• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil inositol önerisi

Bende bu ay clife ve sogan kuru yapmak ıstıyordum sız ıkısını aynı anda mı yaptınız 🌸
Hayır bence siz de öyle yapmayın, önce soğan kürü yaptım sonraki ay c şife başladım. Birde doktorum inositol içeren takviye yazmıştı onu kullanıyordum

Hayır bence siz de öyle yapmayın, önce soğan kürü yaptım sonraki ay c şife başladım. Birde doktorum inositol içeren takviye yazmıştı onu kullanıyordum
Teşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcem🙁

Teşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcem🙁
Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip etsin 💓

Kızlar amh değerim yuksek olduğu için pcos muşum yeni öğrendim.
İnositol içerikli takviye alacağım
Arete Women veya gynopol bu ikisinin değeri güzel araştırmama göre
kullanan ve memnun kalaniniz varmı bunlardan
Yada başka önereceğiniz inositol varmı
Kullanip gebe kaldiginiz yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Ben Ocean İnositol kullanmıştım suya katıp içiyorsun toz şeklinde

Ocean polysitol kullandım. İlk regl olduğum zamandan beri pcosla uğraşıyordum ben faydasını gördüm

Benim 3. Ayım doldu hiç işe yaramadı bende yaaa, üzülüyorum açıkcası. Sağlıkla al kucağına bebeğini bu arada🙏🏻
Amin canım inşallah. Ben reglimin ilk günü kullanmaya başlamıştım. Doktora gittin mi usg ve hormon tahlili için

Gittim canım pcos var maalesef
Pcos başa bela gerçekten dediğim gibi benim de ileri seviye yumurta tembelliği var bazen aylarca sürüyordu regl olmam. Evlenince doğum kontrol hapı içtim korunmak için ancak öyle düzenli regl olabildim. Ama umutsuzluğa kapılma bence canım ben ekim ayında korunmayı bıraktım martta hamile kaldım pcos olmama rağmen. Zaten asla gebeliğe engel bir durum değil. Yumurtlama günlerini belirtilerden takip edemiyorsan ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim. İnositolü de hiç işe yaramadı gibi düşünme bence hormonlarını düzene sokmuştur illaki.

Pcos başa bela gerçekten dediğim gibi benim de ileri seviye yumurta tembelliği var bazen aylarca sürüyordu regl olmam. Evlenince doğum kontrol hapı içtim korunmak için ancak öyle düzenli regl olabildim. Ama umutsuzluğa kapılma bence canım ben ekim ayında korunmayı bıraktım martta hamile kaldım pcos olmama rağmen. Zaten asla gebeliğe engel bir durum değil. Yumurtlama günlerini belirtilerden takip edemiyorsan ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim. İnositolü de hiç işe yaramadı gibi düşünme bence hormonlarını düzene sokmuştur illaki.
İnş öyle olmuştur üç aydır hiç yumurtlama göremedim inş görürüm yaş da sıkıntı benim 35 maalesef

Bende ilk inofolic combi hp sonra inolac dı sanırım şase kullandım yine inofolic combi hp döndüm 3 sene kullandım bende hiç fayda etmedi omega 3 -d vitamini de kullanıyordum

Back
X