Cok zor ya herşeyi yaptım oysaki arı sütü olsun diyet olsun avakado ceviz sağlıklı beslenme ama daha da geriledi herşey dikkat ettikçeMerhaba canım tam o noktadayım bnde üç ay sonra opu olacağım şimdiden ımpry ve omepa Q10 kullanıyorum daha önce üç kez transfer oldum üçüde kimyasalla sonuçlandı Rabbim yardım etsin bize
Çok haklısın kuzum ama ımpry çok güzel bir vitamin düzenli kullanımda mutlaka güzel sonuç alırsın doktorun ımpry ile proxfemini birlikte mi kullanmanı istediCok zor ya herşeyi yaptım oysaki arı sütü olsun diyet olsun avakado ceviz sağlıklı beslenme ama daha da geriledi herşey dikkat ettikçe
İnşallah 1 ayda fayda görürüm cnmÇok haklısın kuzum ama ımpry çok güzel bir vitamin düzenli kullanımda mutlaka güzel sonuç alırsın doktorun ımpry ile proxfemini birlikte mi kullanmanı istedi
Amin canım bence göreceksin inanarak kullan mutlaka ımpry ile proxifemini aynı gün mi alıcaksın kuzum ilkisini beraberİnşallah 1 ayda fayda görürüm cnm
Evet cnm sabah diğeri akşam şeklindeAmin canım bence göreceksin inanarak kullan mutlaka ımpry ile proxifemini aynı gün mi alıcaksın kuzum ilkisini beraber
Güzel haberlerini bekliyorumEvet cnm sabah diğeri akşam şeklinde
O nedir cnm ne yapıyorlar ondaBenimde öyle malesef ama çözümü fitoterapi bence yani aslında net çözüm zorda yine de belki fitoterapi ile biraz iyileşir
Alternatif tıp dışındaki ilaçlar bitkisel gıdalar yaniO nedir cnm ne yapıyorlar onda
Bence çok kendinize yüklenmeyin ters tepebiliyor. Benimde amh düşük 6 yumurtam var sadece klomen ve gonalf 150 kullandım. Fazlla ilac kaliteyi bozuyor. Beslenmede öyle bence bünye ve bağışıklığın alışık oldugu uazam tarzı var sadece karbonhidratı düşürmek gibi ufak dokunuş yeterli. Ekstra vitamin ilaç ters tepkiye dönüyor.Cok zor ya herşeyi yaptım oysaki arı sütü olsun diyet olsun avakado ceviz sağlıklı beslenme ama daha da geriledi herşey dikkat ettikçe
Son şansım diye elimden geleni yapıyorum amh düştükçe insan ekstra strese giriyor bi anda menopoza giricem kaygısı oluyorBence çok kendinize yüklenmeyin ters tepebiliyor. Benimde amh düşük 6 yumurtam var sadece klomen ve gonalf 150 kullandım. Fazlla ilac kaliteyi bozuyor. Beslenmede öyle bence bünye ve bağışıklığın alışık oldugu uazam tarzı var sadece karbonhidratı düşürmek gibi ufak dokunuş yeterli. Ekstra vitamin ilaç ters tepkiye dönüyor.
Sizin amh kaç canımBence çok kendinize yüklenmeyin ters tepebiliyor. Benimde amh düşük 6 yumurtam var sadece klomen ve gonalf 150 kullandım. Fazlla ilac kaliteyi bozuyor. Beslenmede öyle bence bünye ve bağışıklığın alışık oldugu uazam tarzı var sadece karbonhidratı düşürmek gibi ufak dokunuş yeterli. Ekstra vitamin ilaç ters tepkiye dönüyor.
Benim amh 0.83 idi hastane dr cok düşuk hemen tup bebek yap zaman kaybetme demişti benim hastane başıma yıkıldı. 6 ay sonra özelde dr gittim alttan muayene ile bakti cok kötü degil dedi ama eşimde hareketlilik cok düşük bizi en cok üzen bu olmuştu. Transfer yapıldı bekliyorum hayırlısı. Ama bu tüp bebekde fiyat iyileştirmesi gerek bence 1 yapiyorsun 2 3 denemeye bütcede gerekli tedavi opu transfer 130 bini buldu. Maddi manevi zor Allah yardımcımız olsun.Sizin amh kaç canım
Gerçekten Allah yardımcımız olsun. Benim amh 004 dört geldi. Bende yıkıldım inan 32 yaşındayımBenim amh 0.83 idi hastane dr cok düşuk hemen tup bebek yap zaman kaybetme demişti benim hastane başıma yıkıldı. 6 ay sonra özelde dr gittim alttan muayene ile bakti cok kötü degil dedi ama eşimde hareketlilik cok düşük bizi en cok üzen bu olmuştu. Transfer yapıldı bekliyorum hayırlısı. Ama bu tüp bebekde fiyat iyileştirmesi gerek bence 1 yapiyorsun 2 3 denemeye bütcede gerekli tedavi opu transfer 130 bini buldu. Maddi manevi zor Allah yardımcımız olsun.
Gerçekten Allah yardımcımız olsun. Benim amh 004 dört geldi. Allah mücizeleri coktur bolbol dua edelim meryem suresini okuyorum dinliyorum evimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?