Yani hamileliğe engel mi oluyor yüksek olmasıSanki yüksek bana öyle geldi
Anladım teşekkürlerOnu bilmem ama pcos oluyor bence
Doktor randevum 10 Martta gidince sorucam zaten de yine de bilem varsa söyler diye yazdımKeşke doktorunuza sorsaydınız mesela benim ki de yaşıma göre düşükmüş doktor öyle dedi 1.16
Canim bence hamileliğe engel olsa doktor bilgilendirirdi diye düşünüyorum.Yani hamileliğe engel mi oluyor yüksek olması
Doktora daha soramadım ayın 10 unda randevum var gidince sorucamCanim bence hamileliğe engel olsa doktor bilgilendirirdi diye düşünüyorum.
İçin rahat olsun cok güzel bi değer benim ki 6 küsür doktor yumurtaların dolu dolu rezervin cok dedi bu ileri yaslarda bile hamile kalabileceğinizi gösterirKızlar amh değerim 5.02 çıktı sizce nasıl ?
Ayyy çok teşekkürler içim çok rahat ettiİçin rahat olsun cok güzel bi değer benim ki 6 küsür doktor yumurtaların dolu dolu rezervin cok dedi bu ileri yaslarda bile hamile kalabileceğinizi gösterir
Amh 3.5 üstü pcos diyorlar. Yani fazla yumurtan var kucuk kucuk, yumurtlama doneminde de ne yazikki birbirlerini sikistirdiklari icin buyumuyorlar hepsi kucuk boyda kalıyor ve döllenme olacak sekilde buyumedigi icin gebelik olmuyor. Yumurta takibi yapmalısınız, ovulasyon ile yada doktor kontrolünde ilerleyebilirsinizBende bugün amh değeri sonucumu öğrendim e nabızdan 6,21 çıkmış, yaşım 32 normal mi bu arkadaşlar ? adetlerimde genelde düzenlidir 31 günde bir oluyor ovülasyon testleriyle yumurtlamayı görüyorum hangi ay yaptıysam gördüm yani.
Teşekkürler arkadaşım takip yapıyorum olmuyor bir türlüAmh 3.5 üstü pcos diyorlar. Yani fazla yumurtan var kucuk kucuk, yumurtlama doneminde de ne yazikki birbirlerini sikistirdiklari icin buyumuyorlar hepsi kucuk boyda kalıyor ve döllenme olacak sekilde buyumedigi icin gebelik olmuyor. Yumurta takibi yapmalısınız, ovulasyon ile yada doktor kontrolünde ilerleyebilirsiniz
Ovulasyonda görmüyor musun yumurtlamayi? Adete kadar yapıyor musunTeşekkürler arkadaşım takip yapıyorum olmuyor bir türlü
Size şöyle söyleyeyim 31 günde bir adet oluyorum 4. Kez Ovülasyon testi kullanıyorum her kullanımda gördüm yumurtlamayı mesela bugün bile yumurtlamam oldu değerlendiricez akşama inşallah olumlu sonuçlanır bu seferOvulasyonda görmüyor musun yumurtlamayi? Adete kadar yapıyor musun
Hayır 3.5 üstü pcos değil benim 4.091 hiç pcos görüntüsü yoktu kaç ay yumurta takibine gittim kaç doktora biri bile pcos demedi. Yumurtalar büyüyüp çatladı benim sıkıntım çikolata kistiydi. Pcos 6 üzeri ama yine tam olarak amh değeriyle pcos ölçülmüyor ultrason görüntüsü önemli pcos teşhisi içinAmh 3.5 üstü pcos diyorlar. Yani fazla yumurtan var kucuk kucuk, yumurtlama doneminde de ne yazikki birbirlerini sikistirdiklari icin buyumuyorlar hepsi kucuk boyda kalıyor ve döllenme olacak sekilde buyumedigi icin gebelik olmuyor. Yumurta takibi yapmalısınız, ovulasyon ile yada doktor kontrolünde ilerleyebilirsiniz
Demek istedigim aslında su; pcos bi suru cesitlilikte evet ultrasonda yumurta etrafinda fosikul olarak bi cok küçük kist sekilde olabilecegi gibi birde hazla Yumurta rezervinden dolayi da ayni sekilde adlandirilabiliyor. Bende de ultrasonda pcos yok, ancak polistik over sendromunun bir çeşiti olarak yumurtalar normal duzeyden fazla yani bi fanusta birsuru bilge ver ancak büyüme sirasinda birbirini sıkıştırıyor ve hepsi mesela 8 mm de kalıyor. Halbuki istenilen 18mm ve sonrasi.Hayır 3.5 üstü pcos değil benim 4.091 hiç pcos görüntüsü yoktu kaç ay yumurta takibine gittim kaç doktora biri bile pcos demedi. Yumurtalar büyüyüp çatladı benim sıkıntım çikolata kistiydi. Pcos 6 üzeri ama yine tam olarak amh değeriyle pcos ölçülmüyor ultrason görüntüsü önemli pcos teşhisi için
Tabii ki Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsinDemek istedigim aslında su; pcos bi suru cesitlilikte evet ultrasonda yumurta etrafinda fosikul olarak bi cok küçük kist sekilde olabilecegi gibi birde hazla Yumurta rezervinden dolayi da ayni sekilde adlandirilabiliyor. Bende de ultrasonda pcos yok, ancak polistik over sendromunun bir çeşiti olarak yumurtalar normal duzeyden fazla yani bi fanusta birsuru bilge ver ancak büyüme sirasinda birbirini sıkıştırıyor ve hepsi mesela 8 mm de kalıyor. Halbuki istenilen 18mm ve sonrasi.
Doktorum bu sekilde aciklamisti bunu anlatmak istedim, ultrasonda gözükmeyen ancak fazla rezervden dolayi, kabul edilen 1-3.3 dur, yani 3.3 amh fazlasi olarak yer alir literatür de. Ancak tabiki 0.01 ile de gebe kalan var, rabbim ol desin yeter ki
Benimde ayni, ultrasonda gorulmuyor ancak amh yuksek diye pcos diyebiliyorlar, bende ovulasyonda da görüyordum ama olmayinca doktora gittim, yumurta büyütme ve aşılama yapilmaya baslandi. Eşinizin sonuclari nasil? Rahim filmi cektirdiniz mi? Amh yuksek olmasi kotu birşey degil merak etmeyinSize şöyle söyleyeyim 31 günde bir adet oluyorum 4. Kez Ovülasyon testi kullanıyorum her kullanımda gördüm yumurtlamayı mesela bugün bile yumurtlamam oldu değerlendiricez akşama inşallah olumlu sonuçlanır bu seferbende kıllanma dışında adet dönemine yakın sivilcelerime oluyor kilomda gayet iyi zayıfım yani pico var diyebilimiyiz kesin kesin kaç tane doktora gittim önceki tahlillerime göre bir yorum yapan olmamıştı picos var sende diye ilk defa amh baktırdım bu sefer onda da sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?