- Konu Sahibi mononokeayakashi
35 yaşını aşmış, AMH değeri ve FSH değeri kötü olup, yumurta reservi azalmış ve kalitesi düşmüş denilmiş ve buna rağmen çocuk sahibi olan varmı..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var canım ben hamileyim hemde doğal yoldan amh 0,08 değerle hemde allah ol deyince oluyor
var canım ben hamileyim hemde doğal yoldan amh 0,08 değerle hemde allah ol deyince oluyor
Canım bende varım şuan 2,5 aylık oğlum var tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım amh yi tam hatırlamıyorum ama fsh 47 di sanırım tek yumurtam oluştu onlada hamile kaldım mucize gibi ama oluyor umudunu kaybetme :)
Benim amh degerim 0.01'nin altinda geldi.. Ben benden dusugunu duymadim simdiye kadar.. Esiminde sperm sayisi cok dusuktu. Allahima binlerce sukur olsun masallah hamile kaldim. Iki tane daha arkadasimin amh degeri 0.1 civarindaydi ikiside anne oldu hatta bir tanesi ikiz annesi..
Rakamlara ve embryo kalitesine hic takilma bence ve bol bol dua et. Gercekten zor bir donem Allah hepimize sabir versin ve tez vakitte yavrularimiza kavustursun insallah..
Benim sana verecegim tavsiyeler. Tup bebek sirasinda olabildigince kafani baska islerle doldur. Ben sadece 3 gun dinlendim sonra cok yogun olan is yerime geri dondum. Iste aklima bile gelmedigi zamanlar oldu iyide oldu cunku aklima geldigi zamanlarda "ya olmadiysa" bir dahaki sefere nasil yapicam acaba diye dusunuyordum.. transferden sonra ananas iyi diye duydum,yanliz dikkat fazlasida zararliymis. gunde 1-2 dilim ananas yedim..bazen unuttum yemegi.. Bide rahim kalinlasmasinda nar suyu iyi geliyomus diye gunde 3 buyk nar yedim. onuda unuttugum zamanlar oldu. Dogruyu soylemek gerekirse icimde sadece ufacik bir umit vardi. Pozitif dusunmeye cok calistim ama bir turlu beceremedim onun yerine dusunmemeye calistim..
Uzun lafin kisasi sadece sunu bil hicbir zaman olmaz diye birsey yok..Rakamlara degerlere sakin takilma. Insallah Allah sanada tez zamanda evlat sahibi olmayi nasip eder
Benim de amh 0,82 ve kaliteli yumurta olmuyor. Eşimin sperm sayısı da düşük. 3 başarısız tüp bebek denemem var son denememde de 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalar çok gelişmedi diye bıraktık tedaviyi. (Toplam 4 diyebiliriz) Hayırlısı olur inşallah ne güzel umut oldun bana. Deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.Benim amh degerim 0.01'nin altinda geldi.. Ben benden dusugunu duymadim simdiye kadar.. Esiminde sperm sayisi cok dusuktu. Allahima binlerce sukur olsun masallah hamile kaldim. Iki tane daha arkadasimin amh degeri 0.1 civarindaydi ikiside anne oldu hatta bir tanesi ikiz annesi..
Rakamlara ve embryo kalitesine hic takilma bence ve bol bol dua et. Gercekten zor bir donem Allah hepimize sabir versin ve tez vakitte yavrularimiza kavustursun insallah..
Benim sana verecegim tavsiyeler. Tup bebek sirasinda olabildigince kafani baska islerle doldur. Ben sadece 3 gun dinlendim sonra cok yogun olan is yerime geri dondum. Iste aklima bile gelmedigi zamanlar oldu iyide oldu cunku aklima geldigi zamanlarda "ya olmadiysa" bir dahaki sefere nasil yapicam acaba diye dusunuyordum.. transferden sonra ananas iyi diye duydum,yanliz dikkat fazlasida zararliymis. gunde 1-2 dilim ananas yedim..bazen unuttum yemegi.. Bide rahim kalinlasmasinda nar suyu iyi geliyomus diye gunde 3 buyk nar yedim. onuda unuttugum zamanlar oldu. Dogruyu soylemek gerekirse icimde sadece ufacik bir umit vardi. Pozitif dusunmeye cok calistim ama bir turlu beceremedim onun yerine dusunmemeye calistim..
