• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DÜŞÜK BESLENME VE DOKTOR ÖNERİSİ

AMH düşüklüğü ile çalışıyor evet. Benim de AMH'ım düşük 0.11 bana 75 bin dediler ilk deneme. 2. 3. denemeler daha düşüktü.
Merhaba siz nerde deneyeceksiniz eğer deneyecekseniz ? Benimde Amh sizinkinden de düşük malesef 3.5 senedir gebelik olmadı tüp bebekle de ilerleyemedik hiç toplayamadılar dahi büyümediler tedavim iptal oldu 2 defa. Yaşım 34
Size uygun demişler cidden neresi acaba bizim burda 145.000 ilaclarla filan 200 oluyor 1 deneme
Bir de kaç yumurta gözüküyor bu değerde doğal adet oluyormusunuz acaba

Merhaba Amh ım 003-001 çıktı iki ayrı testte 34 yaşındayım nen 3.5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum malesef hiç bi şekilde kalamadım. 2 kere tüp bebek denemesi yaptım ikisinde de 2 yumurta vardı ikisinde de gelişmediler tedavim iptal oldu doğalda olmadı tüp bebekle de şu an cesaret edip gidemiyorum ne durumdayım bilmiyorum ama pek ic acıcı olmadığı belli ilaçla adet olmaya başladım artık sizle benzer durumdayım. Takviye olarak biosteron dhea megafert b12-folik asit omega 3 çeşit çeşit antioksidanlar akla gelebilecek bir sürü vitamin kullandım prowomen magnezyum d vitamini hatta pkosluların kullandığı inıfolic kombi bile kullandırdılar bana herseyi kullandım malesef hiç bi fayda görmedim bal tarçın cörekotu kürü yaptım civan percemi aslan pençesi Hayıt macunu
Arı sütü bal polen perga propolis karışımları neler kullanmadım neler prp de yapıldı bana hiç birinden fayda göremedim ne Fsh düştü ne gebe kalabildim ne yazık ki hala da bi umut çabalıyorum bekliyorum uzunxsüredir doktora gitmedim cesaret edemiyorum
aynı bende siz durumdayım allahım yardımcımız olsun

Merhaba siz nerde deneyeceksiniz eğer deneyecekseniz ? Benimde Amh sizinkinden de düşük malesef 3.5 senedir gebelik olmadı tüp bebekle de ilerleyemedik hiç toplayamadılar dahi büyümediler tedavim iptal oldu 2 defa. Yaşım 34
Size uygun demişler cidden neresi acaba bizim burda 145.000 ilaclarla filan 200 oluyor 1 deneme
Bir de kaç yumurta gözüküyor bu değerde doğal adet oluyormusunuz acaba
Merhabalar. Ben birunide yaptırıyor şu an. İlk defa tüp bebek denedim. Dün yumurta toplama yapıldı. 4 yumurta toplandı. Laboratuvardan haber bekliyorum şu an. Doğal adet görüyorum ben. 30 yaşındayım ailemde hiç erken menapoz olmadığı için hiç şüphelenmedim. Çocuk istediğimizde doktor kontrolünde öğrendim rezervimin düşük olduğunu. Sgklı olduğu için 75 bin fiyat verdiler bana. Sgk karşılamadığında fiyat ne oluyor bilmiyorum. İlaçlarla beraber 120 bin gibi bir rakam oldu totalde.

merhaba ;
aamh düşük olup ne takviyerler kullandınız iyi bir doktor öneriniz var mı yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim
Merhabalar, benimde yaşıma göre Amh çok düşük. Diyetisyen Kevser kurnazla çalıştım 2 ay düşükten sonraki ilk reglimde hamile kaldım çok şükür tavsiye ederim

Merhabalar, benimde yaşıma göre Amh çok düşük. Diyetisyen Kevser kurnazla çalıştım 2 ay düşükten sonraki ilk reglimde hamile kaldım çok şükür tavsiye ederim
Merhabalar,bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Kevser hanımı bende düşünüyorum ama nasıl bı sistemi var? Çalıştığınız için sizden bilgi almak istedim.

Merhabalar,bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Kevser hanımı bende düşünüyorum ama nasıl bı sistemi var? Çalıştığınız için sizden bilgi almak istedim.
Merhaba, çok teşekkür ederim . haftalık telefonla görüşüp liste gönderiyor, liste her hafta değişiyor . Genelde klasik diyet listelerinden farklı olarak öğünlerin tarifini veriyor. Ben memnun kaldım normal diyetisyenlerden farklı bence:

Back
X