- Konu Sahibi limonsepeti85
-
Cnm selam AMH çok iyi FSH da güzel sadece prolaktin yüksek ama onu ilaçla düşürüyorlar.bebek için gayet iyi sonuçların
Cnm Bebek sanırım istiyorsun sende yaradanım isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.ayy canım gerçekten mi yaa nasıl mutlu oldum anlatamam. amh tan çok korkmuştum 2,2 altı düşük falan yazıyor internette. allah razı olsun içimi rahatlattın :)
Amin amin amin inşallah canım evet çok istiyorum. Pazartesi rahim filmim var sonrasında diğer test sonuçlarıyla birlikte yol haritamizi cizcez. Allahım aratmadan bizimle birlikte isteyen herkese sağlıkla nasip etsinCnm Bebek sanırım istiyorsun sende yaradanım isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Canım benim amh de 1.23 dü doktorum rezerv azlıgı var dedi hemen tüp bebege geçmemiz lazım demişti haziranda tedaviye başladım 6 tane yumurta toplandı yüksek doz ilaç kullanmama ragmen toplama işlemi yapıldı transfer iptal oldu gelecek ay tekrar başlıycaz inşallah, moralini bozmak istemem ama senin degerin de benimkiyle aynı sayılır.merhaba,
birsürü testler yapıldı. internette türlü türlü bilgi var. sonucu bana garip gelenleri yazıyorum doktordan önce bir yorumlar mısınız?
amh 1,26
prolaktin 37,71
fsh 8,10
Cnm selam senin fsh ve diğer sonuçların kaçCanım benim amh de 1.23 dü doktorum rezerv azlıgı var dedi hemen tüp bebege geçmemiz lazım demişti haziranda tedaviye başladım 6 tane yumurta toplandı yüksek doz ilaç kullanmama ragmen toplama işlemi yapıldı transfer iptal oldu gelecek ay tekrar başlıycaz inşallah, moralini bozmak istemem ama senin degerin de benimkiyle aynı sayılır.
kızlar banada bir yardımcı olup yorum yaparsanız sevinirim
amh: 1,1
lh: 9,27
fsh: 6,09
prolaktin: 18,47
e2 : 37,25
Cnm naptınız gittin mi doktoraAmin amin amin inşallah canım evet çok istiyorum. Pazartesi rahim filmim var sonrasında diğer test sonuçlarıyla birlikte yol haritamizi cizcez. Allahım aratmadan bizimle birlikte isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
FSH bakılmadı canım sadece amh bakıldıCnm selam senin fsh ve diğer sonuçların kaç
Fsh ve E2 bakılmadan karar veremezler cnm onalara da baktır.reglin 2-3 günü
Tedavin neden iptal edildi ilac dozun kacti sizinCanım benim amh de 1.23 dü doktorum rezerv azlıgı var dedi hemen tüp bebege geçmemiz lazım demişti haziranda tedaviye başladım 6 tane yumurta toplandı yüksek doz ilaç kullanmama ragmen toplama işlemi yapıldı transfer iptal oldu gelecek ay tekrar başlıycaz inşallah, moralini bozmak istemem ama senin degerin de benimkiyle aynı sayılır.
300 gonalf 150 Luveris di sanırım canım yanlış hatırlamıyorsam benim yumurtalar kalitesiz çıktı onun için iptal olduTedavin neden iptal edildi ilac dozun kacti sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?