Benim amh değerim 0.847 çıktı daha dün öğrendim çok korkuyorum yeni kimyasal gebelik yaşadım şuan.Ayni seyi soyluyoruz aslinda. 0.80 olculdugunde ultrasonda folikullerin gayet iyi gorunmesi fikrimce zaten amh seviyenizin olculenden aslinda daha yuksek olmasiyla ilgili. Ayni sey basima geldigi icin fikrimi paylastim. Zaten tek onemli sey de amh seviyesi degil, benim 3 ama ben de tup bebek surecindeyim mesela
Ayrica diliyorum asilamadan guzel sonuc alirsiniz hic tup bebek yapmaniza gerek kalmaz, sevgiler
Korkmayin, bu demek oluyor ki hamile kalabilmissiniz. Doktorlar bile amh degerlerini 1in altinda olunca 6 ay ciflere deneme icin zaman veriyorlar. Yasiniz kac bilemiyorum ama 35 altiysaniz hemen panige kapilmayin. Dedigim gibi zaten hamile kalabiliyorsunuz, belki de yakin zamanda tekrar olacak. İnsanlar 0,2 amh seviyesiyle dogal yoldan gebelik yasiyorlar. Lutfen hemen korkmayin, mutlaka doktora danisin, en dogru yonlendirmeyi yapacaktir size.Benim amh değerim 0.847 çıktı daha dün öğrendim çok korkuyorum yeni kimyasal gebelik yaşadım şuan.
Bende bugün 0.5 e düştüğünü öğrendim sonucu gördügümden beri moralim cok bozuk ama çok haklısınız insallah kolaylıkla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırızKorkmayin, bu demek oluyor ki hamile kalabilmissiniz. Doktorlar bile amh degerlerini 1in altinda olunca 6 ay ciflere deneme icin zaman veriyorlar. Yasiniz kac bilemiyorum ama 35 altiysaniz hemen panige kapilmayin. Dedigim gibi zaten hamile kalabiliyorsunuz, belki de yakin zamanda tekrar olacak. İnsanlar 0,2 amh seviyesiyle dogal yoldan gebelik yasiyorlar. Lutfen hemen korkmayin, mutlaka doktora danisin, en dogru yonlendirmeyi yapacaktir size.
Ayni seyi soyluyoruz aslinda. 0.80 olculdugunde ultrasonda folikullerin gayet iyi gorunmesi fikrimce zaten amh seviyenizin olculenden aslinda daha yuksek olmasiyla ilgili. Ayni sey basima geldigi icin fikrimi paylastim. Zaten tek onemli sey de amh seviyesi degil, benim 3 ama ben de tup bebek surecindeyim mesela
Ayrica diliyorum asilamadan guzel sonuc alirsiniz hic tup bebek yapmaniza gerek kalmaz, sevgiler
36 yaşındayım 7 aylık evliyim kimyasal gebelik neden oldu amh degerim düşük olduğu için mi bilemiyorum hala kanamam var yeni oldu bu hafta yaşadım.çok sağolun moral oldu bana bu konuşmanız inşaallah dediğiniz gibi olur.Bana Q10 enzim verdi ve kendi önerdiği folik asiti verdi dün aldım kullanmaya başladım.Korkmayin, bu demek oluyor ki hamile kalabilmissiniz. Doktorlar bile amh degerlerini 1in altinda olunca 6 ay ciflere deneme icin zaman veriyorlar. Yasiniz kac bilemiyorum ama 35 altiysaniz hemen panige kapilmayin. Dedigim gibi zaten hamile kalabiliyorsunuz, belki de yakin zamanda tekrar olacak. İnsanlar 0,2 amh seviyesiyle dogal yoldan gebelik yasiyorlar. Lutfen hemen korkmayin, mutlaka doktora danisin, en dogru yonlendirmeyi yapacaktir size.
Doktorlar her yerde defalarca soyluyorlar amh tek basina engel degil diye. Sadece artik zaman kaybetmemeniz gerektiginin bir sinyali. Lutfen strese sokmayin kendinizi, gerim gerim gerildikce de elimize hicbir sey gecmiyor malesef ki :) ben de dilerim tez zamanda guzel haberler alin insallahBende bugün 0.5 e düştüğünü öğrendim sonucu gördügümden beri moralim cok bozuk ama çok haklısınız insallah kolaylıkla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız
Aminnnnn çok sağolunBende bugün 0.5 e düştüğünü öğrendim sonucu gördügümden beri moralim cok bozuk ama çok haklısınız insallah kolaylıkla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız
Bakin daha cok taze evlisiniz, 35ten sonra rezerv zaten hizla azaliyor. Hemen hamile de kalabilmissiniz, lutfen bozmayin moralinizi. Tek belirleyici bu degil cunku. Bakin mesela benim amh degerim 3 rezervim doktorlara gore gayet iyi hicbir sebep bulanamiyor ama hamile kalmadim hic. Bunu ozellikle soyluyorum ki sadece bununla mumkun gibi dusunmeyin. Daha yeni evlenmissiniz, doktordan fikir alip ona gore ilerleyin nacizane. Hic strese sokmayin kendinizi. Hemen de beklediginiz guzel haberleri tekrar alin insallah36 yaşındayım 7 aylık evliyim kimyasal gebelik neden oldu amh degerim düşük olduğu için mi bilemiyorum hala kanamam var yeni oldu bu hafta yaşadım.çok sağolun moral oldu bana bu konuşmanız inşaallah dediğiniz gibi olur.Bana Q10 enzim verdi ve kendi önerdiği folik asiti verdi dün aldım kullanmaya başladım.
