• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh degeri düşük olup tüp bebek yapanlar bakabilir mi?

Mavibirkalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
792
344
33
Kizlar merhaba tüp bebek tedavisine başladım gonof 300luk doz kullaniyorum ama yumurta oluşmadı.Sizin kac doz kullanilmisti. Kaç yumurtanız oluştu.Ve kacınci denemede bebisinize kavuştunuz hadi bana umut olun canlar🥰

Kizlar merhaba tüp bebek tedavisine başladım gonof 300luk doz kullaniyorum ama yumurta oluşmadı.Sizin kac doz kullanilmisti. Kaç yumurtanız oluştu.Ve kacınci denemede bebisinize kavuştunuz hadi bana umut olun canlar🥰
Bende hergun 300 doz kullandım sonra kontrolsüz catlamamasi için cetrotide verildi 5. Günden sonraydı sanırım 2 yumurtam büyüdü ikiside 5. Güne gitti 1 ini transfer ettiler ama sonuç negatif diğer embriyomda 6. Günde canlılığını yitirmiş sıfırdan tedavi genetik bir sorun olmazsa tutar demişti şimdi genetik bir durum olabilir dendi bakalım nasıl bir yol izleyecegiz yaşım 24

Bende hergun 300 doz kullandım sonra kontrolsüz catlamamasi için cetrotide verildi 5. Günden sonraydı sanırım 2 yumurtam büyüdü ikiside 5. Güne gitti 1 ini transfer ettiler ama sonuç negatif diğer embriyomda 6. Günde canlılığını yitirmiş sıfırdan tedavi genetik bir sorun olmazsa tutar demişti şimdi genetik bir durum olabilir dendi bakalım nasıl bir yol izleyecegiz yaşım 24
Amh degerin kaçtı canım öncelikle moral bozmuyoruz herseyde vardir bir hayır nerede tedavi gördün

Bende gonolf 450 doz vuruyordum 4 yumurta çıktı bi 3cu bide 5 AA emriyom oluştu maalesef olumsuz oldu 2ci tedaviye başlıyorm yakında

Slm benim ki cok düşük du siziki kacdi benimki bu ay tutmadi

Amh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
Aynen canim haklisin ama 3 ayda 0.98de 0.39 nasil düser ya ben doktora sordugumda 1 yilda dusse dusse 0.80 duser demisti ama tabiki onemli olan bu sayilar degil saglikli 1 embrio yeterli

Benim 2 ay önce 0.228 di en son mi değerim de 0.98 çıkmış 🤦‍♀️ aynı yerdeydi ikiside anlamadım açıkçası 2 ayda bukadar düşüş

Amh ilk 0.98 3 ay sonra 0.39 bu değerler önemli değil önemli olan sağlıklı embriyo bu süreçte bunu öğrendim
Merhabalar yaşım 24 benim amh 0.2 ikinci denemem de 16 yumurta topladılar 8 i donduruldu 5. Gün 4 bb embriyo transferi oldum negatif sonuçlandı yeni sıra şimdi genetikten şüpheleniyor doktorum 3. Denemede 3 tane embriyoyu genetiğe göndermeyi düşünüyoruz erkek infertiliteside var

Benim amh 0.84 tü dozum 175 gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam. 8 yumurta toplanmıştı. 4 ü olgundu. 3. Güne 2 embriyo kaldı. Biri transfer edildi. Tutmadı. Sonraki ay gebe kaldım.

Back
X