• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0,38 çıktı testime bakar mısınız

evraa4

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
414
116
303
29
Kızlar merhaba 3 yıldır evliyiz ve son 2-3 aydır korunmayı bıraktık (eşim korunuyordu) bugün bi doktora gözükelim almamız gereken takviyeler var mıdır diye kadın doğuma gittik ve Amh değerim 0,38 çıktı eki de ekliyorum bu değer ile hamile kalmam mümkün değil mi ? Yaşım 29 düzenli 28 günde bir regl olurum temmuz ayında da ovü takip etmiştim ve 16 günde çatlama görmüştüm veya bu değeri yükseltmek mümkün mü lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_7752.webp
    IMG_7752.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 173
merhaba ben de 2 yıldır evliyim bende de pco var ama ultrasonşk görüntü sadece değerlerimde ve döngümde bi sıkıntı yok düzenli gayet
Bende Nisan ayında kontrole gitmiştim ama 1.55 di haziran ayında tekrar kontrole gittim amh 2.60 a yükselmişti yaşım 24 bu arada nasıl yükselttin dersen inan hiçbir fikrim yok hani öyle özellikle şöyle böyle beslenirim şunu yapıyım demedim sadece düzensiz olarak düzenli de kullanmadım ebru ablanın inolac kullandım birgebenim günlüğü olan ve doktorum onun etkili olabileceğini onun ypkselymiş olabileceğini söyledi istersen deneyebilirsin sende bişey kaybetmezsin en azından amh a iyi gelmezse gebelik destekleyici bişey kullanmış olacaksın her açıdan fayda sağlar umarım da görürsün ben çok memnunum 😊❤️

sanırım bu yumurtlamadan yumurtlamaya değişen bir şey, aslında güvenilir bir test olduğu söyleniyor ama. Benim de önce 1.47 sonra 2.76 çıktı sadece sigarayı azaltmıştım fazla çıkan ay. Takviye olarak inositol, omega 3 ve E vitamini, D vitamini, folik asit kullanabilirsiniz .

sanırım bu yumurtlamadan yumurtlamaya değişen bir şey, aslında güvenilir bir test olduğu söyleniyor ama. Benim de önce 1.47 sonra 2.76 çıktı sadece sigarayı azaltmıştım fazla çıkan ay. Takviye olarak inositol, omega 3 ve E vitamini, D vitamini, folik asit kullanabilirsiniz .
Teşekkür ederim yorumunuz için içime su serptiniz bakalım sonuçları e nabızdan aldım yarın doktora göstereceğim kötü bir şey duymak beni inanılmaz üzer

sonuçları gösterdim kendi doktorum yoktu farklı bir kd yönlendirdiler oradaki doktor amh değeri için endişelenmemem gerektiğini yaşımın henüz 29 olduğunu ultrasonda da folikülleri görebildiğini söyledi hatta bu değere henüz bakılmasınında anlamsız olduğunu bildirdi diğer değerlerim zaten iyi olduğu için yalnızca takviye olsun diye folik asit verdi.
inanın çok korkmuştum

Kızlar merhaba 3 yıldır evliyiz ve son 2-3 aydır korunmayı bıraktık (eşim korunuyordu) bugün bi doktora gözükelim almamız gereken takviyeler var mıdır diye kadın doğuma gittik ve Amh değerim 0,38 çıktı eki de ekliyorum bu değer ile hamile kalmam mümkün değil mi ? Yaşım 29 düzenli 28 günde bir regl olurum temmuz ayında da ovü takip etmiştim ve 16 günde çatlama görmüştüm veya bu değeri yükseltmek mümkün mü lütfen bakar mısınız
Evet canım yaşına göre düşük normalde 50 il yaşlarda böyle oluyor ama doktorlar ilaçlarla yükseltebiliyor yada yumrurta donduruyorlar

sonuçları gösterdim kendi doktorum yoktu farklı bir kd yönlendirdiler oradaki doktor amh değeri için endişelenmemem gerektiğini yaşımın henüz 29 olduğunu ultrasonda da folikülleri görebildiğini söyledi hatta bu değere henüz bakılmasınında anlamsız olduğunu bildirdi diğer değerlerim zaten iyi olduğu için yalnızca takviye olsun diye folik asit verdi.
inanın çok korkmuştum
Merhabalar doktorunuz sizde sağda ve solda kaç folikul gördü toplam olarak ?