Uzun lafin kisasi sadece sunu bil hicbir zaman olmaz diye birsey yok..Rakamlara degerlere sakin takilma. Insallah Allah sanada tez zamanda evlat sahibi olmayi nasip eder
Benim de amh 0,82 ve kaliteli yumurta olmuyor. Eşimin sperm sayısı da düşük. 3 başarısız tüp bebek denemem var son denememde de 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalar çok gelişmedi diye bıraktık tedaviyi. (Toplam 4 diyebiliriz) Hayırlısı olur inşallah ne güzel umut oldun bana. Deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..ne güzel umut verici..yeterki allah ol desin oluyor işte hepsi bahane..![]()
Benim doktorum ve arkadaslarimin doktorlarida yumurta rezervi dusuk olunca dusuk doz hormon tedavisi uyguladi. Onun disinda alternatif tedavi olarak benim doktorum protolkole buyume hormonu ile transferden bir kac gun once intalipid diye serumla damardan verilen soyproteinli bisey verdi. Benimde ilk seferde olmadi tabiki sabir lazim.. bu arada bir suru degisik hormon ilaci var belki ilac prosedurunu degistirseler faydasini gorursun..Bu arada esinin sperm sayisi azligina hic takilma bile o neredeyse en ufak problem. bizden ilk yumurta toplama oncesi (2 hafta oncesi) 2 tup sprem verdi ve onlar donduruldu her ihtimale karsi ama kullanmalarina gerek kalmadi. Sonucta ihtiyaci olan sadece yumurta basina 1 tanecik sperm.
ben yurtdisindayim burda tup bebek konusunda turkiyedeki kadar iyi degiller aslinda eger turkiyede olsaydim bahcecide denerdim. sen tedavini nerde yaptiriyorsun?
Benim amh degerim 0.01'nin altinda geldi.. Ben benden dusugunu duymadim simdiye kadar.. Esiminde sperm sayisi cok dusuktu. Allahima binlerce sukur olsun masallah hamile kaldim. Iki tane daha arkadasimin amh degeri 0.1 civarindaydi ikiside anne oldu hatta bir tanesi ikiz annesi..
canım henüz hamile değilim topik arkadaşlarımızla böyle bi totem yaptık şans getirsein diye..Benimde hic umudum yoktu ama ol deyince oluyomus ,Insallah Allah tamaminada erdirir. Darisi tez zamanda tum isteyenlerin basina insallah.. Sende hamilesin galiba seninde Allah tamamina erdirsin.
bende bahçeciye gidiyorum bahçeci fulya güvenç bey sizler hangi doktora gidiyosunuz..Bahçeci'ye gidiyorum:))
Benim yaşım 30 amh değerim ise 0,1 çıktı. Yumurta olarak 4-5 tane görülüyordu kalitesini hiç bilmiyorum. Bana da tüp bebek dediler ama gitmeye kısmet olmadan doğal yolla 3 kez hamile kaldım. İkisi düştü. onlar için uyuz bir tüp bebekçi yumurtan kalitesiz ondan düşüyordur dedi.(hic bir tahlil veya kanıtı olmadan) Çok üzülmüştüm. Ama sebep bu değilmiş. Kanımda pıhtılaşma varmış. Tüp bebek yaptırmadan tüm testleri yaptırın derim arkadaşlar zaten bebeklerimiz değerli. Çok şükür şuan son aylarımdayım. Fsh ise en son yani bu hamileliğimde 14 çıkmıştı. O ay hamile kaldım kürtajdan 1 adet sonra hemde. Ne diyeyim zamanı gelmeden birsey olmuyormuş onu öğrendim. Bol bol dua edin. İncir kürünü deneyin derim yumurta kalitesi için. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Merhaba fatbellly,
Bahçecide tedavi görüyorum,
kasım 22 de 0,6 iken aralık 30 da 0,3 ü düştü. umudum azalıyor. içmediğim şey kalmadı. E2 700 çıktı sadece... ne yapmalı bilmiyorum...![]()
canım henüz hamile değilim topik arkadaşlarımızla böyle bi totem yaptık şans getirsein diye..![]()
Insallah toteminiz hepinize sans getirir
Merhaba .hamilelik yasasının mı acaba.benden de rezerv azlığı var daBenim de amh 0,82 ve kaliteli yumurta olmuyor. Eşimin sperm sayısı da düşük. 3 başarısız tüp bebek denemem var son denememde de 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalar çok gelişmedi diye bıraktık tedaviyi. (Toplam 4 diyebiliriz) Hayırlısı olur inşallah ne güzel umut oldun bana. Deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.