Merhaba , Aret hoca beslenmede glutensiz ve şekersiz beslenmeyi öneriyor, ben 3-4 ay boyunca cok katı bir diyet uyguladım ve gercekten en ufak bir karbonhidrat şeker kaçamağı bile yapmadım.
Tedavi boyunca bioscience advanced plus takviyeyi verdi baska bir sey önermedi ama ben pqq nad gibi hucre yenileyici takviyelerde kullandim bazı aylarda. 5 kez yumurta toplattim bu arada.
Tahminim sizden hsg ister , bir kaybınız oldugu icin 3.aydan sonra serklaj önerebilir gibime geliyor ,yayınlarından bu sekilde dinliyorum hep. İsterseniz arayıp ya da yazıp anlatın ,cok yardımcı oluyor oradaki herkes ,Aret hocam zaten dunya tatlısı bir doktor ,her sorumu uzun uzun cevaplardı bana.
Yumurta sayınız 5 üzeri degilse genelde sadece klomen verir. Bazen yumurtada potansiyel görüyorsa iğneyle de destekleyelim belki hepsi gelir der.
5 gün klomen kullanır ve sonra bırakırsınız yumurtalarin büyümesini 2 gunde 1 takip ediyor ,istedigi gibiyse toplama günü veriliyor. Gelişimi güzel görmezse toplama önermez.
Benim adetlerim düzenliydi, hatta kendi denemelerimizde hamile kalamayinca cok büyük hayal kırıklığı yasadim ,adetlerimin saati bile belliydi diyebilirim .
Cikolata kistim vardı ve tüplerde tıkanıklık rahimicinde yapışıklıklar oldugunu soyledi Aret hoca. Daha öncesinde hiçbir doktor söylememişti bunlari.
Merak ettiğiniz baska bir soru varsa yardımcı olmaya calisirim ,insallah sonraki ilk denemenizde saglikla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu