Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben 4 kere tedavi oldum. AMH düşük. Düşük olduğunu öğrendiğimde hastanenin tüp bebek bölümüne yönlendirdiler. Neyse gittik, bir anda tedavinin içinde buldum kendimi. Beslenme vs hazırlık yapmadığım için 4 yumurta toplandı 3 tanesi boştu. 1 tanesi 5. Güne geldi. Ben geldiğine de şahsen inanmıyorum. Hastane sanki benim üstümden tüp bebeği öğrendi çünkü hiç oraya gideni tedavi olanı görmedim, duymadım cahillikle gittim. 2 ve 3. Tedavide başarız oldu. 4. Tedavide İstanbul Tüp Bebek Merkezi - Aret Kamarla tedaviye başladık. Bu süreçte bizm tüm testlerimiz tamamdı. Genetik testinden tutun rahim filmine, kan tahlillerine kadar. Süreç başladı. İlk Opu’da 2 yumurta toplandı. 1 tanesi 3. Gün donduruldu. 2. Opu’da beslenmeme daha çok dikkat ettim. Takviye kullanmadım. Glütensiz beslendim. 4 yumurta toplandı. 3 tanesi döllendi. 3. Gün donduruldu. Yani umutsuz olmayın. Beslenmeye özellikle Glutene dikkat edin.Emrbiyo gelişimi yavas dendi. Bir dahaki ay daha kaliteli gelişir mi zaten çok az yumurta oluyor bazen olmayadabiliyor.
İnşallah olumlu sonuç alırsınızMerhaba, ben 4 kere tedavi oldum. AMH düşük. Düşük olduğunu öğrendiğimde hastanenin tüp bebek bölümüne yönlendirdiler. Neyse gittik, bir anda tedavinin içinde buldum kendimi. Beslenme vs hazırlık yapmadığım için 4 yumurta toplandı 3 tanesi boştu. 1 tanesi 5. Güne geldi. Ben geldiğine de şahsen inanmıyorum. Hastane sanki benim üstümden tüp bebeği öğrendi çünkü hiç oraya gideni tedavi olanı görmedim, duymadım cahillikle gittim. 2 ve 3. Tedavide başarız oldu. 4. Tedavide İstanbul Tüp Bebek Merkezi - Aret Kamarla tedaviye başladık. Bu süreçte bizm tüm testlerimiz tamamdı. Genetik testinden tutun rahim filmine, kan tahlillerine kadar. Süreç başladı. İlk Opu’da 2 yumurta toplandı. 1 tanesi 3. Gün donduruldu. 2. Opu’da beslenmeme daha çok dikkat ettim. Takviye kullanmadım. Glütensiz beslendim. 4 yumurta toplandı. 3 tanesi döllendi. 3. Gün donduruldu. Yani umutsuz olmayın. Beslenmeye özellikle Glutene dikkat edin.
İnşallah inşallah. Bekleyen herkes güzel haberine, evladına kavuşsunİnşallah olumlu sonuç alırsınızbenimde ilk opumda 4 tane 3. Gün embriyom oluştu dinlenme sürecindeydim yarın adet olacağım pazartesi transfer hazırlığı için gideceğim inşallah siz güzel sonuç alır bana da ümit olursunuz
![]()
İnşallahhh dualarım sizinleİnşallah inşallah. Bekleyen herkes güzel haberine, evladına kavuşsun![]()
42 yaşında 4. Denemede harika olmuş. Ben 33 yaşındayım 3 opu oldum. Bırakın transferi embriyom bile olusmadi.Yakin arkadasim 0.01 ile 42 yasinda 4. Denemede pozitifi gordu ve saglikla dogurduyasiniz gencse sansiniz daha da yuksek olacaktir
![]()
Eksozom, prp oldu ve cok faydasini gordugunu soyledi.42 yaşında 4. Denemede harika olmuş. Ben 33 yaşındayım 3 opu oldum. Bırakın transferi embriyom bile olusmadi.
Merhaba benimde Amh 001 e kadar düştü artık yaşım 34 olacak bu ay.Emrbiyo gelişimi yavas dendi. Bir dahaki ay daha kaliteli gelişir mi zaten çok az yumurta oluyor bazen olmayadabiliyor.
Yaş 30. İstanbul acibademde deniyoruz. 5-6 aydır deniyoruz. Canımız çok yanıyor artık 3 yıldır evliyiz.Merhaba benimde Amh 001 e kadar düştü artık yaşım 34 olacak bu ay.