Allah inşaallah sizede bu güzel kalbinize anne olmayı nasip etsin.Hicbirimizi imtihan etmesin bu konuda.İnsaallah hamile kalırsam sağlıkla inşaallah,size yazacağım nurdan.Sizde yazın olurmu.Allah gönlünüze göre versinBakin daha cok taze evlisiniz, 35ten sonra rezerv zaten hizla azaliyor. Hemen hamile de kalabilmissiniz, lutfen bozmayin moralinizi. Tek belirleyici bu degil cunku. Bakin mesela benim amh degerim 3 rezervim doktorlara gore gayet iyi hicbir sebep bulanamiyor ama hamile kalmadim hic. Bunu ozellikle soyluyorum ki sadece bununla mumkun gibi dusunmeyin. Daha yeni evlenmissiniz, doktordan fikir alip ona gore ilerleyin nacizane. Hic strese sokmayin kendinizi. Hemen de beklediginiz guzel haberleri tekrar alin insallah
Amh değeri yükselmez diyorlar nasıl oldu acabaMerhaba benim yaşımda 29 şuan geçen sene Amh değerim devlet hastanesinde 0.80 çıkmıştı doktor beni direk tüp bebeğe yönlendirdi sonra başka özel hastane de tekrar ölçüm yaptırdım 0.60 çıktı ama özelde ki doktorum ultrasonda gayet yumurtamın olduğunu bunun direk tüp bebeğe geçilmek zorunda olmadığını söyledi daha sonra da mfk vitamin kullandım 3 ay boyunca ve dikkat ettim sağlıklı beslendim şuan Amh değerim 1.60umutsuzluğa kapılmayın
Cok tesekkur ediyorum amin insallah hepimizin kalbindekine kavusalim saglikla.Allah inşaallah sizede bu güzel kalbinize anne olmayı nasip etsin.Hicbirimizi imtihan etmesin bu konuda.İnsaallah hamile kalırsam sağlıkla inşaallah,size yazacağım nurdan.Sizde yazın olurmu.Allah gönlünüze göre versin
biosteron icinde DHEA var, doktorunun gunluk kac mg DHEA almani soylemesi lazim ona gore aliyorsun. ben puritans pride DHEA kullaniyorum doktorum gunde 3 defa 25 mg demisti, baska markalarda da var. DHEA diye arat. takviyeler ve beslenmeler 90-120 gun sonra etkisini gosterir diye biliyorum vucudunda yumurta gelisme sureci o kadar oldugu icin olmasi lazim. seker un sigara alkol kahveyi kullaniyorsan birak. spora baslamak oldukca faydali diye biliyorum, agir antremanlar disinda tabi. Kilonun da body mass index de normal aralikta olmasi iyidir, ona da bakiyorlar. ozelde doktora gitme sansin varsa bir tup bebek merkezine gorunmeni oneririm. Bir de yapay zeka (claude, chatgpt, gemini) gibi chatbotlari kullanmani tavsiye ederim.Merhabalar, burası sanırım oldukça aktif ve herkese çok geçmiş olsun. Umarım dilediğiniz gibi mutlu olursunuz.
Benim de düşük AMH problemim var, yaşım 29.
0.03 AMH değerim. FSH dün ölçümüyle 19.5 idi.
Geçen sene regl düzensizdi, 2025 sonu ve 2026 ile birlikte her ay regl olduğum halde rezervim düşük.
Neden düşük olduğunu bilmiyorum, tek bir doktora gidiyorum devlette. Henüz özele hiç gitmedim. Ancak herkes çok düşük olduğunu söylüyor özellikle de devletteki doktorum, hem şu an hamile kalamayacağımı hem tüp bebek olamayacağımı söylüyor.
Evli değilim, henüz evlilik planım yok ancak ilerde çocuk istiyorum. Psikolojik olarak da etkiliyor.
Dün muayene oldum ve hiç yumurtam yoktu maalesef.
Eczanem bile diyor ki şu an evlenmiyorsun sakin ol. Ama ilerde çocuk düşündüğüm için şimdiden dikkat etmem gerekmez mi?
Doktorum son olarak 2 ay BIOSTERON kullanmamı önerdi ancak bulamıyorum, piyasada yok.
Ayrıca bu yumurta rezervi düşüklüğü neden oluyor, sebebi nedir? Geçen sene genetik verdim onlarda iyi çıkmıştı.
Görüş ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var, herkese teşekkürler.