Amh düşüklüğü

norior

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
20
3
312E6F90-5ADA-45E1-8141-A60394A9A71D.jpeg

Kızlar amh çok düşük bir baksanıza benim gibi değeri olupta normal yolla hamile kalan var mı

0.69 ile hamile kaldım. AMH yanında yumurta rezervlerine de bakılmalı , AMH tek başına kriter değil diye biliyorum

hayırlı olsun amh düşüklüğü için vitamin vs kullandınzmı yada klomendir çatlatma iğnesi faln
Çok teşekkür ederim, siz de hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Benim kist miyom vs sorunum yok, eşimin sperm değerleri iyiydi.
Günde iki köy yumurtası, küçük avokado , bol kuruyemiş ve yeşillik yedim . En az bir saat yürüyüş yaptım. Ovu takibi bizi çok yordu o yüzden reglden sonra başlayıp her 2/3 günde bir birliktelik oldu. Önemli olan yumurtlamadan önce beraber olup yumurtlama olduğunda içerde canlı sperm olması.

Bir takım takviyeler uzun süre kullandım ama etkisini çok göremedim yoksa çok daha önce olmalıydı :) ben bir de clife macun kullandım

Çok teşekkür ederim, siz de hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Benim kist miyom vs sorunum yok, eşimin sperm değerleri iyiydi.
Günde iki köy yumurtası, küçük avokado , bol kuruyemiş ve yeşillik yedim . En az bir saat yürüyüş yaptım. Ovu takibi bizi çok yordu o yüzden reglden sonra başlayıp her 2/3 günde bir birliktelik oldu. Önemli olan yumurtlamadan önce beraber olup yumurtlama olduğunda içerde canlı sperm olması.

Bir takım takviyeler uzun süre kullandım ama etkisini çok göremedim yoksa çok daha önce olmalıydı :) ben bir de clife macun kullandım
benmde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek geçen hafta adetliyken adenomiyozis olabilir demişti yarın hem yumrtalara hemde polipe vs bakacak 0.51 çıktı benm geçen hafta mfk nın takviyelerinimi denesem dedim bilemedim yarın ne diyecek doktor ovu testi benide strese soktu 2 aydır yapmıyorum

Kızlar galiba gebeyim sizce?Amh düşüktü

Eklentiler

• 11CE65A5-9C37-48C3-A1B4-BC13E30F3DD4.webp
    11CE65A5-9C37-48C3-A1B4-BC13E30F3DD4.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 85
Benim 0,28 çıktı geçen ay canım doktor doğal yolla gebe kalma ihtimalin %3 dedi. O yüzden geçen ay korunmadık şu an 5+2 hamileyim
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 benimde amh sonucum0.29 çıktı dün. Tedaviye başlamak istiyorum ama akışına bırakmak da geliyor içimden 🤔

benmde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek geçen hafta adetliyken adenomiyozis olabilir demişti yarın hem yumrtalara hemde polipe vs bakacak 0.51 çıktı benm geçen hafta mfk nın takviyelerinimi denesem dedim bilemedim yarın ne diyecek doktor ovu testi benide strese soktu 2 aydır yapmıyorum
Merhaba kontörle gittiniz mi bende de adenomiyozis var, ama doktor hiçbir engel teşkil etmiyor dedi . Benim de fsh 24 amh 0,33 çıktı :(( bana da tüp dediler doğal şeylerle biraz. Denemek istiyorum bakalım :(

Merhaba kontörle gittiniz mi bende de adenomiyozis var, ama doktor hiçbir engel teşkil etmiyor dedi . Benim de fsh 24 amh 0,33 çıktı :KK43:( bana da tüp dediler doğal şeylerle biraz. Denemek istiyorum bakalım :KK43:
Banada adenomiyozis için birsey demedi tüp bebek deneyeceğim nasipse ama döngüm biraz düzene girsin hakkımızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar benimde amh 0,25 çıktı kendiliğinden adet olabiliyor musunuz ben ilaç kullanarak oluyorum tüp bebek denedim ama hiç yumurta büyütemedik ne iyi gelir ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olun lütfen 4 yıllık evliyim😞

Back
X