Evet canım yaşına göre düşük normalde 50 il yaşlarda böyle oluyor ama doktorlar ilaçlarla yükseltebiliyor yada yumrurta donduruyorlar
1 yıl korunmasız ilişki sonrası olmaz ise hormon testlerine başvururz ama yaşınız çok genç o yüzden bu değer tek başına bir anlam ifade etmez dedi folik asit verdi umarım dediği gibidir. 2-3 aydır bebek planlıyoruz

1 yıl korunmasız ilişki sonrası olmaz ise hormon testlerine başvururz ama yaşınız çok genç o yüzden bu değer tek başına bir anlam ifade etmez dedi folik asit verdi umarım dediği gibidir. 2-3 aydır bebek planlıyoruz
Evet yaşınızdan dolayı ilaç falan verip yükseltmeyi deniyorlar genelde. Ama tek bir yumurta bile gebe kalmanızı saglayabilir o yüzden çok kafaya takmayın sadece arada gidip bu degere baktirin

Bir sayı vermedi açıkçası ben de sormadım yalnızca gördüğünü bu değerin tek başına bir anlam ifade etmediğini belirtti
Merhabalar tekrar, evet yaşınız genç olduğu için şanslısınız bir sağlıkli yumurta bile gelişmesi yeterli olur ancak Amh degeriniz yaşınıza göre oldukça düşük lütfen bunu da göz ardı etmeyin , zaman kaybetmeden bebek yapmaya bakın inşallah Rabbim yavrunuzu sağlıkla nasip etsin ertelemeyin ... ben 38 yaşımdayken 1.01 çıkmıştı doktor Amh düşmüş acele et gibi şeyler söylemişti..Şimdiki aklım olsa yumurtalarımi toplatırdim.Zamanindayken Rabbim gönlunuze göre versin kolaylıkla nasip etsin inşallah...🙏

bakalım 1 yıl deneyeceğiz umarım gerek kalmaz böyle şeylere tabi bunu duyduktan sonra sigarayı fastfood olaylarını falan bıraktım 2 haftadır hayıt macunu aldım bakalım inşallah güzel haber paylaşmak nasip olur bu sitede

bakalım 1 yıl deneyeceğiz umarım gerek kalmaz böyle şeylere tabi bunu duyduktan sonra sigarayı fastfood olaylarını falan bıraktım 2 haftadır hayıt macunu aldım bakalım inşallah güzel haber paylaşmak nasip olur bu sitede
Amin inşallah olur Allahin izniyle gencsiniz, dikkat edin biraz beslenmeye, bol yeşillik, sebze, balık ,yumurta yiyin, karbonhidrati kesin şekeri kesin haftada 3-4 gün yürüyüş yapın, hayt suyu testere dişli aslan pençesi de iyi geliyormus gerçekten, ve vitamin takviyeleri ile destekleyin kaliteli bir yumurta oluşumu için gerekli bence..ve bir de bence yumurtlama günlerinizi de takip edin ona göre ilişki ayarlarsanız olur diye düşünüyorum eş sperm sorunu filan yoksa yakalarsiniz boyle...Hayirli haberler paylaşin inşallah 🌹

Amin inşallah olur Allahin izniyle gencsiniz, dikkat edin biraz beslenmeye, bol yeşillik, sebze, balık ,yumurta yiyin, karbonhidrati kesin şekeri kesin haftada 3-4 gün yürüyüş yapın, hayt suyu testere dişli aslan pençesi de iyi geliyormus gerçekten, ve vitamin takviyeleri ile destekleyin kaliteli bir yumurta oluşumu için gerekli bence..ve bir de bence yumurtlama günlerinizi de takip edin ona göre ilişki ayarlarsanız olur diye düşünüyorum eş sperm sorunu filan yoksa yakalarsiniz boyle...Hayirli haberler paylaşin inşallah 🌹
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 2 haftadır sigarayı bıraktım sağlıklı da beslenmeye başladım bakalım inşallah olacaktır ovülasyonla da takipteyim 💜

Merhaba, eşiniz sperm testi vermiş miydi? Siz rahim filmi çektirdiniz mi?

Merhaba, eşiniz sperm testi vermiş miydi? Siz rahim filmi çektirdiniz mi?
yok sperm testi vermedi henüz eşim ama verecek yakın zamanda, rahim filmi hiç çektirmedim biz henüz 2-3 aydır korunmuyoruz çektirmem gerekir mi yani kd bu konuyla ilgili bir şey demedi ama

yok sperm testi vermedi henüz eşim ama verecek yakın zamanda, rahim filmi hiç çektirmedim biz henüz 2-3 aydır korunmuyoruz çektirmem gerekir mi yani kd bu konuyla ilgili bir şey demedi ama
Ben bu doktorların bazılarını anlamıyorum.
1 yıl bekleyin demişler.
Tabi ki sizin amh ile doğal gebelik olur. Yaşınız da genç. Bu avantaj.
Her şeyi görelim ona göre bekleyin denir bence. Düşünsenize 1 yıl deneyeceksiniz inşallah olur ama ya ufak bir şey de olsa geç kalmış olursanız.
İnşallah her şey normaldir ama için rahat beklemek varken neden bilinmezde bekleyesiniz.
Ben gebelik düşündüğüm zaman eşimle birlikte gittik ve ben hormon tahlilleri verirken eşim de test verdi. Rahim filmi de çektirdim.
Sonra yolumuzu çizdik.

adam akıllı doktor bulmak gerçekten zor zaten bilmediğimiz bir durum hayır yani amh madem tek başına bir şey ifade etmiyor neden o değere bakıyorsun o zaman dimi her doktor başka bir şey söylüyor

Back
X