• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Evet uzun göbekten yaptılarımızdan değil. İğne yapmayı bilmeyen yapamaz bence. Eşim biliyor o yüzden ben yaptırıyorum
Ayy ama öyle çok zor olur ki, heleki bizim burda hastane bile yok başka şehirden geldik tedavi için. merkezde var o da çok uzak sağlık ocağı desen kayıt aldiramiyoruz hepsi dolu. Misafir de almiyolar. Araba da yok. Ee nasil olcak sağlık ocağı olsa bile yakın değil insan her gün nasıl git gel yapsın 😃 eşim öğrensin bari ya lazm olursa yapiversin 😝😝

Ayy ama öyle çok zor olur ki, heleki bizim burda hastane bile yok başka şehirden geldik tedavi için. merkezde var o da çok uzak sağlık ocağı desen kayıt aldiramiyoruz hepsi dolu. Misafir de almiyolar. Araba da yok. Ee nasil olcak sağlık ocağı olsa bile yakın değil insan her gün nasıl git gel yapsın 😃 eşim öğrensin bari ya lazm olursa yapiversin 😝😝
Benim yakın ama üstümü giyip çıkarmaya üşeniyorum o yüzden evde yaptırıyorum.

Back
X