Amh düşüklüğü ve varikosel

umutcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
656
En iyi cevaplar
1
261
33
Amh düşüklüğü ve varikoselden dolayı az sperm çıkışı ile tüp bebek yapıp tutan var mı? Çift taraflı olduğu için artık tükeniyor umudum. 1 senede 3 tedavi gördüm 2 sinde embriyo 5. Güne gitmedi birinde yumurta boş çıktı zaten 1-2 yumurta 1-2 sperm ile yapıldı. Kafam çok karışık.

Amh düşüklüğü ve varikoselden dolayı az sperm çıkışı ile tüp bebek yapıp tutan var mı? Çift taraflı olduğu için artık tükeniyor umudum. 1 senede 3 tedavi gördüm 2 sinde embriyo 5. Güne gitmedi birinde yumurta boş çıktı zaten 1-2 yumurta 1-2 sperm ile yapıldı. Kafam çok karışık.
Nerede tedavi oluyorsunuz

Canım Allah büyük Allahtan ümit kesilmez burda birin hikayesini okumuştum senin gibi çift taraflıydı ve onun hastane ve doktordan yana da şansı olmamış çok farklı davranmışlar 2 denemesi olmuş ikisi de olmamış sonra kendi aktardan bitkisel şeyler almış hem kendine hem eşine çok uzun bi zaman geçmeden kendiliğinden doğal hamile kaldığını anlatmış hiç bi zaman Allahtan ümidini kesme Rabbim büyüktür gecikmiyorsa güzelleştiriyordur benim de Amh düşüklüğüm var dua etmekten Allahtan istemekten başka çaremiz yok umutsuz olma sıkıntıya sokma kendini canım

Benim doktorumun sayfasında görmüştüm amh 0,01 ve erkekte azosperm olmasına rağmen gebelik olmuştu hatta ne kadar şanslı olduklarını düşündüm. Benimde amh çok çok düşük 0,03 fsh sorunum da var ama çok şükür eşimin normal. Zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X