Canım benim 0.061 di ve şimdi 5 buçuk aylık hamileyimEki Görüntüle 3230201
Kızlar amh çok düşük bir baksanıza benim gibi değeri olupta normal yolla hamile kalan var mı
Ne kadar sürede hamile kalabildiniz bizim 7 aydır olmadıCanım benim 0.061 di ve şimdi 5 buçuk aylık hamileyim
Ben 2 ay sonra kaldım doktora gittiniz miNe kadar sürede hamile kalabildiniz bizim 7 aydır olmadı
Evet test dün yapıldı napmam lazım amh ne yüksltir. Tüp bebek düşünmeye başladımBen 2 ay sonra kaldım doktora gittiniz mi
Benim 0,28 çıktı geçen ay canım doktor doğal yolla gebe kalma ihtimalin %3 dedi. O yüzden geçen ay korunmadık şu an 5+2 hamileyimEki Görüntüle 3230201
Kızlar amh çok düşük bir baksanıza benim gibi değeri olupta normal yolla hamile kalan var mı
Benim daha düşüktü hamilelik istediğim de 1 ay önce folik asite başlamıştım benEvet test dün yapıldı napmam lazım amh ne yüksltir. Tüp bebek düşünmeye başladım
hayırlı olsun amh düşüklüğü için vitamin vs kullandınzmı yada klomendir çatlatma iğnesi faln0.69 ile hamile kaldım. AMH yanında yumurta rezervlerine de bakılmalı , AMH tek başına kriter değil diye biliyorum
Çok teşekkür ederim, siz de hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Benim kist miyom vs sorunum yok, eşimin sperm değerleri iyiydi.hayırlı olsun amh düşüklüğü için vitamin vs kullandınzmı yada klomendir çatlatma iğnesi faln
benmde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek geçen hafta adetliyken adenomiyozis olabilir demişti yarın hem yumrtalara hemde polipe vs bakacak 0.51 çıktı benm geçen hafta mfk nın takviyelerinimi denesem dedim bilemedim yarın ne diyecek doktor ovu testi benide strese soktu 2 aydır yapmıyorumÇok teşekkür ederim, siz de hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Benim kist miyom vs sorunum yok, eşimin sperm değerleri iyiydi.
Günde iki köy yumurtası, küçük avokado , bol kuruyemiş ve yeşillik yedim . En az bir saat yürüyüş yaptım. Ovu takibi bizi çok yordu o yüzden reglden sonra başlayıp her 2/3 günde bir birliktelik oldu. Önemli olan yumurtlamadan önce beraber olup yumurtlama olduğunda içerde canlı sperm olması.
Bir takım takviyeler uzun süre kullandım ama etkisini çok göremedim yoksa çok daha önce olmalıydı :) ben bir de clife macun kullandım
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim 0,28 çıktı geçen ay canım doktor doğal yolla gebe kalma ihtimalin %3 dedi. O yüzden geçen ay korunmadık şu an 5+2 hamileyim
Merhaba kontörle gittiniz mi bende de adenomiyozis var, ama doktor hiçbir engel teşkil etmiyor dedi . Benim de fsh 24 amh 0,33 çıktıbenmde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek geçen hafta adetliyken adenomiyozis olabilir demişti yarın hem yumrtalara hemde polipe vs bakacak 0.51 çıktı benm geçen hafta mfk nın takviyelerinimi denesem dedim bilemedim yarın ne diyecek doktor ovu testi benide strese soktu 2 aydır yapmıyorum
Banada adenomiyozis için birsey demedi tüp bebek deneyeceğim nasipse ama döngüm biraz düzene girsin hakkımızda hayırlısıMerhaba kontörle gittiniz mi bende de adenomiyozis var, ama doktor hiçbir engel teşkil etmiyor dedi . Benim de fsh 24 amh 0,33 çıktı( bana da tüp dediler doğal şeylerle biraz. Denemek istiyorum bakalım
Merhaba kaç yasindasiniz adetin kaçıncı günü yapildi bu kan testi degerler ona gore değişebiliyor çünküEki Görüntüle 3230201
Çoooook varEki Görüntüle 3230201
MaşallahCanım benim 0.061 di ve şimdi 5 buçuk aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?