Amh Değerlerim

Yellow13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
8
2
1
33
Arkadaşlar bir kaç gün önce doktora gittim. Muayene sonrası yumurta sayımın sınırda olduğunu söyledi ve amh tahlili verdi. Sonuçlarım çıktı. Doktora gitmeme daha var. Anlayan var mı aranızda durum nedir. 34 yaşındayım, bir yıl olmadı evleneli.
Proraktin 15.19
Lüteinizan Hormon 1.83
Fsh 0.92
Estradiol e2 166.53
TSH 1.425
Amh 1.0

Fsh sınırda amh değerinizde iyi görünüyor 1 altında olduğu zaman düşük sayılıyor

Yumurta sayınız kaç çıktı acaba

Adetken mi verdiniz bu tahlilleri

Hayır. Şimdi adetken istedi. Neden?

Estradiol adetken daha düşük oluyor o yüzden sordum. Genel olarak yumurta rezerviniz çok kötüde değil çok iyi de değil.. yaşınıza göre düşük biraz..
Stresten uzak durun. Yemek düzenini sağlayın. Günlük yaşamınızda hareketli olun. Bol bol su için. Vitaminlerinize baktırın.
Eğer çocuk isteğiniz varsa ve korunmasız düzenli ilişkiye rağmen hamile kalamadıysanız tedavi için biraz daha hızlı hareket edebilirsiniz.
Yumurta rezervim düşük hamile kalamam gibi düşüncelere kapılmayın sakın !
Benim amh 3.7 bende 2,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum

Allah razı olsun. Teşekkür ederim. İnşallah en güzel zamanda nasip olur sizede

İdeal sayı kaç olmalı acaba birde sorum şu 25 yaşında birine göre sağda 8 folikül solda 9 folikül ideal mi
Açıkcası bunu bende merak ediyorum var mı bunun bir iadeali sadece kalite önemli diyorlar bir tane bile olsa önemli olam kalitesi diye duydum 20 yumurtası olup hepsi çöp olanda var diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…