Amh degeri

hankpr52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
375
88
28
32
Merhabalar birşey sorudan lütfen cevap verirmisiniz bu konuyla ilgili bilgisi olan ben amh testi yaptırdım 2.27 çıktı yaşım 32 ve e nabızda değer dışı diyor ne anlama geliyor refarans değerinde de 02 11.15 yazıyor

Eklentiler

• IMG_9483.webp
    IMG_9483.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 1.086
Merhabalar birşey sorudan lütfen cevap verirmisiniz bu konuyla ilgili bilgisi olan ben amh testi yaptırdım 2.27 çıktı yaşım 32 ve e nabızda değer dışı diyor ne anlama geliyor refarans değerinde de 02 11.15 yazıyor
Amh değeriniz iyi. 1 ile 4 arası olması gerekiyor

Gayet iyi bi deger.
Amh degerinden daha cok yumurta kaliten önemli.

Yumurta kalitesi hangi değerle anlaşılıyor ?
Konu sahibi tüp bebek deneyecekmiş yumurtalarını toplarken doktorlar anlıyor. İçi boş, döllenmeyen, alırken uzayan yumurtalar kalitesizdir.
Doktorum anlatmıştı, 20 kusur yumurta veren hastasının hiç bir yumurtası spermle döllenmemiş. Hepsi çöp.

Sayıdan çok kalite önemli.

Birde ultrason görüntüsünden de anlıyor doktorlar…

Konu sahibi tüp bebek deneyecekmiş yumurtalarını toplarken doktorlar anlıyor. İçi boş, döllenmeyen, alırken uzayan yumurtalar kalitesizdir.
Doktorum anlatmıştı, 20 kusur yumurta veren hastasının hiç bir yumurtası spermle döllenmemiş. Hepsi çöp.

Sayıdan çok kalite önemli.

Birde ultrason görüntüsünden de anlıyor doktorlar…
Benimde amh 3.7
Fsh hormonum yüksekti yeni düştü sayılır. Yumurta rezervi iyi ama doktor kalitesi ile ilgili hiçbir şey demedi. D vitaminimde düşük
Mineral ve vitaminlerde etkilidir herhalde

Benimde amh 3.7
Fsh hormonum yüksekti yeni düştü sayılır. Yumurta rezervi iyi ama doktor kalitesi ile ilgili hiçbir şey demedi. D vitaminimde düşük
Mineral ve vitaminlerde etkilidir herhalde
A c d e folik asit b12 vitamini kullan. Yumurtaları şahlandırıyor.
Yürüyüş de cok etkili kanlandırıyor yumurtalıkları…

D ve b12 vitaminin faydali oldugunu kk da okumustum.
Araştırdim cok unlu bir prof a c d e folik asit b12 dozlarıyla yazmisti makalesini okudum.
Ben cok büyük faydasını gördüm değil yaşadım.

A c d e folik asit b12 vitamini kullan. Yumurtaları şahlandırıyor.
Yürüyüş de cok etkili kanlandırıyor yumurtalıkları…

D ve b12 vitaminin faydali oldugunu kk da okumustum.
Araştırdim cok unlu bir prof a c d e folik asit b12 dozlarıyla yazmisti makalesini okudum.
Ben cok büyük faydasını gördüm değil yaşadım.
Çok teşekkür ederim. Doktorum bir folikasit verdi içinde bütün vitaminler var. Onu alayım kullanayım o zaman

Çok teşekkür ederim. Doktorum bir folikasit verdi içinde bütün vitaminler var. Onu alayım kullanayım o zaman
Yumurtaların kaliteli ise kullanmana gerek yok.
Folik asit bebek icin gerekli.

Zaten yumurtaların sönük vs görülse doktor söylerdi.

Benim eşimde sıkıntı bende sıkıntı yok onun için tüp bebek yaptırıcam ama istemişlerdi mi baktırmak isedim bu zaman kadar hiç bir doktor benden istememişti

Merhaba benim değerlerime de bi bakar mısınız.
2022 Kasım ayında amh 3.74
2023 Ağustos ayında amh 2.14
2023 Eylül ayında amh 2.86
2024 Şubat ayında amh 1.28e düşmüş sebebi nedir acaba. Bu ay aşılama yaptıracağım o yüzden tekrar hormon testi yapıldı adetin 4.günü yaptirabildim araya haftasonu girdiği için. Ayrıca pkosluyum yaşım da 23. Diğer değerlerim de
Estradiol 36
prolaktin 22
fsh8 çıktı. Doktor amh değerim düşük çıktığı için aşılamayı iptal eder direkt tüp bebek der mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back
X