Yalvarırım dua edin amh düşüklüğü

Hanımlar Merhaba ben henüz 28 yşında bekar hiç ilişkisi olmamış bir genç kadınım. bugüne kadar ciddi bir erkek arkadaşım olmadı zaten buralardan yaralıyım ve olayı akışına bırakmıştım. geçen gün tesadüfen özel bir hastanede tarama için kan testi verdiğimde amh değerimin yaşıma göre çok çok düşük 0.70 olduğunu öğrendim. hormonlarımda asla bir kötü durum olmadığını hatta çok sağlıklı olduğumu söyldi. yakın zamanda evlilik planım var mı diye sordu olmadığını söyledim. doktor apar topar yumurtalık dondurmaya yönlendirdi. işlemi anlattılar inanın korkumdan bacaklarım titredi ve ağlayarak çıktım. bekaret zarı zarar göreceğini ve imza vermem gerektiğini söylediler. ben işlemi yaptırmak istemiyorum psikolojik olarak asla hazır değilim. psikolojimi bozupta yumurta dondursam o yumurtadan bana nasıl hayır gelsin. ben ne yapmalıyım? lütfen bu konuda çok hassasım günlerdir zor günler yşıyorum destek ve güzel hikayelerinize Allah rızası için ihtiyaım varr.
Ay hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme iyi düşün kararını ver senin yerinde olsam yaptırırdım eğer son çare buysa ama önce bi doktora git başka doktorları araştır ve lütfennn Hayıt otu ve aslanpençesi kürünü dene kesinlikle fayda göreceğine eminimmm

0.4 AMH değeri ile 40+ yaşta iki kere doğal hamile kaldım, folic acid, Demir, d vitamini ve levotiroksin kullanıyorum. İlk gebeliğim 6. Haftada düşükle sonlandı, ikincisi daha yeni, düşükten 6 ay sonra oldu. Allah kalplerimize göre en hayırlısıni versin yuzlerimizi güldürsün diyelim, negatif düşünmeyelim.

Bekarken 0.35 amh ile evlendikten sonra hemen hamile kaldığını yazmış bir arkadaş benzer başlıklardan birine

Back
X