• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh kaç olmalı

Mucizemms

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
15
0
6
29
Merhaba arkdaslar Mayıs ayında amh 1.42di. gördüğüm ilaç tedavisiyle Ağustos ayında 2.31 cıktı sizce normal mi iyi mi kötü mü oldu anlamadım

Canım ne ilacı kullandın merak ettim.
Benim de geçen kasımda 1.90 dı dün 1.31 çıkmış.
Senin değerin baya iy

değerin çok çok iyi. gebelik düşünüyorsan bu değerle gebe kalabilmen çok olası

Merhaba arkdaslar Mayıs ayında amh 1.42di. gördüğüm ilaç tedavisiyle Ağustos ayında 2.31 cıktı sizce normal mi iyi mi kötü mü oldu anlamadım
Sonucun yanında referans değeri yazıyordur mutlaka bir bakın ortalamanın biraz altında siye biliyorum yinede ne güzel yukselmis

premium-es-paketi-3x-prevital-prenatal-omega-flora-2_min.webp

İlaçlar da bunlar kusura bakmayın mesajlarınızı biraz geç gördüm. İnsan bi Ümit herseyi denemek istiyor inşallah hepimiz de dileğimize kavusuruz

Varsa bilgisi olan birsey de sormak istiyorum daha adetime 13 gün vardı affedersiniz lavaboya gittiğimde günlük ped tamamen kahverengi leke olmustu. 3 gün devam etti ama 2 ve 3. Gün daha az oldu kasık ver bel ağrısı da çok fazla sizce neden olabilir

Bugun kan testi yaptırdım doktor varsa da 11 gün önce olduğu için çıkmaz dedi adetin gecikmesini beklemek istedi. Ama estradiol diye bi hormon da istemişti adetliyken 15 gün öncesi 58 cıksn değer simdi 123 çıkmıs ne demek acaba bilen var mı

Back
X