- 3 Haziran 2023
- 944
- 221
- 31
- Konu Sahibi narintanyeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 yaşındayımYaş kaç? Bence gayet iyi amh değeriniz. Amh yumurtalık rezerviniz hakkında fikir verir, gebelik olmamasının başka daha biiir sürü sebebi olabilir. Doktor sizi yönlendirecektir.
Çok teşekkür ederimAmh bir problem yok bu değer 1 ve altına düşünce sorun olur yumurta rezervinin hakkında bilgi veriyor
Rica ederim en kısa zamanda bebeğiniz sizi bulur inşallah sağlıklı şekilde dünyaya gelirÇok teşekkür ederim
Yasiniza göre AMH o kadar da iyi degil. 1,6 bir deger 38 yasinda bayanlar‘da olur. Ben 30 yasindayken AMH 1,5 cikmisti ve doktor bana fazla zamanin yok demisti. Iki yil sonra AMH 0,6 indi. demek istedigim, degeriniz mükemmel degil, fazla zaman kaybetmeyin AmH 1.5‘e ulastimi hizli düsüse meyilli maalesef. Kendimden biliyorum31 yaşındayım
Peki bu niye böyle düşüş oluyor bı ilac vitamini olmuyor mu ne yapmak lazimYasiniza göre AMH o kadar da iyi degil. 1,6 bir deger 38 yasinda bayanlar‘da olur. Ben 30 yasindayken AMH 1,5 cikmisti ve doktor bana fazla zamanin yok demisti. Iki yil sonra AMH 0,6 indi. demek istedigim, degeriniz mükemmel degil, fazla zaman kaybetmeyin AmH 1.5‘e ulastimi hizli düsüse meyilli maalesef. Kendimden biliyorum
maalesef düşüşü engelleyen hic birsey yokmus.Peki bu niye böyle düşüş oluyor bı ilac vitamini olmuyor mu ne yapmak lazim
Benim 32 yaşında 1,26 çıktı normal dediler. Üstüne 3 kere doğal yolla hamile kalabildim moralinizi bozmayın ultrasonda yeterli yumurta görünüyorsa sorun yokPeki bu niye böyle düşüş oluyor bı ilac vitamini olmuyor mu ne yapmak lazim
Yumurta var iyi demisdiBenim 32 yaşında 1,26 çıktı normal dediler. Üstüne 3 kere doğal yolla hamile kalabildim moralinizi bozmayın ultrasonda yeterli yumurta görünüyorsa sorun yok
Ne kadar zamandır korunmuyorsunuz? Ovulasyon testi denediniz miYumurta var iyi demisdi
Ovulasyon testi hiç denemedim 3 yıldır evliyim hiç korunmadim 2 tane kimyasal gebelik oldu İzmir'de bı aktarci varmış bı karışım veriyormuş oraya gittim dün olumlu sonuç alan baya varmış eşimin morfoloji 2 di 1 e düştü ondan kaynaklı dediler doktorlar felan amh de engel oluyormuş aceba oda etkiliyormu diye bian strese girdimNe kadar zamandır korunmuyorsunuz? Ovulasyon testi denediniz mi