Amh seviyem 0,057 sizce tüp bebekle şansım varmı, çok üzgünüm.

Neva4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
3
1
1
42
Amh seviyem 0,057 çok bunalmış ve üzgünüm, sizce tüp bebek tedavisi ile bebeğim olma şansım varmı, bu arada yaşım 42

Selam canım
Tabi ki var tek bir yumurta yetiyor.amh düşük olduğunda havuz yöntemi yapıyor doktorlar birkaç kez yumurta topluyor şansı yükseltmek için.başlayacaksan elini çabuk tut🙏

Selam canım
Tabi ki var tek bir yumurta yetiyor.amh düşük olduğunda havuz yöntemi yapıyor doktorlar birkaç kez yumurta topluyor şansı yükseltmek için.başlayacaksan elini çabuk tut🙏
Evet bu ay doktora gitmem lazım, korkuyorum sadece, duyacağım olumsuz faktörler beni çok üzer.

Canım gerçekten istiyorsan bir yerden basla.ben de baslamadım yas 36 benim de 2 yumurta çıktı embriyo oldu su an sonuc bekliyorum.amh çikolata kisti var diye düşüktü benim de verdikleri ilaç ve vitaminler artırıyor zten illa ki

Sigara varsa kesinlikle bırak canım ben de 44 yaşındayım 2 kere tüp bebek tedavisi oldum .kimyasal oldu ,ara verdim tedaviye.sigara çok etkili ,ben ondan olmadığını dusunuyorum

Amh seviyem 0,057 çok bunalmış ve üzgünüm, sizce tüp bebek tedavisi ile bebeğim olma şansım varmı, bu arada yaşım 42
Tabi ki var bende benzer durumdayım benim sizden de düşük bende uğraşıyorum kaç yumurta gözüküyor söylediler mı yaşınız kaç hangi sehirdesiniz

Tabi ki şansınız var amh sadece yumurta rezervinizi temsil ediyor. Tek bir kaliteli yumurta olması yeterli olacak olduktan sonra 🙏🏼

Back
X