Amh düşük olupta hamile kalanlar

adax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
8
1
1
30
Kızlar merhaba amh değeri düşük olupta gebe kalan varmı nasıl oldu neler kullandınız tek tek yazarmısınız.

Ben 0.36 ile 6. Ayımda gebe kaldım. Korunmayı bıraktığım zaman baktırmıştım amh değerime daha öncesinde çocuk planım olmadığı için denemedim. Sonra kendime tüp bebek öncesi bi süre verdim akışına bıraktım. Bi kaç takviye aldım ama düzenli hiç kullanamadım. Ocean inestol aldım onuda bir kaç kez kullandım bıraktım tamamen akışına bıraktım çok şükür oldu. Fakat çok fazla avokado yiyordum bilinçli değil sadece sevdiğim için onun etkisi çok oluyormuş bileyemiyorum. Eğer uzun süre deneyip olmadıysa vakit kaybetmenin bir anlamı yok fakat yeni öğrenip yeni gebelik planladıysanız biraz deneyebilirsiniz bir kaç ay en azından. Bununla ilgili çok fazla takviye var deneyip memnun olanlar belki pna da bakabilirsiniz mfk falan bence etkili sonuçta önemli olan yumurta kalitesi. Ama bir de eş durumu çok önemli bence önce bi ona baktırın

Kesinlikle kadınlarda hormonal durumlar her ay değişebiliyor ama erkeklerde özellikle varikosel gibi durumlarda genelde ameliyat öneriliyor hamileliği direkt etkiliyor

Kızlar merhaba amh değeri düşük olupta gebe kalan varmı nasıl oldu neler kullandınız tek tek yazarmısınız.
merhaba, amh 0.2 ancak fsh ve diğer değerlerim olması gerektiği gibiydi düzenli hastalanıyordum ancak buna rağmen gebe kalmıyordum ve doktorlar amh dan ve yaşımdan sebep beni hemen tüp bebek için yönlendiriyordu, hiç bir zaman bu olaya sıcak bakmadık kendiğinden olursa olur dedik ve 10 mayıs'da hamile olduğumu öğrendim ancak ,9 haziran da 10 haftalık bebeğimi karnımda kalbinin durması sonucu kaybettim, kürtajdan sonra adet düzenim de hiç bir değişiklik olmadı tam 28. günü yeniden regl oldum ve yumurtlamam da aynı şekilde devam etti, ilk ay korunduk, sonrasında yeniden denemeye başladık şimdilik bir gelişme yok, yumurtlamamı ovulasyon testleriyle takip ediyorum . Tüm bunları sadece biraz umut olsun diye yazdım, bir de herkesin merak ettiği bir konu ilk çocuğuma hamile kaldığımda, Bat'ın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen yaptığım tüm idrar testleri hep negatifken , kan testim 36 ile pozitif çıkmıştı :) demem o ki evde yapılan idrar testleri hcg değeriniz henüz yeterince yüksek değilse insanı yanıltabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…