amh-fsh-prolaktin kaç olmalı??

kızlar banada bir yardımcı olup yorum yaparsanız sevinirim

amh: 1,1
lh: 9,27
fsh: 6,09
prolaktin: 18,47
e2 : 37,25

Cnm Bebek sanırım istiyorsun sende yaradanım isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Amin amin amin inşallah canım evet çok istiyorum. Pazartesi rahim filmim var sonrasında diğer test sonuçlarıyla birlikte yol haritamizi cizcez. Allahım aratmadan bizimle birlikte isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

merhaba,

birsürü testler yapıldı. internette türlü türlü bilgi var. sonucu bana garip gelenleri yazıyorum doktordan önce bir yorumlar mısınız?

amh 1,26
prolaktin 37,71
fsh 8,10
Canım benim amh de 1.23 dü doktorum rezerv azlıgı var dedi hemen tüp bebege geçmemiz lazım demişti haziranda tedaviye başladım 6 tane yumurta toplandı yüksek doz ilaç kullanmama ragmen toplama işlemi yapıldı transfer iptal oldu gelecek ay tekrar başlıycaz inşallah, moralini bozmak istemem ama senin degerin de benimkiyle aynı sayılır.

Canım benim amh de 1.23 dü doktorum rezerv azlıgı var dedi hemen tüp bebege geçmemiz lazım demişti haziranda tedaviye başladım 6 tane yumurta toplandı yüksek doz ilaç kullanmama ragmen toplama işlemi yapıldı transfer iptal oldu gelecek ay tekrar başlıycaz inşallah, moralini bozmak istemem ama senin degerin de benimkiyle aynı sayılır.
Cnm selam senin fsh ve diğer sonuçların kaç

kızlar banada bir yardımcı olup yorum yaparsanız sevinirim

amh: 1,1
lh: 9,27
fsh: 6,09
prolaktin: 18,47
e2 : 37,25
Amin amin amin inşallah canım evet çok istiyorum. Pazartesi rahim filmim var sonrasında diğer test sonuçlarıyla birlikte yol haritamizi cizcez. Allahım aratmadan bizimle birlikte isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Cnm naptınız gittin mi doktora

Fsh ve E2 bakılmadan karar veremezler cnm onalara da baktır.reglin 2-3 günü

benimde sadece amh bakılarak tüp bebek önerildi değer:1,06 yaşa göre bu değerin yüksek veya düşük olması gerekiyor ve yumurta kalitesini belirtiyor 24 yaşındayım ama hormon değerim 40 yaşı üstü kadınlar için normalmiş gibi

yaşa göre kadınlarda beklenen ahm değerleri

18-25 yaş: 3,71
25-30 yaş: 2,27
30-35 yaş:1,88
35-40 yaş:1,62
40-45 yaş:0,29
45 yaş:0,01

Tedavin neden iptal edildi ilac dozun kacti sizin

Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?

Back
X