Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tabi ki de var doğal yolla bile var 0.01 ile bir sürü tüp bebek yapanlar var en önemlisi inanmak bu süreçteAmh seviyem 0,057 çok bunalmış ve üzgünüm, sizce tüp bebek tedavisi ile bebeğim olma şansım varmı, bu arada yaşım 42
Teşekkür ederim, dönüşünüz için zor bir süreç.Merhaba tabi ki de var doğal yolla bile var 0.01 ile bir sürü tüp bebek yapanlar var en önemlisi inanmak bu süreçte
Evet bu ay doktora gitmem lazım, korkuyorum sadece, duyacağım olumsuz faktörler beni çok üzer.Selam canım
Tabi ki var tek bir yumurta yetiyor.amh düşük olduğunda havuz yöntemi yapıyor doktorlar birkaç kez yumurta topluyor şansı yükseltmek için.başlayacaksan elini çabuk tut![]()
Tabi ki var bende benzer durumdayım benim sizden de düşük bende uğraşıyorum kaç yumurta gözüküyor söylediler mı yaşınız kaç hangi sehirdesinizAmh seviyem 0,057 çok bunalmış ve üzgünüm, sizce tüp bebek tedavisi ile bebeğim olma şansım varmı, bu arada yaşım 42
Sigara içmedim hiç.Sigara varsa kesinlikle bırak canım ben de 44 yaşındayım 2 kere tüp bebek tedavisi oldum .kimyasal oldu ,ara verdim tedaviye.sigara çok etkili ,ben ondan olmadığını dusunuyorum
Yaşım 42-43 yeni gittim doktora ön görüşme yaptık, Bursa bahçeci de başlıyacağım bu sürece, daha yumurtaları ma bakılmadı, tahliller istendi, hastalığımın 2 yada 3 cü günü gidicem. Yol haritası çizicez,Tabi ki var bende benzer durumdayım benim sizden de düşük bende uğraşıyorum kaç yumurta gözüküyor söylediler mı yaşınız kaç hangi sehirdesiniz