Benim doğal yıldan bir çocuğum var 10 yasında o hemen olmuştu. Bu olmuyor 3 senedir gebelik istiyoruz deniyoruz olmadı. 2 kerede tüp bebek denedik malesef tedavi iptali oldu yumurtalar büyümedi bile Fsh de yüksekti şimdi ilaçlarla baskılıuorum ben kendi kendime. Öncesinde saçma sapan macun filan kullanıp Fsh yi tavan ettirdim ne yazık ki. 001 ile doğal yoldan bile gebe kalan var tüp bebekle de bi arkadaşım çok yakın zamanda gebe kaldı. Siz nerde deniyorsunuz yasınız kaç ve ne kadardır deniyorsunuz ?
Cnm selam kaç yaşındasın nerde gittin doktora ? Aynı durumdayız benimde Amh 003-001 çıktı bende 2 defa denedim tüp bebekte yumurtalarım gelişmedi ikisinde de 2 yumurta vardı ikisinde de büyümedi tedavim iptal oldu cesaret edemiyorum bejde 1 seneye yakın oldu hiç gitmedim Fsh sorunum da var cyclo prognova ile adet oluyorum şaştım kaldım inan yaşımda 34düşük amh ile doğal yoldan hamile kalınıyormuş kızlar doktor bu şekilde söyledi imkansız değil ama belki 1 ay sonra belki 10 yıl sonra dedi. zamanını biz bilemeyiz yumurta sağlıklı olacak mı onu tahmin edemeyiz takviye veririz destek veririz yumurtaya oluşan yumurtayı takip edebiliriz sadece dedi. bi yerden sona gerçekten işimiz Allaha kalıyor. benim de amh 0.02 çıktı tüp bebek doktoruna gittik , 3 ay kendiniz doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebeğe başlarız dedi , 1. ay duphaston ve femara ile yumurta oluştu çatladı ama gebelik olmadı , 2. ay duphaston kullanmadım çok az adet gördüm femara kullandım , yumurta büyümemiş , 3. aydayım duphaston femara kullandım adeti bekliyorum , içtiğim vitaminler takviyeler artık midemi bulandırmaya başladı sanırım psikolojik olarak yıprandığım için , tüp bebekten daha çok korkuyorum . Allah hepimizin yardımcımız olsun işimiz çok zor ve yıpratıcı
Cnm benzer durumdayız bende cyclo ile adet oluyorum Amh ımda en son 003-001 çıkmıştı bi daha baktırmadım 2 kere bende tüp bebek denedim olmadı yumurtalar büyümedi bile Fsh yüksek malesef 3.5 senedir deniyorum ne tüp ne doğal hiç gebelik olmadı bende düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim en azından senden yumurta toplamışlar embriyo olmuş İnan bende o da yok şaştım kaldım birebir aynı sayılır dururmumuzMerhaba sırf amh 0.01 değerleri olanları görüp konuşmak için kayıt oldum. Ben de hikayemş anlatmak istiyorum. Bana 31 yaşında 0.04 amh ile erken menapoz teşhisi kondu. Evli değildim apar topar yumurta toplatmaya koyuldum. Hem yalnızdım hem çok külfetliydi hem de manevi olarak inanılmaz zordu çünkü 6 ay çıkmadı yumurta. 7. Ayda bir tane 9. Ayda 1 tane daha dondurdum. Daha sonra bırakmak zorunda kaldım. Bütün doktorlar yaşın genç önemli olan bu diyordu 2 yumurtama güvendim. Daha sonra evlenceğim adamla tanıştım 2024te bir tane daha toplatalım dedi yaptık. 3 tane yumurtam vardı toplamda. 2026da yani 35 yaşında deneyelim artık dedik. Yumurtalarımızdan biri çözülürken bozuldu. Diğer ikisi 5. Güne gitti ancak gelişimleri yavaştı. 5. Gün bitiminde full blastokist yerine kavitasyondaydılar ve doktor daha fazka strese sokmamak için dondurdu. 25 martta transferi gerçekleştirdik. Gerçekten kitap gibi bir rahim vardı genç yaş yumurtasıydı 5. Gün embriyomuz olmuştu ancak tutmadı. Amh değerim şu an 0.01den küçük durumda, yaşım 35, cyclo ile regl oluyorum 1.5 senedir. Bu korkuyla tekrar yumurta toplama sürecine girmeye karar verdik ancak çıkar mı hiç emin değilim. Son embriyom tek umudum ama iyi görünen tutmadığı için bu embriyomdan korkuyorum. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
