Hayır bence siz de öyle yapmayın, önce soğan kürü yaptım sonraki ay c şife başladım. Birde doktorum inositol içeren takviye yazmıştı onu kullanıyordumBende bu ay clife ve sogan kuru yapmak ıstıyordum sız ıkısını aynı anda mı yaptınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bence siz de öyle yapmayın, önce soğan kürü yaptım sonraki ay c şife başladım. Birde doktorum inositol içeren takviye yazmıştı onu kullanıyordumBende bu ay clife ve sogan kuru yapmak ıstıyordum sız ıkısını aynı anda mı yaptınız![]()
Teşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcemHayır bence siz de öyle yapmayın, önce soğan kürü yaptım sonraki ay c şife başladım. Birde doktorum inositol içeren takviye yazmıştı onu kullanıyordum
Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip etsinTeşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcem![]()
Ben Ocean İnositol kullanmıştım suya katıp içiyorsun toz şeklindeKızlar amh değerim yuksek olduğu için pcos muşum yeni öğrendim.
İnositol içerikli takviye alacağım
Arete Women veya gynopol bu ikisinin değeri güzel araştırmama göre
kullanan ve memnun kalaniniz varmı bunlardan
Yada başka önereceğiniz inositol varmı
Kullanip gebe kaldiginiz yardımcı olursanız sevinirim![]()
Ne kadar süre kullandın, kaçıncı ay hamilelik olduBen Ocean İnositol kullanmıştım suya katıp içiyorsun toz şeklinde
Kaç ay kullandın, kaçıncı ay hamile kaldınOcean polysitol kullandım. İlk regl olduğum zamandan beri pcosla uğraşıyordum ben faydasını gördüm
2 ay kullandım 2. Ay kalmış oldumKaç ay kullandın, kaçıncı ay hamile kaldın
Benim 3. Ayım doldu hiç işe yaramadı bende yaaa, üzülüyorum açıkcası. Sağlıkla al kucağına bebeğini bu arada2 ay kullandım 2. Ay kalmış oldum
Amin canım inşallah. Ben reglimin ilk günü kullanmaya başlamıştım. Doktora gittin mi usg ve hormon tahlili içinBenim 3. Ayım doldu hiç işe yaramadı bende yaaa, üzülüyorum açıkcası. Sağlıkla al kucağına bebeğini bu arada![]()
Gittim canım pcos var maalesefAmin canım inşallah. Ben reglimin ilk günü kullanmaya başlamıştım. Doktora gittin mi usg ve hormon tahlili için
Pcos başa bela gerçekten dediğim gibi benim de ileri seviye yumurta tembelliği var bazen aylarca sürüyordu regl olmam. Evlenince doğum kontrol hapı içtim korunmak için ancak öyle düzenli regl olabildim. Ama umutsuzluğa kapılma bence canım ben ekim ayında korunmayı bıraktım martta hamile kaldım pcos olmama rağmen. Zaten asla gebeliğe engel bir durum değil. Yumurtlama günlerini belirtilerden takip edemiyorsan ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim. İnositolü de hiç işe yaramadı gibi düşünme bence hormonlarını düzene sokmuştur illaki.Gittim canım pcos var maalesef
İnş öyle olmuştur üç aydır hiç yumurtlama göremedim inş görürüm yaş da sıkıntı benim 35 maalesefPcos başa bela gerçekten dediğim gibi benim de ileri seviye yumurta tembelliği var bazen aylarca sürüyordu regl olmam. Evlenince doğum kontrol hapı içtim korunmak için ancak öyle düzenli regl olabildim. Ama umutsuzluğa kapılma bence canım ben ekim ayında korunmayı bıraktım martta hamile kaldım pcos olmama rağmen. Zaten asla gebeliğe engel bir durum değil. Yumurtlama günlerini belirtilerden takip edemiyorsan ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim. İnositolü de hiç işe yaramadı gibi düşünme bence hormonlarını düzene sokmuştur illaki.
AminRabbim en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip etsin![]()