Merhaba tam olarak kendimi gördüm sizde bende bir kaç ay önce öğrendim 33 yaşındayım 0,49 benimde değerim tüp bebek önerdiler direk size tavsiyem beslenme düzeni oluşturun hergün mutlaka haşlanmış yumurta bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve badem ceviz kaju aynı şekilde kavrulmamış tuzsuzz olacak bol su avokado kuru incir yani olabildiğince sağlıklı beslenmeye dikkat edin ve paketli gıdaları tüketmeyin kesinlikle hergün yarım saat yürüyüş aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınızMerhaba.
33 yaşında anne olmaya karar verdim. Bu sebeple bir kadın doğum doktoruna giderek her şeyin yolunda olup olmadığını teyit etmek istedim. Yumurtalıklarımda bir problem yoktu. Doktor yumurta rezervini de görelim dedi ve ben bugün amh değerimin 0.28 olduğunu öğrendim. Böyle bir sonuç elbette beklemiyordum. Kendimi inanılmaz çaresiz ve güçsüz hissediyorum. Sabahtan beri ağlıyorum anca kendime gelip buraya yazabildim.
Benimle benzer problemi yaşayan kadınlarla konuşmaya, nasıl bir yol izlediğinizi bilmeye ihtiyacım var. İstanbul’da yaşıyorum. Kendi sürecinizi ve doktor tavsiyelerinizi öğrenmeyi çok isterim. Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba.
33 yaşında anne olmaya karar verdim. Bu sebeple bir kadın doğum doktoruna giderek her şeyin yolunda olup olmadığını teyit etmek istedim. Yumurtalıklarımda bir problem yoktu. Doktor yumurta rezervini de görelim dedi ve ben bugün amh değerimin 0.28 olduğunu öğrendim. Böyle bir sonuç elbette beklemiyordum. Kendimi inanılmaz çaresiz ve güçsüz hissediyorum. Sabahtan beri ağlıyorum anca kendime gelip buraya yazabildim.
AdChoicesBenimle benzer problemi yaşayan kadınlarla konuşmaya, nasıl bir yol izlediğinizi bilmeye ihtiyacım var. İstanbul’da yaşıyorum. Kendi sürecinizi ve doktor tavsiyelerinizi öğrenmeyi çok isterim. Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
ADVERTISING
Merhaba tam olarak kendimi gördüm sizde bende bir kaç ay önce öğrendim 33 yaşındayım 0,49 benimde değerim tüp bebek önerdiler direk size tavsiyem beslenme düzeni oluşturun hergün mutlaka haşlanmış yumurta bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve badem ceviz kaju aynı şekilde kavrulmamış tuzsuzz olacak bol su avokado kuru incir yani olabildiğince sağlıklı beslenmeye dikkat edin ve paketli gıdaları tüketmeyin kesinlikle hergün yarım saat yürüyüş aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Dilerim siz de en kısa sürede bebek haberi alırsınız.Merhaba tam olarak kendimi gördüm sizde bende bir kaç ay önce öğrendim 33 yaşındayım 0,49 benimde değerim tüp bebek önerdiler direk size tavsiyem beslenme düzeni oluşturun hergün mutlaka haşlanmış yumurta bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve badem ceviz kaju aynı şekilde kavrulmamış tuzsuzz olacak bol su avokado kuru incir yani olabildiğince sağlıklı beslenmeye dikkat edin ve paketli gıdaları tüketmeyin kesinlikle hergün yarım saat yürüyüş aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Ne kadar güzel yazmışsınız. Eksik olmayın.AMH değeri 0.28 evet düşük ama bu asla "anne olamazsın" demek değil. Sadece yol biraz daha dikkatli ve planlı olmalı demek. Tıpta o kadar hızlı gelişmeler var ki, düşük rezervi olan pek çok kadın tedaviyle, bazen de kendiliğinden hamile kalabiliyor. Yani bu bir son değil, belki biraz daha sabır isteyen bir yolculuk.
Benim de çevremde senin gibi bu süreçten geçen arkadaşlarım oldu. Kimisi tüp bebekle, kimisi PRP tedavisiyle, kimisi de sadece doktor takibiyle bebek sahibi oldu. Yani bu yolun sonunda umut var, inanç var, sevgi var
Bende Şubat ayında 40 yaşında amh 0.19 olduğunu öğrendim arkadaşım. Umutsuz olmadım tüp bebek denedim transfer olacak Rabbim yüzümüze baksın. Ama umutsuz asla olma. Doğal yolla dahi olan var. Hallediliyor planlı ilerlenirse umuyorum güzel olacak
Amin cümlemiz inşallahDilerim siz de en kısa sürede bebek haberi alırsınız.
Bir diyetisyeni ile başlayacağım beslenme düzenimi oluşturmaya. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Siz tüp bebek için bir doktora göründünüz mü peki?
Hayır bakılmadı elimdeki tek veri amh değeriAmin cümlemiz inşallahçok mantıklı diyetisyen ne demek rica ederim regl olmayı bekliyorum inşallah temmuz başı gibi görüşmeye gideceğim diğer hormon testlerinize bakıldı mı ploraktin fsh tsh vb gibi
Doç Dr Sude Yıldırım olabilirNe kadar güzel yazmışsınız. Eksik olmayın.
