- Konu Sahibi cansucansucan
Ortalama ne kadar fiyat tuttu histeroskopi ve diğer teknikler ileMerhaba Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi oluyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama ne kadar fiyat tuttu histeroskopi ve diğer teknikler ileMerhaba Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi oluyorum ben
Bence acıbademde fiyatlar ihtiyacınıza göre değişiyor. Mesela bana ektra histeroskopi yapıldı, eşim için miktoçip piezzo uygulandı. Yumurtalarıö gelişmesi problemli diye ekstra farklı ilaçlar uygulandı ki sırf ilaçlarım diğer merkezlerdeki tüp bebek tedavisinden fazla tuttu. Histeroskopi sonrası biopsi yapıldı onun ücreti falan bizim baya çok tuttu. Dondurulmuş embriyo olduğu için çözdürme ücreti vereceğiz. Bunun yanında bana gebelik aşısı ve kasılma önleyici önerdi doktor transfer günü onları da ödeyeceğim. Kısacası sizin durumunuza göre fiyat çok değişken. Ama diğer merkezlere kıyasla biraz daha maliyetli olduğunu söyleyebilirim.Ortalama ne kadar fiyat tuttu histeroskopi ve diğer teknikler ile
Allah yardımcınız olsun tahmin edebiliyorumBence acıbademde fiyatlar ihtiyacınıza göre değişiyor. Mesela bana ektra histeroskopi yapıldı, eşim için miktoçip piezzo uygulandı. Yumurtalarıö gelişmesi problemli diye ekstra farklı ilaçlar uygulandı ki sırf ilaçlarım diğer merkezlerdeki tüp bebek tedavisinden fazla tuttu. Histeroskopi sonrası biopsi yapıldı onun ücreti falan bizim baya çok tuttu. Dondurulmuş embriyo olduğu için çözdürme ücreti vereceğiz. Bunun yanında bana gebelik aşısı ve kasılma önleyici önerdi doktor transfer günü onları da ödeyeceğim. Kısacası sizin durumunuza göre fiyat çok değişken. Ama diğer merkezlere kıyasla biraz daha maliyetli olduğunu söyleyebilirim.
Sadece histeroskopiye ne kadar ödediniz acabaBence acıbademde fiyatlar ihtiyacınıza göre değişiyor. Mesela bana ektra histeroskopi yapıldı, eşim için miktoçip piezzo uygulandı. Yumurtalarıö gelişmesi problemli diye ekstra farklı ilaçlar uygulandı ki sırf ilaçlarım diğer merkezlerdeki tüp bebek tedavisinden fazla tuttu. Histeroskopi sonrası biopsi yapıldı onun ücreti falan bizim baya çok tuttu. Dondurulmuş embriyo olduğu için çözdürme ücreti vereceğiz. Bunun yanında bana gebelik aşısı ve kasılma önleyici önerdi doktor transfer günü onları da ödeyeceğim. Kısacası sizin durumunuza göre fiyat çok değişken. Ama diğer merkezlere kıyasla biraz daha maliyetli olduğunu söyleyebilirim.
Histeroskopiye 48.000 ödedik ama üzerinden baya geçti şuan aynı fiyatta olduğunu sanmıyorumSadece histeroskopiye ne kadar ödediniz acaba
Cansu seni geçen seneden tanıyorum senle o kadar aynıyız ki sadece bende erkek faktörü o kadar ciddi değil, bende 27 yaşındayım amh 2 sene önce 0,84 bu ay 1,54 olmuş, 2 tüp bebek 1 aşılama oldum tüp bebekler tuttu fakat ilerleyemedi biri direndi ama gelişmedi diğeri kimyasal oldu büyüyemeden düştü değer. Kromozom analizi yaptım temiz çıktı, pıhtılaşmaya baktım 2 gen mutasyonlu çıktı ama bu kadar engellemez dendi. 2 ay ara verdim daha sonra eşimin isteğiyle bi doktora gittim bana 3 ay içinde sana müjdeyi verecem dedi ilk ay enfeksiyon tedavisi yaptı antibiyotik vs. 2.ay düşük önleyici ve hormon düzenleyici bi ilaç verdi ve bu ilacı kullanırken maalesef doktorumuzu kaybettik. Ben bu süreçte coraspirin ve tüp bebekten kalan vitaminleri de kullanıyordum boşa gitmesin diye ve ben bu ay aynı senin gibi 3 yıldır evliyim ilk defa normal yolla hamile olduğumu bebeği düşürürken öğrendim. Sevinsem mi üzülsem mi karmaşık duygulara girdim. Ve şuan bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer ki bir sebep bulursan düşmeye dair bana da haber verir misin çünkü biz bulamıyoruz sebebini. Çikolata kistim varmış ama daha 1 cm çok engellemez dediler ama rahim bebeği neden beslemiyor bulamıyoruzKızlar hikayem baya uzun 1.5 sene önce amh 1.03 olduğunu öğrendim o zaman 27 yaşındaydım şimdi 28 tabi eşimden sperm alındı sorun yok dendi tedaviye başladık 3 tane 5.gün embriyom oldu tuttu ama üçüde kimyasal oldu yılmadım tekrar opu oldum 11 yumurta toplandı 7 döllenme 4 embriyo oluştu iki tane transfer oldum bu kez de negatif şimdi son iki tane 3Aa kalitesinde embriyom var ama hiç transfer olmak istemiyorum aynı sonuçla karşılaşacağım diye bu arada eşimin sperm değerleri kötü morfoloji 2 ileri hız 2 yani doğal yoldan olması zor benimde amh iyice düşmüştür zaten artık dayanamıyor geceleri uyuyamaz hale geldim bu ne kadar zor bir imtihan mış