34 yaşındayım , adanada özel bir kliniğe gittim , şimdi reklam falan olmasın cezası var mı yok mu bilmiyorum ama nolur nolmaz diye isim veremiyorum ama istersen özelden yazarım , tüp bebeğe başlamaya çok korkuyorum gerçekten , psikolojik olarak şimdiden çok yıprandım , yani o kadar yüksek doz ilaçlara ragmen nasıl büyümez bu yumurta ben anlam veremiyorum , o kadar kötü durumda olamayız bence ya acaba çok mu stresten etkileniyoruz bilmiyorum , çocuk düşünmeden önce inan adetim hiç sekmezdi , ilaç milaç kullanmazdım , çocuk denemeye başladığımız ay vücudum tepetaklak oldu , bu değerlerle doğal yoldan hamile kalanlar nası kalıyor vallahi kafam allak bullakCnm selam kaç yaşındasın nerde gittin doktora ? Aynı durumdayız benimde Amh 003-001 çıktı bende 2 defa denedim tüp bebekte yumurtalarım gelişmedi ikisinde de 2 yumurta vardı ikisinde de büyümedi tedavim iptal oldu cesaret edemiyorum bejde 1 seneye yakın oldu hiç gitmedim Fsh sorunum da var cyclo prognova ile adet oluyorum şaştım kaldım inan yaşımda 34
Vallahi birebir aynıyız. Çocuk düşünmeden önce adetlerim hiç sekmez çok düzenliydi ne zaman çocuk düşündüm korunmayı bıraktım bana bişeyler oldu hersey alt üst oldu gecikmeler başladı şimdide hersey daha kötü durumda. Benimde gelişmedi hatta ilk doktor dedi ki yüksek doza rağmen gelişmedi seninki adla gelişmez durum bu yapacak bişey yok bi daha denemeni önermem dedi sma ben denedim başka yerde sonuç aynı oldu. Fakat benim bazı aylar kist olduğu da oluyordu ne hikmetse hatta ilk tedavim iptal oldu 8 gün sonra adet oldum ve başka doktora gittim ki 2 yumurta gelişip kist olmuş tedaviden olan yumurtalar yani geç geliştiler ve kist operasyonu yaptılar bana aspire ettiler ama ikinci gittiğim doktorda da yine aynı dozlar kullanıldı bi kere de klomenle denedi yok büyümedi prp de oldum yok olmadı. Yasımda 34 bende o kadar kötü olamam heralde diyordum benden neden alınmıyor diye çok üzüldüm ama durum bu. 3.5 senedir uğraşıyorum herseyi denedim denemediğim kür vitamin kalmadı34 yaşındayım , adanada özel bir kliniğe gittim , şimdi reklam falan olmasın cezası var mı yok mu bilmiyorum ama nolur nolmaz diye isim veremiyorum ama istersen özelden yazarım , tüp bebeğe başlamaya çok korkuyorum gerçekten , psikolojik olarak şimdiden çok yıprandım , yani o kadar yüksek doz ilaçlara ragmen nasıl büyümez bu yumurta ben anlam veremiyorum , o kadar kötü durumda olamayız bence ya acaba çok mu stresten etkileniyoruz bilmiyorum , çocuk düşünmeden önce inan adetim hiç sekmezdi , ilaç milaç kullanmazdım , çocuk denemeye başladığımız ay vücudum tepetaklak oldu , bu değerlerle doğal yoldan hamile kalanlar nası kalıyor vallahi kafam allak bullak
gerçekten stresle çok ilgisi oldugunu düşünüyorum , tüp bebekte ne kadar fazla denersen şansın o kadar artıyormuş ama doktorlar öyle diyor , vazgeçme sakın devam et , 10. denemesinde tüp bebek sahibi olanlar var ,bir de amh düşüklüğü yaşayanlara klomen değil de femara daha iyi geliyor diyorlar , femara içmeyi hiç denedin miVallahi birebir aynıyız. Çocuk düşünmeden önce adetlerim hiç sekmez çok düzenliydi ne zaman çocuk düşündüm korunmayı bıraktım bana bişeyler oldu hersey alt üst oldu gecikmeler başladı şimdide hersey daha kötü durumda. Benimde gelişmedi hatta ilk doktor dedi ki yüksek doza rağmen gelişmedi seninki adla gelişmez durum bu yapacak bişey yok bi daha denemeni önermem dedi sma ben denedim başka yerde sonuç aynı oldu. Fakat benim bazı aylar kist olduğu da oluyordu ne hikmetse hatta ilk tedavim iptal oldu 8 gün sonra adet oldum ve başka doktora gittim ki 2 yumurta gelişip kist olmuş tedaviden olan yumurtalar yani geç geliştiler ve kist operasyonu yaptılar bana aspire ettiler ama ikinci gittiğim doktorda da yine aynı dozlar kullanıldı bi kere de klomenle denedi yok büyümedi prp de oldum yok olmadı. Yasımda 34 bende o kadar kötü olamam heralde diyordum benden neden alınmıyor diye çok üzüldüm ama durum bu. 3.5 senedir uğraşıyorum herseyi denedim denemediğim kür vitamin kalmadı