• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birhemsire26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
37
5
1
26
Kızlar, cuma günü hayatımın şokunu yaşadım. Amh değerim 0.2 cıktı diğer hormon değerlerim (östrojen, prog., LH, prolaktin vs.) normal cıktı
. tsh 5 cıktı levotiron kullanıyodum zaten. Sonrasında hemen vajinal ultrason yapıldı. Sağ overde 3 yumurta görüldü ama sol over hiç görülmedi. Gebelik düşünmüyordum ama düşünmeye karar verdim. Ama şu an hiç sırası değil… 6 ay sonra düşünsem zaman kaybeder miyim pişman olur muyum

Sakıncası yoksa ne vitamini kullandınız, şunu tüketin soyle yapın diye vereceğiniz tavsiye fikir varsa çok sevinirim
B12 vitamini ve omega3 kullandim
Omepaq10 kullandim
O surecte saglikli beslendim
Bal corekotu kuru yaptim ama sadece 3 4 gun yaptim
Bu arada bu karisim herkese iyi gelmiyor o yuzden oneriyorum diyemem

bence 6 değil hiç
zaman kaybetmeden denemeye başlayın. öyle ha deyince hamile kalınmıyor ki benim 39 yaşında 16 yumurtam vardı ona rağmen 2 yıl hamile kalamadım tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık çünkü bir kaç ay sonra 7 ye düşmüştü rezerv. ikinci çocuğa 6 yıl beklemiştim bilsem kısa tutardım arayı hiç gerek kalmazdı bütün bunlara çünkü ilk gebeliğimdeki gibi herzmaan hemen hamile kalınmıyormuş ben de onu görmüş oldum.
Birden 16 tan 7 düşmesi bir kaç ay içinde mümkün mü

Birden 16 tan 7 düşmesi bir kaç ay içinde mümkün mü
belli bir yaştan sonra hızlı düşüşler olabiliyor benim sağda 8 solda 8 yumurta saymıştı adette olamıyordum o ay hatta hamileyim bile sanmıştım. sonraki ay bir tarafta hiç yumurta görünmedi. hatta bir ay düzenleyici bir ilaç kullandım diğer ay 7 yumurta göründü. ultrasona kendinde bakıyorsun zaten yumurtaları kendinde görebiliyorsun. 37 yaşında ilk hamile kalmaya çalıştığım zaman daha fazla saymışlardı yaşına göre yumurta zenginisin demişlerdi hatta

belli bir yaştan sonra hızlı düşüşler olabiliyor benim sağda 8 solda 8 yumurta saymıştı adette olamıyordum o ay hatta hamileyim bile sanmıştım. sonraki ay bir tarafta hiç yumurta görünmedi. hatta bir ay düzenleyici bir ilaç kullandım diğer ay 7 yumurta göründü. ultrasona kendinde bakıyorsun zaten yumurtaları kendinde görebiliyorsun. 37 yaşında ilk hamile kalmaya çalıştığım zaman daha fazla saymışlardı yaşına göre yumurta zenginisin demişlerdi hatta
Evet yaşla azaldığını biliyorum ama birden 16 dan yarı yarıya inmesi ilginç geldi doktorumda birden hızlı bir düşüş olmaz demişti bana aslında ama her ay bu rezervin çok bile olsa az veya çok. Gözükebilir diye biliyorum benimm1 yıldır aynı çıkıyor umarım azalmaz

Yani benim yaşım 25 AMH 1 civarları birden Baya yok denecek duruma düşermişim şimdi korktum açıkçası böyle diyince aiz

Kızlar, cuma günü hayatımın şokunu yaşadım. Amh değerim 0.2 cıktı diğer hormon değerlerim (östrojen, prog., LH, prolaktin vs.) normal cıktı
. tsh 5 cıktı levotiron kullanıyodum zaten. Sonrasında hemen vajinal ultrason yapıldı. Sağ overde 3 yumurta görüldü ama sol over hiç görülmedi. Gebelik düşünmüyordum ama düşünmeye karar verdim. Ama şu an hiç sırası değil… 6 ay sonra düşünsem zaman kaybeder miyim pişman olur muyum
6 ay çok uzun süre 0.2 için, ama yumurta kalitenizi de bilmiyorsunuz belki sağlıklı belki sağlıksız zor kalabilirsin riskli .(Bu sürede düşebilir de çünkü) benim Amh 5 olmasına rağmen 3 sene uğraştım tavsiyem en azından 2-3 ay ara verip denemeniz olur

Yani benim yaşım 25 AMH 1 civarları birden Baya yok denecek duruma düşermişim şimdi korktum açıkçası böyle diyince
yaş geçtikçe çoğalmaz bunu biliyoruz zaten ama yaş ilerledikçe azaldığı gerçeği malesef var. Allah ol der olur hiç bir zaman ümit kesilmez. hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X