Amh düşüklüğü ve pozitif tüp bebek transferi

Bu yapışıklık insan hiç belirti veriyor mu
hayır belirtim yoktu. yapışıklık değil rahim duvarı içe doğru kavisliydi. ultrason muayenesinde görüldü, hsg çekildi, yumurta toplama yapılırken de ameliyatla düzeltildi. kesik dikiş olmadan hallediliyor.

Anladım benim teknsorunım hgs kaldı aşırı korkuyorum ya ikiside kapalıysa diye

Anladım benim teknsorunım hgs kaldı aşırı korkuyorum ya ikiside kapalıysa diye
bence tek sorun buysa hiç üzülmeyin en kolay işlem. küçük bi operasyonla tüpleri açıyorlar. yumurta sayısı az olmasın, kalitesi düşük olmasın gerisi hallolur Allahın izniyle.

Murat hoca bana da öyle söyledi.ben diyetisyen Kevser kurnazdan danışmanlık aldım 3 ay boyunca listelere uydum ne kaybederim dedim. Bir doktordan takviyeler için destek aldım. Onun da verdiklerini kullandım.bana her gün 100 mg dhea kullandirdi. 5-6 ay kullandım. Daha başka takviyeler de kullandim. Hepsi birleşince bence fayda sağladı. Doktorlarim bazıları inanıyor bazıları inanmıyor ama bu da hücre sonuçta 3 ayda olgunlasiyor. Ben vitalde Ali Fuat Şengöre gittiğimde bana ilk dhea vermişti Murat hoca ise yarayıp yaramadığı hususunda net bir çalışma yok dedi ama yabancı kaynaklar rezerv azliginda dhea oranına bakılıp kullanıldığında genelde fayda görüldüğünü söylüyor. Diyetisyen ve doktor ne dediyse kullandım zararı olmaz sağlıklı beslenmenin diyerek. 5. Güne geldi. Yeniden tedaviye başlarsam da kullanacağım hepsini. Elimden geleni yapmak içimi rahatlatıyor. Ha benimde geride kalan yumurtalar için opu sonrası ilaç kullandım 2. Opu yapabilmek için yumurtalar tepki vermedi. Toplanan yumurtalardan zaten genelde 3te 1 oranında embriyo oluyor. Allah'tan ümit kesilmez deneyeceğiz

Doğru söylüyorsunuz denemekten zarar gelmez sonuçta vücuda zararı olan şeyler değil. DHEA etkisini bilmiyordum araştıracağım, teşekkür ederim.

bence tek sorun buysa hiç üzülmeyin en kolay işlem. küçük bi operasyonla tüpleri açıyorlar. yumurta sayısı az olmasın, kalitesi düşük olmasın gerisi hallolur Allahın izniyle.
Aslında AMH konusunda yaşım 26 olucak 1,89. 0,89. 1,16 aynı labartuarda çıkan sonuç bu 18 folükül var doktorlar bazısısı normal dedi bazısı az dedi bilmiyprum. Tüpler herzaman açılıyor mu açılmıyor diye biliyorum ben

yumurta rezerviniz gayet iyi bence. benim 0.50-0.89 arası çıkıyordu ve ultrasonda 5-6 folikül görünüyor. bazı aylarda 3 tane göründü.
Tüplerin açılma ameliyatlarını bi doktorun sayfasında görmüştüm. detay bilmiyorum

Eşimde az hızsorunu var sorun o mu bilmiyprumm

Doğru söylüyorsunuz denemekten zarar gelmez sonuçta vücuda zararı olan şeyler değil. DHEA etkisini bilmiyordum araştıracağım, teşekkür ederim.
Endokrinolojiye gidip dhea düzeyime baktırdım öyle kullandım ben. 272 çıkmasına rağmen doktorum kullandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…