• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0.44 lütfen bilgi verin

ela uzman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba mah değerin tam bir sene önce 1.72 iken şuan ölüçümde 0.44 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doğru olma ihtimali var mı daha önce ölçtürmüştüm 1.06 çıkıp daha sonraları 2.00 lerde çıkmışlardı yanlış çıkma olasılığı varmı lütfen yardımcı olun

Merhaba mah değerin tam bir sene önce 1.72 iken şuan ölüçümde 0.44 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doğru olma ihtimali var mı daha önce ölçtürmüştüm 1.06 çıkıp daha sonraları 2.00 lerde çıkmışlardı yanlış çıkma olasılığı varmı lütfen yardımcı olun
Amh özel de veya devlette yaptırdığımda farklı çıkmıştı benimde özelde daha düşük devlette daha yüksek çıktı siz bu değere fazla takılmayın Usg de kaç yumurta gözüküyor

adetimin 2 günü gittim 10 falan dedi sanki toplam da

Amh özel de veya devlette yaptırdığımda farklı çıkmıştı benimde özelde daha düşük devlette daha yüksek çıktı siz bu değere fazla takılmayın Usg de kaç yumurta gözüküyor
Adetin 2 günü gittim 11 falan demişti sanki

Bir yılda bu kadar düşmesi normal mi sizce

11 yumurta gayet iyi Amh yediklerimiz beslenme kilo onlarla alakalı düşebilir takviye kullanın omega 3 folik
Çok endişeliyim açıkçası canım çok sıkıldı uzun zamandır çocuğum da olmuyor bu ay aşılama yaptıracağım

Çok endişeliyim açıkçası canım çok sıkıldı uzun zamandır çocuğum da olmuyor bu ay aşılama yaptıracağım
Yumurta sayınız gayet iyi sıkıntı yapmayın boyutu içi sağlıklı mı o önemli rahim kalınlığı önemli

Benimde amh 0.66 çıktı 2 yıldır deniyoruz 1 dış gebelik geçirdim ondan sonra olmadı gelecek ay aşılama yapılacak oda tutarsa bi ihtimal

Adetin 2 günü gittim 11 falan demişti sanki
o zaman test yanlistir 0.44e o kadar yumurta sayamaz.
ayrica amh sadece bir sayi, ben 0.27yle dikkat etmeme ragmen hamile kaldim. kendine dert edinip stres yapma
stres gebeligin onundeki en buyuk engel. stresi azaltip beslenmeni duzenle, hareket etmeden günü bitirme, zaten hamile kalirsin. daha 4 aylik evlisin

o zaman test yanlistir 0.44e o kadar yumurta sayamaz.
ayrica amh sadece bir sayi, ben 0.27yle dikkat etmeme ragmen hamile kaldim. kendine dert edinip stres yapma
stres gebeligin onundeki en buyuk engel. stresi azaltip beslenmeni duzenle, hareket etmeden günü bitirme, zaten hamile kalirsin. daha 4 aylik evlisin
4 senelik evliyim ve hidroselpinks ameliyatı olmustum şimdi tekrar olacağım aldıracağım ve tüp bebek önerildi moralım de epey bozuldu açıkçası hem Amh düşük hem tekrar ameliyat üstelik Amh değerim bir sene içinde baya düştü acaba ameliyattan mı oldu tekrar ameliyat olacağım zaten düşük daha da düşer mi acaba

Back
X