Bugün kadın doğum doktoru amh test sonucuma bakıp öyle bir tepki verdi ki düşük olduğu için, ben de çok korktum hatta amh değerinin ne olduğunu bugün öğrendim. Tepkisinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım ben anne olamayacak mıyım diye. Sakinleşemeyince eşimi çağırdılar. Sabahtan beri perişan haldeyim. Beklemiyordum böyle bir şeyi ondan bu kadar yıkıldım herhalde.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bu süreçten geçen arkadaşlarınız olduğunu söylemişsiniz. İstanbul’da iseniz önerebileceğiniz bir doktor var ise çok memnun olurum.
Amh nın yanılma payı yok diye biliyorum sadece tedbir amaçlı baska bir doktora görünebilirsiniz ama regl döneminin 2 ya da 3.günü diğer hormon değerlerinizi de kontrol ettirin en azından allah korusun orda da problem olursa önlem alıp ilaç vs kullanarak dengelemiş olursunuz ve evet fazlada zaman kaybetmemek gerek bence zamanla düşen bir değer benimki 2 ay da düştü bile meselaHayır bakılmadı elimdeki tek veri amh değeri
Sizce başka bir kadın doğum uzmanına mı görünmeliyim yoksa vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine mi gitmeliyim?
Haklısınız.Amh nın yanılma payı yok diye biliyorum sadece tedbir amaçlı baska bir doktora görünebilirsiniz ama regl döneminin 2 ya da 3.günü diğer hormon değerlerinizi de kontrol ettirin en azından allah korusun orda da problem olursa önlem alıp ilaç vs kullanarak dengelemiş olursunuz ve evet fazlada zaman kaybetmemek gerek bence zamanla düşen bir değer benimki 2 ay da düştü bile mesela
Yok maalesef İstanbulu hiç bilmiyorum. Buarada Tedavi gören arkadaşlarımdan duyduğuma göre tüp bebek transfer aşamasına gelebilmek için de hormon değerlerinin normal olması gerek diye duymuştum birde rahim filmini de öneririm gerçi genelde tüp bebek merkezleri istiyor zaten ben önceden çektirdim mesela daha önce çektirdiniz mi bilmiyorum ya da ultrason ile yumurtalık ve rahime bakıldı mıHaklısınız.
Sizin bana önereceğiniz İstanbul’da tüp bebek doktoru var mı acaba? Belki sizin bildiğiniz belki duyduğunuz varsa diye sormak istedim.
Çok haklısınız ilk kez duyunca bende kötü oldum ama hiç ağlamayın oluyor merak etmeyin. Ben Acıbadem international Çağlar yazıcıoğlundan haziran ayında ilk denememi yaptım transfer bir tane embriyom olacak. İnşallah olur. Yoksa da yola devam maddi zorluğu manevi zorluğu ayrı tabi ama yapacak bir şey yok. Yollar gidilecek umutlar sönmeyecekTeşekkür ederim, eksik olmayın.
Böyle bir sonuç beklemiyordum. Çevremde de kimse böyle bir süreç yaşamadı o sebeple konuya hiç hakim değilim. Bir anda bilmediğim bir durumla karşılaşınca ne yapacağımı, ne hissedeceğimi şaşırdım ve çok panikledim.
Dilerim en kısa sürede bebek haberi alırsınız.
Siz İstanbul’da mıydınız acaba? Doktor tavsiyeniz olur muydu?
Dilerim en kısa sürede bebek haberini alırsınız.Çok haklısınız ilk kez duyunca bende kötü oldum ama hiç ağlamayın oluyor merak etmeyin. Ben Acıbadem international Çağlar yazıcıoğlundan haziran ayında ilk denememi yaptım transfer bir tane embriyom olacak. İnşallah olur. Yoksa da yola devam maddi zorluğu manevi zorluğu ayrı tabi ama yapacak bir şey yok. Yollar gidilecek umutlar sönmeyecek
41 yaşımdayım ben daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu. Pgt yaptırdınız mıBende Şubat ayında 40 yaşında amh 0.19 olduğunu öğrendim arkadaşım. Umutsuz olmadım tüp bebek denedim transfer olacak Rabbim yüzümüze baksın. Ama umutsuz asla olma. Doğal yolla dahi olan var. Hallediliyor planlı ilerlenirse umuyorum güzel olacak
Günaydın bende 41 yaşımdayım doğal yolla 3 defa hamile kaldım ama kalbi durdu.Pgt Li embriyo ile hamileyim şimdi41 yaşımdayım ben daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu. Pgt yaptırdınız mı
Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende saglıklı olanı bulurum. 5 tane toplandı hepsi 5. Güne gitti ama hepsine pgt olmuyormuş. Kaç tane toplandı sizin kaçı pgt oldu. Hangi hastanede tedavi oldunuzGünaydın bende 41 yaşımdayım doğal yolla 3 defa hamile kaldım ama kalbi durdu.Pgt Li embriyo ile hamileyim şimdi
Aynen genelde o şekilde muayene ediyorlar kaç adet folikül var vs onada bakıyorlar ama rahim filminde tüpler açık mı vs onları görüyorlar ya da rahimin yapısına falan bakıyorlarRahim filmi çektirmedim. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak kadın doğum doktoru vajinal ultrasonla muayene etmişti beni geçen ay. Kistin yok yumurtalıkların iyi görünüyor demişti. Sizin bahsettiğiniz farklı bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?