amh değerim 0.299?

peki her opu da genel anestezi mi veriyorlar benim en büyük korkum anestezi sonrası saçmalamak apandisit ameliyatı sonrası çok aşırı saçmalamıştım açıkçası ama o 1 buçuk saatlik ameliyattı 😂
Hic bilmiyorum ama anestezi veriyorlar diye hatirliyorum
Oo yumurta buyutme igneleri karninizda olusan morluklar falan hersey unutuluyor en sonunda sonu guzel:)

amh değerim 0.299 çıktı 2 yıldır çocuk olmuyordu çok üzgünüm çok ağlıyorum tek çare tüp bebek mi ? onunda tutmama ihtimalleri varmış sabahtan beri çok kötüyüm ne yapacağım lütfen yardımcı olun
Merhaba canım malesef bu amh dediğimiz sey bir anda yerle bir olabilen bisey. Benim 8 ay içinde 0.9 puan düştü nerdeyse 1 puan yani. Bence doğal asılama su bu oyalanma ve tüp bebek için ilk adımı at. En azından embriyo dondurursun yumurdan hazır var iken. Beklerken bu rezerv ne kadar daha bizi idare eder bilinmez ve garantisi yok

Merhaba canım malesef bu amh dediğimiz sey bir anda yerle bir olabilen bisey. Benim 8 ay içinde 0.9 puan düştü nerdeyse 1 puan yani. Bence doğal asılama su bu oyalanma ve tüp bebek için ilk adımı at. En azından embriyo dondurursun yumurdan hazır var iken. Beklerken bu rezerv ne kadar daha bizi idare eder bilinmez ve garantisi yok
öyle mi diyorsunuz neden birden düşüyor sebebi var mı acaba genetik demişler benim annem erken menopoza girdi açıkçası

kardeşim ebelik okuyor staj görüyor doktor yaşı genç demiş gebelik doğal yolla da olabilir son çare tüp bebek demiş beklemeli miyim yoksa tüp bebeğe mi gitmeliyim bilmiyorum
Öncelikle sakin olun önemli olan bir kaliteli sperm ve bir kaliteli yumurta. Beslenme düzeniniz Akdeniz tipi olsun spor yapın. Eşinizde ve sizde sigara alkol varsa bırakın. Omega3 ve folik asit içeren elenatal1 gibi bir takviye kullanın. Eşiniz de muhakkak sperm testi versin. Doğal yoldan olabilir ama sizin yerinizde olsam vakit kaybetmezdim. Adetin ikinci günü yumurta takibi yaptırın. Klomen ya da letu gibi yumurta büyüten ilaçlar ve çatlatma iğnesi ovitrelle ile gebe kalmaya çalışın. Birkaç denemede olmazsa direkt tüp bebeğe geçin. Rezerviniz düşük olduğu için rapor çıkar diye düşünüyorum ama maddiyatınız uygunsa özelden devam edin devlette zaman çok kaybedersiniz. Stres yapıyorsanız stres yönetimi için destek alabilirsiniz. En önemlisi umudunuzu kaybetmeyin her şey nasip. Benim amh değerim 4 küsür eşimin sperm sayısı 160binle 18 ay hamile kalamadım. 2 çatlatma iğnesi bir aşılama yaptırdım. Olmadı. Diğer ay bıraktım stres yapmayı düşünmedim bile ve şu an bebeğim kollarımda uyuyor.

Öncelikle sakin olun önemli olan bir kaliteli sperm ve bir kaliteli yumurta. Beslenme düzeniniz Akdeniz tipi olsun spor yapın. Eşinizde ve sizde sigara alkol varsa bırakın. Omega3 ve folik asit içeren elenatal1 gibi bir takviye kullanın. Eşiniz de muhakkak sperm testi versin. Doğal yoldan olabilir ama sizin yerinizde olsam vakit kaybetmezdim. Adetin ikinci günü yumurta takibi yaptırın. Klomen ya da letu gibi yumurta büyüten ilaçlar ve çatlatma iğnesi ovitrelle ile gebe kalmaya çalışın. Birkaç denemede olmazsa direkt tüp bebeğe geçin. Rezerviniz düşük olduğu için rapor çıkar diye düşünüyorum ama maddiyatınız uygunsa özelden devam edin devlette zaman çok kaybedersiniz. Stres yapıyorsanız stres yönetimi için destek alabilirsiniz. En önemlisi umudunuzu kaybetmeyin her şey nasip. Benim amh değerim 4 küsür eşimin sperm sayısı 160binle 18 ay hamile kalamadım. 2 çatlatma iğnesi bir aşılama yaptırdım. Olmadı. Diğer ay bıraktım stres yapmayı düşünmedim bile ve şu an bebeğim kollarımda uyuyor.
böyle bir şeylerle imtihan edip miniklerine ulaşan anneleri görünce çok duygulanıyorum umarım bende sizler gibi bu duyguyu yaşarım. Terapi görüyordum bir süredir aslında ama çok aksattım tekrar görüneceğim. Çok teşekkür ederim.

