Amh değeri düşük olup hamile kalan

Sen erken menapoz değilsinki fsh 50 nin üzerine çıkarsa öyle diyorlar, sadece hayıt yeterli bence, onun yanında incir iyi diyolar arısütü bal polen, bunları kullan bulaşma diğerlerine değerlerin kötü değil çünkü
Sanırım FSH 11.7 Amh 1.50 olunca menopoza yakın gördüler..testere dişli aslan pençesi işe yaramadı bende o yüzden yazayım demiştim onlara da ..tamam canım hayıt otu deneyim bakalım şifa Allah'tan inşallah.Bal çörekotu tarçın yiyodum iki gündur..Arı sutunu de çok duydum hatta erkekler için de oneriyolar olmazsa onu da alayım eşimle içelim 😃
Saolasin moral verdin vala Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın,iyi doktorlar çıkarsın karşımıza

Sanırım FSH 11.7 Amh 1.50 olunca menopoza yakın gördüler..testere dişli aslan pençesi işe yaramadı bende o yüzden yazayım demiştim onlara da ..tamam canım hayıt otu deneyim bakalım şifa Allah'tan inşallah.Bal çörekotu tarçın yiyodum iki gündur..Arı sutunu de çok duydum hatta erkekler için de oneriyolar olmazsa onu da alayım eşimle içelim 😃
Saolasin moral verdin vala Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın,iyi doktorlar çıkarsın karşımıza
Amin inşallah, çörekotuna bende başlayayım, onu nasıl kullanıyosun

Amin inşallah, çörekotuna bende başlayayım, onu nasıl kullanıyosun
Bır kase bala bir kaşık cektirdigim çörek otuyla tarçın koyup karıştırdım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum..Yumurtaların kalitesini arttiriyormus,arkadaşım önermişti burda da çok okudum bakalım

Bır kase bala bir kaşık cektirdigim çörek otuyla tarçın koyup karıştırdım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum..Yumurtaların kalitesini arttiriyormus,arkadaşım önermişti burda da çok okudum bakalım
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, ölçüsü varmı peki

Adetin kaçıncı günü başlanıyor, ölçüsü varmı peki
Adet olduktan itibaren başlayın diyodu ben 3. Gün baslayabildim..1 kase bal,1 yemek kaşığı çekilmiş çörekotu,1 tatli kaşığı tarçın..Sabah ve aksam aç karnına 21 gün birer tatlı kaşığı yenilecek.

Back
X