- 10 Şubat 2023
- 792
- 344
- 33
- Konu Sahibi Mavibirkalp
-
Bende hergun 300 doz kullandım sonra kontrolsüz catlamamasi için cetrotide verildi 5. Günden sonraydı sanırım 2 yumurtam büyüdü ikiside 5. Güne gitti 1 ini transfer ettiler ama sonuç negatif diğer embriyomda 6. Günde canlılığını yitirmiş sıfırdan tedavi genetik bir sorun olmazsa tutar demişti şimdi genetik bir durum olabilir dendi bakalım nasıl bir yol izleyecegiz yaşım 24Kizlar merhaba tüp bebek tedavisine başladım gonof 300luk doz kullaniyorum ama yumurta oluşmadı.Sizin kac doz kullanilmisti. Kaç yumurtanız oluştu.Ve kacınci denemede bebisinize kavuştunuz hadi bana umut olun canlar
Amh degerin kaçtı canım öncelikle moral bozmuyoruz herseyde vardir bir hayır nerede tedavi gördünBende hergun 300 doz kullandım sonra kontrolsüz catlamamasi için cetrotide verildi 5. Günden sonraydı sanırım 2 yumurtam büyüdü ikiside 5. Güne gitti 1 ini transfer ettiler ama sonuç negatif diğer embriyomda 6. Günde canlılığını yitirmiş sıfırdan tedavi genetik bir sorun olmazsa tutar demişti şimdi genetik bir durum olabilir dendi bakalım nasıl bir yol izleyecegiz yaşım 24
Slm benim ki cok düşük du siziki kacdi benimki bu ay tutmadiKizlar merhaba tüp bebek tedavisine başladım gonof 300luk doz kullaniyorum ama yumurta oluşmadı.Sizin kac doz kullanilmisti. Kaç yumurtanız oluştu.Ve kacınci denemede bebisinize kavuştunuz hadi bana umut olun canlar
Amh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendimAmh degerin kaçtı canım öncelikle moral bozmuyoruz herseyde vardir bir hayır nerede tedavi gördün
Amerikan hastanesinde doktorumun özel kliniği var işlemler bu hastanede yapıldıAmh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
Hayırlısı olsun canim insallah bu sefer olumlu olacakBende gonolf 450 doz vuruyordum 4 yumurta çıktı bi 3cu bide 5 AA emriyom oluştu maalesef olumsuz oldu 2ci tedaviye başlıyorm yakında
Aynen canim haklisin ama 3 ayda 0.98de 0.39 nasil düser ya ben doktora sordugumda 1 yilda dusse dusse 0.80 duser demisti ama tabiki onemli olan bu sayilar degil saglikli 1 embrio yeterliAmh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
Merhabalar yaşım 24 benim amh 0.2 ikinci denemem de 16 yumurta topladılar 8 i donduruldu 5. Gün 4 bb embriyo transferi oldum negatif sonuçlandı yeni sıra şimdi genetikten şüpheleniyor doktorum 3. Denemede 3 tane embriyoyu genetiğe göndermeyi düşünüyoruz erkek infertiliteside varAmh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
Ultqrqson görünümde kaç adet yumurtan vardiAmh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
3 taneUltqrqson görünümde kaç adet yumurtan vardi
Kaliteli olsun az olsun benimde 4 tane3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?