amh değerim 0.299 çıktı 2 yıldır çocuk olmuyordu çok üzgünüm çok ağlıyorum tek çare tüp bebek mi ? onunda tutmama ihtimalleri varmış sabahtan beri çok kötüyüm ne yapacağım lütfen yardımcı olun
Umudunu hiç bi zaman kaybetme benim de amh değerim düşük 0.79 tüp bebek denerken hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik dediler sonra tüp bebek tedavime devam ettim bir kere denedik olmadı bir kere doğal yoldan olduysa bir daha olur düşüncesiyle beklemeyi tercih ettim iki kere kimyasal gebelik bir kere düşük bi kere dış gebeliğin ardından hiçbir şekilde ümidimi kaybetmeden tekrar tekrar denedim ve hiç ummadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim şu an yedi haftalık hamileyim daha dün kalp atışını duydum Allaha şükürler olsun Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin canını sıkma üzme sadece dua et Allah’tan ümit kesilmez olacağına inan hatta olmuş gibi hayaller kur her şeyin hayırlısını iste senin de zamanı geldiğinde hayırlısıyla olacağına eminim sığınacağı tek liman Allah olsun dua etmekten vazgeçme ve umudunu kaybetme

Eşime randevu alacağız daha görünmedi o ama az önce baktım prolaktin de 33.9 çıkmış çok stresli 2 ay geçirdim ama gerçekten çok stresliydim acaba o yüzden mi diyorum sanırım ilaç ile prolaktin inebiliyormuş gerçekten kabullenemiyorum çok zor geliyor nereye baksam tüp bebek diyor o da yumurta bulabilmek zormuş ilk seferinde tutması da zormuş ama geçen ay daha ben doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış hatta değerlendir demişti şok oldum hiç böyle bir şey beklemiyorum tüplerim için gittim ben hsg için ama bu sonucu görünce çok geçirdim
Merhaba moralinizi hiç bozmayın bende aynı durumdayım 33 yaşındayım amh benim de 0,43 bana da dediğiniz gibi çatlamış yumurtan var değerlendir demişti ama olmadı bu ay bende tüp bebeğe başlayacağım inşallah o kadar ümitsiz olmayın öncelikle sağlıklı beslenerek yumurta kalitenizi arttırmaya odaklanın ki tüp bebekte tutunma şansı artsın ki tüp bebekte yaş çok önemli bir durum zaten çok şükür sizde gençsiniz zaten tutar illa ki inşallah sonuçta bir tane kaliteli yumurta be bir tane sperm gerek zaten

Merhaba moralinizi hiç bozmayın bende aynı durumdayım 33 yaşındayım amh benim de 0,43 bana da dediğiniz gibi çatlamış yumurtan var değerlendir demişti ama olmadı bu ay bende tüp bebeğe başlayacağım inşallah o kadar ümitsiz olmayın öncelikle sağlıklı beslenerek yumurta kalitenizi arttırmaya odaklanın ki tüp bebekte tutunma şansı artsın ki tüp bebekte yaş çok önemli bir durum zaten çok şükür sizde gençsiniz zaten tutar illa ki inşallah sonuçta bir tane kaliteli yumurta be bir tane sperm gerek zaten
yorumunuz için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda mucizelerimiz bizimle olur 💝

25 yaşında amh 0.3 ile 35 yaşında 0.3 aynı şey değil. Sizin şansınız daha yüksek. Ama dogal yöntemi bekleyip vakit kaybetmeyin. Bu yollardan geçmiş biri olarak ilk önce rahim filmi çektirin tüplerin durumuna bakılsın. Sonra adetin 2 günü yumurta takibi yaptırın bazen amh ile yumurta sayısı birbirini tutmuyor. Saglikli beslenin egzersiz yapın. Klomen ve catlatma ignesi ile şansınızı deneyin. Olmazsa tup bebek zaten. Ben de ilk duyduğumda 28 yaşında amh 0.3dü. Sonra çok vakit kaybettim dogal olur diye siz yapmayın. Tup bebek öcü değil. Aşılama yaptırmayın vakit ve para kaybı. Bir de prp eksozom gibi yöntemler deneysel o ise de girmeyin. Sormak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz
Kaç yumurtanız vardı o AMH ile sizin

Back
X