Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar kan testi vermistim ilk defa amh degerime bakildi 8.11ng cikti internette baktigim kadariyla 2-4 olmasi gerekiyor yaziyordu kotu mu bu deger bide adetli iken bakildi bu degere de etkiler mii ?
Selam kızlar kan testi vermistim ilk defa amh degerime bakildi 8.11ng cikti internette baktigim kadariyla 2-4 olmasi gerekiyor yaziyordu kotu mu bu deger bide adetli iken bakildi bu degere de etkiler mii ?
Merhabalar, amh demek senin yumurta rezervin demek. Genetiktir yani doğduğunda bu rezervle dogdun ve menapoza kadar git gide azalacak. Benim 5.71, yani normalden bi tik daha fazla yumurtam var, demek o ki cok yumurta var ve gebelik icin istenilen boyuta gelemiyorlar çünkü çoklar, birbirlerini sıkıştırıyorlar. Yumurta geliştirici yafa büyütmeye yönelik destek ilaçlarla gebelik elde edilebilir. Ha illa destege gerek de olmayabilir tabiki, ben olabilecekleri söylüyorum. Bi cok kez yumurta gelistirici igne ilaç kullandığım halde hicbirsey yapmadigim dönemde kendimden gebe kaldim, nasip
Amh sonradan değişmez zamanla azalir dediğim gibi ve pcosun isaretidir genelde. İnşallah en hayırlı zamanda nasip eder rabbim gebeliğin