Merhaba , ben de 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim.Çocuk denemeyi 4 yıldan uzun bir süre erteledik şunu halledelim ondan sonra diye diye. Tam çocuk icin şartların uygun hale geldiğini düşündüğüm ay hastanelerde yatmaya başladım.Teşhisim geç sürdü ama derin endrometriozis hastası olduğum ve Amh değerinin 0.2 olduğunu öğrendim. Tüp bebek dediler ama her ay hastanede yattığımdan zar zor ağrısız bir ayımda yumurta topladılar. Transfer olmadan önce , geri çekilme yöntemi ile korunmasına rağmen o ay gebe kaldım. Şok olduk. Ama bebek uzun süre duramadı 10 haftalık iken alındı. Kistim ve ağrılarım şiddetlendi büyüdü ve beni ameliyat ettiler sonunda. Biliyorsunuz normal bir amh değeri olan kadınlarda bile risk görüyorlar ameliyatı. Çünkü amh daha da düşüyor. Ben ameliyattan önce sanırım 0.1 falandı. Belki şuan 0.01 belki daha düşük bile olabilir bilmiyorum.Daha yeni ameliyat olduğum icin ölçmediler. Ama içim ferah nedeni ise "Olacaksa sen olmaması için uğraşsan da olur. Olmayacaksa hiçbir sorun yoksa bile ne kadar uğraşsan da olmaz" düşüncesi. Ben stres yapmayı hayırlısını dileyerek bıraktım. Çünkü hangisinin hayırlı olduğunu bilmiyoruz. Önümüzde 2 sınav var olsa da sınav olmasa da o yüzden hangisi hayırlısı ise onu kolaylıkla nasip etsin. Benim bu durumu aşmam ve gönül rahatlığı bu düşünce ile oldu. Umarim size de faydası olur. 0.50 bana göre korkulacak telaş edilecek bir değer değil gönlünüzü ferah tutun size ait olan sizi bulacaktır. Olması gerektiği zamanda. İyi günler diliyorum.