdim dedi. belgelerimizi doldurup verdik üç ay sonra gidecektik. O ay hamile kalmışım hastanede çok küçük olduğu için ultrasında görünmedi tabi kanda çıktı sonra. Rabbim ol dedikten sonra imkansız diye birşey asla yok. Arı sütünün yumurta kalitesini artırdığına eminim kullanmadan önce ultrasonda 1 folikülüm varken kullandığım ay 7 taneydi. alerjiniz yoksa kesinlikle öneririm bağışıklığı da çok güçlendiriyor her türlü faydalı birşey. Ben arifoğlu aktarından almıştım onlar kullanım şeklini anlatıyor. Vitamin olarakta ocean mummy kullandım ve güzel beslendim o ay paketli gıda tüketmedim sabahları avokado ve incir cevi ve kabak çekirdeği yedim bu da yumurtayı güçlendiriyormuş

Evet bende de o var ama düzenli kullnmadım. Yani daha doğrusu birliktelik sonrası kullandım. Siz nasıl kullandınız? Ben toz içerik kullanıyordum doktor bunlara inanma dedi. Ne biliyim ya stressss her şeyin düşmanııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…