• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DÜŞÜK BESLENME VE DOKTOR ÖNERİSİ

Aret kamarda üç denemem de basarisiz oldu maalesef. Hep aynı yöntem onda da. Hiç birinde değişiklik yapmadı. Hocaya kalsa daha devam et diyor ama üç taneden de bir tane bile çıkmayınca acikcasi devam etmeyi düşünmüyorum.
Vala insan ne yapacağını ne edecegıni bilmiyor Aslı’da doktorlar aracı Allah nasip ettiği için oluyor bizler içinde daha zaman var herhalde daha

Aret kamarda üç denemem de basarisiz oldu maalesef. Hep aynı yöntem onda da. Hiç birinde değişiklik yapmadı. Hocaya kalsa daha devam et diyor ama üç taneden de bir tane bile çıkmayınca acikcasi devam etmeyi düşünmüyorum.
Nasıl bi tedavı yapıyor

Nasıl bi tedavı yapıyor
Klomen veriyor başka bir şey vermiyor. Igneler daha da kötü yapar olan yumurtayı da dedi. Ya da az diye yumurta herhalde değmez iğneye mi diyor bilmiyorum ki. Aslında doktoru çok sevdim. Ama maalesef bıraktım böyle olunca.

Merhaba kızlar,
Benim de amh 0,11 ben ımpryl kullandım. q10 d vitamini. Daha önce bir doktor DHEA önermişti de onu bulamadım. Türkiyede satışı yokmuş. Akdeniz tipi beslenme önermişti doktor bana. Bu ay birunide tüp bebek tedavisine başladım. Hayırlısı artık süreç ne gösterecek bilmiyorum. Benim de fazla kilom var. Bir yandan kilo vermeye başladım.

Merhaba kızlar,
Benim de amh 0,11 ben ımpryl kullandım. q10 d vitamini. Daha önce bir doktor DHEA önermişti de onu bulamadım. Türkiyede satışı yokmuş. Akdeniz tipi beslenme önermişti doktor bana. Bu ay birunide tüp bebek tedavisine başladım. Hayırlısı artık süreç ne gösterecek bilmiyorum. Benim de fazla kilom var. Bir yandan kilo vermeye başladı

Size bu kullandığını doktor mu verdi şimdi nerde başladınız

Bilmiyorum ki. Ben her şeyim adetlerim vs çok düzenliydi. Tesadüfen öğrendim yani bu durumumu. Çok üzüldüm. Hala da üzülüyorum ama artık daha iyiyim tabi.
Ben evlenir evlenmez bebek düşündüğüm için hemen teşhis konuldu ama taktir hep Allah’ın elinde

Size bu kullandığını doktor mu verdi şimdi nerde başladınız
Bunları medical park floryada başka bir doktor vermişti. Yumurta kalitesini artırmak için. Şu an tüp bebeğe başladığımız için Q10'i kesti doktor. İçinde omega olduğu için kanı sulandırıyormuş. Kanama riskini artırıyormuş. Onun dışında takviye olarak Impryl ve d vitamini kullanıyorum. Başka bir takviye almıyorum. Şuan Biruni hastanesinde DR Murat Arslan'la devam ediyorum.

Anladım canm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olur herseyin 🤲🌸

Vala ben herseyi denedim Mfk bile denedim olmadı geçen ay da yumurtam boş çıktı tekrar yumurta görüncek mi görünmücek mi hiç bilmiyorum aret kamar gitmek istiyorum ama daha karar vermedim siz ne aşamadasınız
Merhaba, onun hastayım. Glütensiz beslenme istiyor. Glutene dikkat edin. Yumurta kalitesini düşürdüğünü söylüyor.

Ben ona kalbime yüreğime kabullendiremedim çok bir zor karar benim için olmazsa da nasip dicem hayırlısı böyleymiş diyip devam etcem hayatıma 🤲sizi etkilemesin bu kararım beni düşüncem siz nasıl istiyorsanız öyle yap canım🌸
Bu teslimiyetin hatrına Yüce Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda,tüm mucizeleri yaşatsın inş ..içimden geldi dua etmeden geçemedim Kabul olsun amin🌹

Benim de 0.05 çok hızlı düştü. Geçen ay ilk defa 3 yumurta gözüktü ama olmadı. Bu ay 1 tane... Beslenme etkili ama her ay aynı tedavi ve ödemek de zor.Tabii Allah'tan ümit kesilmez.

Bu teslimiyetin hatrına Yüce Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda,tüm mucizeleri yaşatsın inş ..içimden geldi dua etmeden geçemedim Kabul olsun amin🌹
yaaa nasıl içtenlik dua çokkk teşekkür ederim 🌸🤲İnşallah allahım bana da bütün bekleyen herkese nasip etsin 🤲

Benim de 0.05 çok hızlı düştü. Geçen ay ilk defa 3 yumurta gözüktü ama olmadı. Bu ay 1 tane... Beslenme etkili ama her ay aynı tedavi ve ödemek de zor.Tabii Allah'tan ümit kesilmez.
Toplatmadınız mı 3 yumurta varken

Vala insan ne yapacağını ne edecegıni bilmiyor Aslı’da doktorlar aracı Allah nasip ettiği için oluyor bizler içinde daha zaman var herhalde daha
Merhaba, benimde amh Dusuktu ilk denemede 3 gun iki embriyo denedik olmadi. Ikinciyi denemeden once MFK es paketi kullandik ve sonrasinda tup bebek yaptirdik cok sukur Rabbim nasip etti. Sizede tavsiye ederim

Back
X