Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh seviyem 0,057 sizce tüp bebekle şansım varmı, çok üzgünüm.
Selam canım
Tabi ki var tek bir yumurta yetiyor.amh düşük olduğunda havuz yöntemi yapıyor doktorlar birkaç kez yumurta topluyor şansı yükseltmek için.başlayacaksan elini çabuk tut
Selam canım
Tabi ki var tek bir yumurta yetiyor.amh düşük olduğunda havuz yöntemi yapıyor doktorlar birkaç kez yumurta topluyor şansı yükseltmek için.başlayacaksan elini çabuk tut
Canım gerçekten istiyorsan bir yerden basla.ben de baslamadım yas 36 benim de 2 yumurta çıktı embriyo oldu su an sonuc bekliyorum.amh çikolata kisti var diye düşüktü benim de verdikleri ilaç ve vitaminler artırıyor zten illa ki
Sigara varsa kesinlikle bırak canım ben de 44 yaşındayım 2 kere tüp bebek tedavisi oldum .kimyasal oldu ,ara verdim tedaviye.sigara çok etkili ,ben ondan olmadığını dusunuyorum