Size mutlaka sperm DNA hasar testi yaptırmanızı öneririm, normal bir sperm analiz testi değil. Araştırın mutlakaCansu seni geçen seneden tanıyorum senle o kadar aynıyız ki sadece bende erkek faktörü o kadar ciddi değil, bende 27 yaşındayım amh 2 sene önce 0,84 bu ay 1,54 olmuş, 2 tüp bebek 1 aşılama oldum tüp bebekler tuttu fakat ilerleyemedi biri direndi ama gelişmedi diğeri kimyasal oldu büyüyemeden düştü değer. Kromozom analizi yaptım temiz çıktı, pıhtılaşmaya baktım 2 gen mutasyonlu çıktı ama bu kadar engellemez dendi. 2 ay ara verdim daha sonra eşimin isteğiyle bi doktora gittim bana 3 ay içinde sana müjdeyi verecem dedi ilk ay enfeksiyon tedavisi yaptı antibiyotik vs. 2.ay düşük önleyici ve hormon düzenleyici bi ilaç verdi ve bu ilacı kullanırken maalesef doktorumuzu kaybettik. Ben bu süreçte coraspirin ve tüp bebekten kalan vitaminleri de kullanıyordum boşa gitmesin diye ve ben bu ay aynı senin gibi 3 yıldır evliyim ilk defa normal yolla hamile olduğumu bebeği düşürürken öğrendim. Sevinsem mi üzülsem mi karmaşık duygulara girdim. Ve şuan bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer ki bir sebep bulursan düşmeye dair bana da haber verir misin çünkü biz bulamıyoruz sebebini. Çikolata kistim varmış ama daha 1 cm çok engellemez dediler ama rahim bebeği neden beslemiyor bulamıyoruz
Ah kuzum benim gel sarılıp ağlayalım ben artık ne yapacağımı bilemiyorum son iki embriyom var orta kalite dondurulmuş onları eylülde transfer ettireceğim belki o zamana kadar doğal yıldan yine hamile kalırım inşallah olmadı iyi bir doktora gidip sıfırdan başlamak istiyorum canım acıyor artıkCansu seni geçen seneden tanıyorum senle o kadar aynıyız ki sadece bende erkek faktörü o kadar ciddi değil, bende 27 yaşındayım amh 2 sene önce 0,84 bu ay 1,54 olmuş, 2 tüp bebek 1 aşılama oldum tüp bebekler tuttu fakat ilerleyemedi biri direndi ama gelişmedi diğeri kimyasal oldu büyüyemeden düştü değer. Kromozom analizi yaptım temiz çıktı, pıhtılaşmaya baktım 2 gen mutasyonlu çıktı ama bu kadar engellemez dendi. 2 ay ara verdim daha sonra eşimin isteğiyle bi doktora gittim bana 3 ay içinde sana müjdeyi verecem dedi ilk ay enfeksiyon tedavisi yaptı antibiyotik vs. 2.ay düşük önleyici ve hormon düzenleyici bi ilaç verdi ve bu ilacı kullanırken maalesef doktorumuzu kaybettik. Ben bu süreçte coraspirin ve tüp bebekten kalan vitaminleri de kullanıyordum boşa gitmesin diye ve ben bu ay aynı senin gibi 3 yıldır evliyim ilk defa normal yolla hamile olduğumu bebeği düşürürken öğrendim. Sevinsem mi üzülsem mi karmaşık duygulara girdim. Ve şuan bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer ki bir sebep bulursan düşmeye dair bana da haber verir misin çünkü biz bulamıyoruz sebebini. Çikolata kistim varmış ama daha 1 cm çok engellemez dediler ama rahim bebeği neden beslemiyor bulamıyoruz
Eşimin değerleri biraz toparlandıktan sonra doğal yoldan hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor bn Çıldırmalık bir haldeyimCansu seni geçen seneden tanıyorum senle o kadar aynıyız ki sadece bende erkek faktörü o kadar ciddi değil, bende 27 yaşındayım amh 2 sene önce 0,84 bu ay 1,54 olmuş, 2 tüp bebek 1 aşılama oldum tüp bebekler tuttu fakat ilerleyemedi biri direndi ama gelişmedi diğeri kimyasal oldu büyüyemeden düştü değer. Kromozom analizi yaptım temiz çıktı, pıhtılaşmaya baktım 2 gen mutasyonlu çıktı ama bu kadar engellemez dendi. 2 ay ara verdim daha sonra eşimin isteğiyle bi doktora gittim bana 3 ay içinde sana müjdeyi verecem dedi ilk ay enfeksiyon tedavisi yaptı antibiyotik vs. 2.ay düşük önleyici ve hormon düzenleyici bi ilaç verdi ve bu ilacı kullanırken maalesef doktorumuzu kaybettik. Ben bu süreçte coraspirin ve tüp bebekten kalan vitaminleri de kullanıyordum boşa gitmesin diye ve ben bu ay aynı senin gibi 3 yıldır evliyim ilk defa normal yolla hamile olduğumu bebeği düşürürken öğrendim. Sevinsem mi üzülsem mi karmaşık duygulara girdim. Ve şuan bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer ki bir sebep bulursan düşmeye dair bana da haber verir misin çünkü biz bulamıyoruz sebebini. Çikolata kistim varmış ama daha 1 cm çok engellemez dediler ama rahim bebeği neden beslemiyor bulamıyoruz
İnşallah canım elbet bir gün bizde güleceğiz inşallahAh kuzum benim gel sarılıp ağlayalım ben artık ne yapacağımı bilemiyorum son iki embriyom var orta kalite dondurulmuş onları eylülde transfer ettireceğim belki o zamana kadar doğal yıldan yine hamile kalırım inşallah olmadı iyi bir doktora gidip sıfırdan başlamak istiyorum canım acıyor artık